- Konu Sahibi hayalet_39
-
ben şahsen olmaz diye düşünüyorum.eşim 2-3 bayan arkadaşına teklif yollamış facebooktan onlarda maşallah evli demeyip hemen kabul etmişler.nasıl mide pes.bende eşime kızdım neden yaptın diye istersen sil dedi.sildim tabi bayanları.ama bi tanesi yüzsüz yine arkadaşlık teklifi yolladı.yine reddettin tabi.eşime kızdım elin karılarına kızlarına bu neden bu kadar yüz veriyorsun.kaşara meraklıysan ben sana marketten istediğin kadar alırım dedimbilmiyorum belki ben eski kafalıyım ama benim içim kabul etmiyor bayan arkadaşı hadi akraba olur neyse o başka :97:
ben şahsen olmaz diye düşünüyorum.eşim 2-3 bayan arkadaşına teklif yollamış facebooktan onlarda maşallah evli demeyip hemen kabul etmişler.nasıl mide pes.bende eşime kızdım neden yaptın diye istersen sil dedi.sildim tabi bayanları.ama bi tanesi yüzsüz yine arkadaşlık teklifi yolladı.yine reddettin tabi.eşime kızdım elin karılarına kızlarına bu neden bu kadar yüz veriyorsun.kaşara meraklıysan ben sana marketten istediğin kadar alırım dedimbilmiyorum belki ben eski kafalıyım ama benim içim kabul etmiyor bayan arkadaşı hadi akraba olur neyse o başka :97:
sadece eşinizin arkadaşlık teklifini facebookta kabul ettiler diye mi bu tabir?? evli erkeğin bayan arkadaşı olur, herkesin normal kadın arkadaşı olabilir.seviye olması kaydıyla. ama sadece evli bir erkekle normal muhabbet ediyor diye hiçbir kadına kaşar denmemeli.
şimdi arkadaş var arkadaş var eşinizin iş arkadaşıysa zaten işte beraberler facebookta listesinde olması bişiyi değiştirmez bunda sinirlenecek ne var anlamadım kaldı ki artık herkesin bu tür sosyal paylaşım sitelerinde hesabı var işten tutunda okuldan arkadaşlara kadar herkes ekli bunda art niyet aramanın bir mantığı yok art niyet var diyelim zaten onlarla arasında bişi gelişecek durumu varsa facebooktan engelleseniz bile eşiniz yapacaktır bu bişiyi değiştirmez. huyunu suyunu bilmediğiniz insanlara bu şekilde sifatlar uydurmanız da hiç hoş değil.ben şahsen olmaz diye düşünüyorum.eşim 2-3 bayan arkadaşına teklif yollamış facebooktan onlarda maşallah evli demeyip hemen kabul etmişler.nasıl mide pes.bende eşime kızdım neden yaptın diye istersen sil dedi.sildim tabi bayanları.ama bi tanesi yüzsüz yine arkadaşlık teklifi yolladı.yine reddettin tabi.eşime kızdım elin karılarına kızlarına bu neden bu kadar yüz veriyorsun.kaşara meraklıysan ben sana marketten istediğin kadar alırım dedimbilmiyorum belki ben eski kafalıyım ama benim içim kabul etmiyor bayan arkadaşı hadi akraba olur neyse o başka :97:
Arkadaş derken neyi kast ettiniz ama ?
Sizinle evlenmeden önce olan cevresi ve bu cevrede tanıyıp normal arkadaş oldugu bayanlarsa : Evet evli bir erkeğin arkadaşı olabılır ..
Yani Evlenıyor diye bütün geçmişini çevresini soyutlayamaz ya .. eskı arkadaşları , iş arkadaşları , okul arkadaşları mahalle arkadaşlar vs vs .. bunların hepsı olabılır , hepsıyel görüşebilir , hatta eşinide alıp gorusulebılır ..
Ama diğer tarzda olana arkadaşlık denmez başka bısey denır onuda buraya yazmak uygun olmaz .
Eğer bayanları tanımadan eklediyse, tamam.. Ama tanıyorsa, bence sorun olmamalı. Hepimizin facebook hesabı var ve hepimizin bayan/erkek arkadaşlarımız var... Bu çok normal. "Ne mide" diye değerlendirmişsiniz, bukadar abartmayın derim ben.. Eşinize güvenmiyorsanız, o ayrı tabii... Ama insan eşine güveniyorsa, facebooktaki listesinde okul ya da iş arkadaşlarının durmasında ne sakınca olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?