Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Allah bi kadın bi erkek üçüncüsü şeytandr diyo hadislerde var bu.Sen Allah'a karsı mı geliyosunAllahın emirlerine mi bağnaz diyosun vay vay.inanırsın inanmazdım bu senin düşüncen.benim kitabimda kocam bi kadınlaarkadas olamaz bende aynı şekilde o kadar..hadii ateş seni çağırıyo

Owww çok sert. Sen elin kızının günahını aldın hep temiz kalpten bunlar dimi? Bacım ateşin altına fazla odun atmışsın etme eyleme.🤣

Allah bi kadın bi erkek üçüncüsü şeytandr diyo hadislerde var bu.Sen Allah'a karsı mı geliyosunAllahın emirlerine mi bağnaz diyosun vay vay.inanırsın inanmazdım bu senin düşüncen.benim kitabimda kocam bi kadınlaarkadas olamaz bende aynı şekilde o kadar..hadii ateş seni çağırıyo
Heee işte sıvamıştın şimdi tüyü diktim diyorsun. Sen dini karıştırma dini yorum yasak zira orada bile boşsun bilgisizsin. Kocana tasmayı tak nede olsa sizin gibiler için evlilik bu demek.

Evet sizin eşiniz yapmaz ama o kız abi dediği adamın üstüne atlar dimi?Gidin çalışın da insanlae çalışma ortamında nasıl görün.Kadınlar bütün adamları sizin düşündüğünüz gözle görmüyor merak etmeyin.Burada yanlış olan tek şey sizin zihniyetiniz.Eşinizde bu zihniyeti bildiği için sizden gizlemiş.
Valla canım benim zihniyet böyle napak! Var mı ötesii...saygı duy!

Heee işte sıvamıştın şimdi tüyü diktim diyorsun. Sen dini karıştırma dini yorum yasak zira orada bile boşsun bilgisizsin. Kocana tasmayı tak nede olsa sizin gibiler için evlilik bu demek.
Sanane dini karıştırım noldu işine gelmedi mii.gelmez tabiii.kafayınyemişin özgür kadın trıpleri Avrupa'yı yasam vay vay

He yaauv he vallaaa çaylar içilsin hoş sohbetler edilsin.sonraadam eve gelir karının yüzüne bakmaz beş karış surat yemeği yer zıbarır mesela .ama iş yerinde adam diğer kadınlarla güler eğlenir ne de olsa orası iş yeridir..Bana bu tarz şeyler itici geliyo ben yaşamadım yasamakta istemem mesela.Ama sanasıkıntı olmaz heralde bende bu kadınları anlamıyorum
Bak ilk önce terbiyeni takın öle konuş.Burada sana ters yorum yapan herkesi genişlikle,rahatlıkla adlandırmışsın ama o pis içinde aslında ne demek istediğin belli.Seviyen iş yerinde yemek yedikten sonra eve gelip zıbaran adam örneğinden belli.Sen bu kadınlar dediklerini anlayamazsın hiç uğraşma.

He yaauv he vallaaa çaylar içilsin hoş sohbetler edilsin.sonraadam eve gelir karının yüzüne bakmaz beş karış surat yemeği yer zıbarır mesela .ama iş yerinde adam diğer kadınlarla güler eğlenir ne de olsa orası iş yeridir..Bana bu tarz şeyler itici geliyo ben yaşamadım yasamakta istemem mesela.Ama sanasıkıntı olmaz heralde bende bu kadınları anlamıyorum

Çok yanlış anlamışsın tam tersi oluyor. İş yerinde mutsuz olan evde de surat asar. İş yerinde günğm iyi geçince akşam eşimle de iyi vakit geçiriyorum.

Bana göre desen çok genişsin o zaman🙃🙃
Senin genişlik tanımın normal insanların günlük yaşantısı ama sende o çizgi yok. Buradaki kadınlara anca saçma sapan laf yetiştir. Buradaki kadınların tırnağı kadar vizyonun olsa yobazca tavırlar sergilemezdin. Bunlar hep özgüven eksikliği ve kocayı hayatının baş köşesine koyup kocağğğğ diye ölüp bitmelerden agjjkk kesin erken yaşta koca diye ölüp bitip evlenen profilsin :KK14:

Çok yanlış anlamışsın tam tersi oluyor. İş yerinde mutsuz olan evde de surat asar. İş yerinde günğm iyi geçince akşam eşimle de iyi vakit geçiriyorum.
Yok bu gözlemlemiş eşi simit yedikten sonra eve gelince bunun suratına bakmamış o yüzden bu millete saydırmalar 😂

Kesinliklen haklısın bacım, insanoğlu çiğ süd emmiş derler, hele kiğ erkek milletine aslağ güven olmaz. Zamanenin kızları da heb fingirdek. İlk sayfada bir bacı demiş "İş yeri basmışlığm var öyle" diye, bi matah gibi yazmış. Sormazlar mı "Nasıl güvenip çalıştırıyorsun kocanı?" diye. Ben şahsen kocişkomu kanepenin bacaına zincirledim. Asssla çalıştırmam. Bir erkeğn yeri evidir. Hele ki başka kızlar kocişime simid alacak, labne peyniri kabıylan döverim. Karşı tarafın verdiği meşaza bakar mısınız: Sen simid ol, ben labne; içine sür beni sür beni diyor. Yer miyim ben bunları ha?!! Simit üzerinden edebsiz ahlaksız teklifler ediliyor, siz de ayakta uyuyun.

Tavsiyem, beyinizi en azından bir berjere zincirlemenizdir. İçiniz rahad eder, gözünüz arkada kalmaz.
Haa illağki çalıştırcam derseniz çipledin kocanızı, sonuçda teknolojik nimeddir, biz kullanalım diye vardır değil mi efenim? Çibledip yarım saatte bir de göründülü ararsanız bence hiçbir sorun kalmaz. Ayrıcana gidin o simid börek gediren kızı da kol böreylen dövünki kimin kocişine yamuk yaptığını anlasın ve geri çekilsin!! Bence hatta kıymalı böreklen dövmek ıspanaklı böreklen dövmekten daha etkili olur diye düşünüyorum. "Kıyım kıyım kıyarım seni" meşazını da vermiş olursnuz çoq etkili olur.

Back
X