Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Bu gün de kadinligimizdan utandık ya. Ne kadınlar ne kocalar var millette.

ben bi de sevgilimin e-ticaret işi için kendi kız arkadaşımı linkledim. anam bunlar telefonlaşıyor falan. yok bu ay 20 amigurumi davşan çıkar mı bilmem ne ?
davşan derken playboy davşanı çıkmasın bu ?

Üzüldüğüm tek konu sahip olduğun 3 çocuğun hayatı.

Ay bir de telefonlasiyorlar mi ben eşimi aradım ve bundan sonra kadın çalışan istemiyorum talimatı verdim. Kk.damisin dedi dedim gülme basarım orayı

mantıklı bi sebep arıyosun dimi ?
Aşırı gergin ve çok acayip cevaplar veriyor. Normalde böyle biri mi yoksa hormonlarla alakalı mı onu merak ettim
Tamam herkes aynı uslupta cevap veriyor ama konunun bu kadar yükselmesinin sebebi konu sahibi.

Aşırı gergin ve çok acayip cevaplar veriyor. Normalde böyle biri mi yoksa hormonlarla alakalı mı onu merak ettim
Tamam herkes aynı uslupta cevap veriyor ama konunun bu kadar yükselmesinin sebebi konu sahibi.
Sen baştan okudun muu sayfaları bana normal yazana bende normal yazdım..dalga geçerek yazanlara haddini bildirdim burda kimse kimseyle dalga gecemez .herkes fikrini beyan etmekte serbest o kadar...

Bunu yapan üstüme gelen omlarçünkü benim müzdarip olduğum konuyu meğerse onlar yasıyormuş.ondan bu kadar tepki.İşlerine gelmedi.halbuki kendinizden eminseniz sıkıntı yok yine bu kadar uzattınız komık

Ay bir de telefonlasiyorlar mi ben eşimi aradım ve bundan sonra kadın çalışan istemiyorum talimatı verdim. Kk.damisin dedi dedim gülme basarım orayı

ben de aradım demin, meşgul. dur kızı da ariim o da meşgulse off başıma gelenlersdkflsdlfsdkş

Şaka gibisin eninde sonunda aldatılacaksın bunu kafana sok.Sen gibi bir insanla evli kalan adamın potansiyeli bellidir zatenYazık sana evrene güzel enerji yollarda başına gelmesin bu düşüncelerin.
Sen aldatıldım heralde acın geçmemiş tatlım..ha bu arada kainmisin geleceği söylüyorsun .hadi boş yapmaa hadiii

ya ne çalışan kadınlara hakareti ne başka bir şey. herkese terbiyesiz diyor da kendi cevapları hiç normal değil. umarım trolldür.

Ben konuşmasın mı dedim siz nasıl insanlarımız neyin kafası..anladım ki herkesin yarası varmış böyle konuda.yok yormıcsm kendimizi

eşinize güvenmediğinizi düşünüyorum. gayet normal bir durum bu
bence kafanızı toparlayın düşünün derim. Sorun kendi özgüveninizde mi sorun yoksa eşinize güveninizde mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…