- Konu Sahibi hayalet_39
-
Hayır.
Günümüz artık öyle cıvıklaştı ki sen eşine güvensen bile karşıdakinin yılışıklığı, saygısızlığı gibi davranışlarda iş güvenden çıkıp başka boyutlara giriyor.
Bence gerek yok.Kadın kadınla erkek de erkekle arkadaş olsun.
İki taraf da evlidir, karşılıklı saygı çerçevesi içinde görüşmeler olur, o ayrı.Olması gerekir.
Eşimin bi kadınla samimi olup görüşmesini istemem, arkadaş bile olsalar.Ben de görüşmem.
Evliliğin bir diğer adı da hayat 'arkadaş'lığıdır.Benim zaten her şeyi gayet iyi paylaştığım arkadaşım var.
Bence haklisin, bana gore de evli insanlarin ortak arkadaslari olur. Yani esin ve senin tanidiginiz, ortak bir arkadasinizsa tamamdir bence, yoksa ne facebookta ne normal hayatta bana da mantikli gelmiyor. geri kafaliliksa ben de geri kafaliyim:)
yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.birtek biz kaldık galiba gerikafalı olan.herkes maşallah modern olmuş.sonrada ağlarlar eşim beni aldatıyor diye
Bu bayanlar eşinizin tanıdığı yani normalde konuştuğu bayanlar mı? Yorumumu bu cevap üzerine yazıcam.
valla ne kız arkadaşı olsuuun nede iş arkadaşı bayan olsun..istemem önceki işyerinde çok bayan vardı ozaman biz bunla çıkıyoduk kızın biri tabi arkadaşıya..habire çıktığınla naptınız nereleri geziyosunuz felan sorup duruyomuş..günler geçiyo zaman geçiyo tabi bu kızında sevgilisi var.benmki sormadan bu atlıyomuş ben haftasonu buraları gezdim çıktıgımla böyle şöyle yaptık felan.sonra sonra bu demezmi eşim anlattı sonra buna sarmaya başlamış işte ben senin çıktıgın olsaydım böyle isterdim şöyle giderdik ben sevgilinin yerinde olsaydımlar felan...hiiiç bana göre deil artık akrabalar bile birbirine abuk sabuk amaçlarla bakabiliyolar..çok istiyosa bi kızla paylaşılcak şeyleri gelsin karısıyla paylaşsın..valla kodummu oturturum hiç niyetlenmesin
yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.birtek biz kaldık galiba gerikafalı olan.herkes maşallah modern olmuş.sonrada ağlarlar eşim beni aldatıyor diye
hay ağzını sağlıkdoğru söylüyorsun paylaşacak şeyi varsa karısıyla paylaşsın.yorumları okuyunca korktum bir gerikafalıyım herhalde dedim:97:
Ne demek bu??? Tanımadığın insanlara "kaşar" diyecek kadar kendine güveniyorsun! Üstüne, burda fikir veren bayanlara "maşşalah modern olmuşlar, sonrada ağlarlar eşim beni aldatıyor diye" deme hakkını kendinde buluyorsun!!! Bu da herhangi bir konu, fikir istedin, verdik.. Karşıt görüşlere saygı göstermeyeceksen, konu açmasaydın.. Fikir alışverişi yapıyoruz ve herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. İnsanlara kötü hitap etmek kimseye düşmez. Teşekkür edip "fikrine saygı duyuyorum" demen lazımken, böyle basit bir konu için laf sokuyorsun. Ayıp denen birşey var. Herkesin facebook'u var ve sınırı, seviyeyi koruduktan sonra kötü sonuçlar doğurmaz. İnsanın karakterinde bitiyor iş. Aldatacak olan insan dışarda da aldatır, sadece facebook'a gerek yok. Ayrıca bunun modernlikle alakası da yok. Eşine güvenmiyorsan, bu senin sorunun. Ama tanımadığın insanlara (hem de eşinin iş arkadaşlarıymış) "kaşar" demekle günah işlediğinin farkındasındır umarım...
Ne demek bu??? Tanımadığın insanlara "kaşar" diyecek kadar kendine güveniyorsun! Üstüne, burda fikir veren bayanlara "maşşalah modern olmuşlar, sonrada ağlarlar eşim beni aldatıyor diye" deme hakkını kendinde buluyorsun!!! Bu da herhangi bir konu, fikir istedin, verdik.. Karşıt görüşlere saygı göstermeyeceksen, konu açmasaydın.. Fikir alışverişi yapıyoruz ve herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. İnsanlara kötü hitap etmek kimseye düşmez. Teşekkür edip "fikrine saygı duyuyorum" demen lazımken, böyle basit bir konu için laf sokuyorsun. Ayıp denen birşey var. Herkesin facebook'u var ve sınırı, seviyeyi koruduktan sonra kötü sonuçlar doğurmaz. İnsanın karakterinde bitiyor iş. Aldatacak olan insan dışarda da aldatır, sadece facebook'a gerek yok. Ayrıca bunun modernlikle alakası da yok. Eşine güvenmiyorsan, bu senin sorunun. Ama tanımadığın insanlara (hem de eşinin iş arkadaşlarıymış) "kaşar" demekle günah işlediğinin farkındasındır umarım...
sen üzerine niye aınıyosunki..fazlasıyla modernim diye takılıp iyi niyeti suistimal edilen aldatılan kadınlardan bahsediyor..eleştirmene gerek yok.
asıl böyle gereksiz kıskançlık yapanların eşleri bunalır aldatır.bir yayı ne kadar çok sıkıştırırsanız o kadar ileriye doğru atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?