- 24 Haziran 2011
- 23.451
- 48.860
- 798
- Konu Sahibi hayalet_39
-
Ben niye üstüme alınayım? Öyle bahsettiğini sen nereden biliyorsun? Ben yazısından öyle anlamadım.. Kaldı ki ben evli değilim. Arkadaşın tanımadığı insanlara bu şekilde hitap etmesini onaylıyorsan, senbilirsin. Kimseyle tartışma niyetinde de değilim.
evet doğru kaldıki sen evli değilsin!!!!!
evet doğru kaldıki sen evli değilsin!!!!!
ben yaşadığım tecrübeyi anlatıyım siz karar verin interneti eve soktuk ertesi gün ben bunu jopan sitesine üye olmuş buldum faceden..baktım kızın biriyle ingilizce bişeyler paylaşıyo hopss naptın!..dedim nolsun japon kültürüne elimi uzattım geliştirioz kendimizi.kültürümü arttırıyorum felan dedi..iiyi iyi bendende slm söyle eşimden felan de emi dedim döndüm bulaşığa daldım ama ben benim tabi huyum kurusun babama bile güvenmem aylar geçti bende gizlice kendime face açtım ondaki japonları ekledim ve birine ilanı aşk ettiğini gözlerimle gördüm.kafasında bir kumanda kırdım laptopunu camdan fırlattım haala süründürüyorum başlarım insiyatife geniş bakmaya ufku geniş olmaya böylede modern oluncaksa öküz kalırım daha iyisonrada yok benim iş arkadaşımdan şüpheleniyorumda eşimle gizli gizli yemeklere çıkıyomuşta,öbürü yok eşimin işyerindeki kız arkadaşından msjlar geliyo falanda filan..kapak olsun size bunlar
Hey Allahım yaa, bak ben seninle tartışmıcam anladın mı? Evli değilim, ama evlenince de aynı fikirde olacağım.. Ben neyin ne olduğunu biliyorum. İpleri ne gevşetirim, ne de çok sıkarım.. Eşimi takip etmesini de bilirim. Liseden ya da işyerinden bayan arkadaşları olursa o seviyeyi koruduğu sürece sorun olmaz.. Benim de var arkadaşlarım çünkü.. Bilmem anlatabildim mi. Senin fikrin sana, benim fikrim bana. Bukadar.
ben evliyim bana söylenecek bir sözünüz varmı?guldnnn kesinlikle bütün söylediklerine katılıyorum. etrafta namuslu adamakıllı kız kalmadı diyosanız üstüne alınır insanlar.
burda sorun karşı tarafta değil ki eşinizde...
ne alaka japonlar falan, ne kültürünü geliştiriyomuş acaba?
hani bazı anneler kendi çocuğunu terbiye edemez de başkasının çocuğunu terbiye etmeye kalkar ya ona benzemiş aynen.
siz eşinizi kollayın bence yoksa japonu rusu çokkk...
eşimi kollayıp kollamamam kimsenin haddine değil derdetmek.eşimin sebebiyle söylemedim benim bekarkende takındığım tavır buydu eşimi anlattım diyemi böyle düşünüyosun..çoooooook gördüm arkadaşız diye geçinenleri her telden çevrem var siz burda eşinizi savunurken bakış açınızı savunurken neyse siz demiyim bazıları diyim üstünüze alınmayın ozaman.bazıları eşini savunurken beni çok sever başkasına yangözle bakmaz diye ben çoook gördümde eşlerini söylemeye dilim varmadı..sizde o dilimizin varmadıklarından olmayın tek temennim bu..
Anlayan biri çıktı sonunda çok teşekkür ederim guniz. Ne bu saldırı anlamadım ben. Tartışmalar bile dozunda olmuyor artık, güzellikle konuşulmuyor.. Benim nişanlı ya da evli erkek arkadaşlarım da var facebookta. Ben bekarım. Buzamana kadar da kimse kimseye yan gözle bakmadı.. Öyle birşey olsa, keserim zaten iletişimimi. Bu durum insanın karakteriyle alakalı, aldatacak insan dışarıda da aldatır. Bunu anlatmak istiyorum.. Önemli olan seviyeyi korumak.
Ne demek bu??? Tanımadığın insanlara "kaşar" diyecek kadar kendine güveniyorsun! Üstüne, burda fikir veren bayanlara "maşşalah modern olmuşlar, sonrada ağlarlar eşim beni aldatıyor diye" deme hakkını kendinde buluyorsun!!! Bu da herhangi bir konu, fikir istedin, verdik.. Karşıt görüşlere saygı göstermeyeceksen, konu açmasaydın.. Fikir alışverişi yapıyoruz ve herkes aynı fikirde olmak zorunda değil. İnsanlara kötü hitap etmek kimseye düşmez. Teşekkür edip "fikrine saygı duyuyorum" demen lazımken, böyle basit bir konu için laf sokuyorsun. Ayıp denen birşey var. Herkesin facebook'u var ve sınırı, seviyeyi koruduktan sonra kötü sonuçlar doğurmaz. İnsanın karakterinde bitiyor iş. Aldatacak olan insan dışarda da aldatır, sadece facebook'a gerek yok. Ayrıca bunun modernlikle alakası da yok. Eşine güvenmiyorsan, bu senin sorunun. Ama tanımadığın insanlara (hem de eşinin iş arkadaşlarıymış) "kaşar" demekle günah işlediğinin farkındasındır umarım...
eşimi kollayıp kollamamam kimsenin haddine değil derdetmek.eşimin sebebiyle söylemedim benim bekarkende takındığım tavır buydu eşimi anlattım diyemi böyle düşünüyosun..çoooooook gördüm arkadaşız diye geçinenleri her telden çevrem var siz burda eşinizi savunurken bakış açınızı savunurken neyse siz demiyim bazıları diyim üstünüze alınmayın ozaman.bazıları eşini savunurken beni çok sever başkasına yangözle bakmaz diye ben çoook gördümde eşlerini söylemeye dilim varmadı..sizde o dilimizin varmadıklarından olmayın tek temennim bu..
kisss cimcimeem sen su kocalarimizi nasil mutlu ederizdeki muhtesem arkadas degilmisin............
selam........
Anlayan biri çıktı sonunda çok teşekkür ederim guniz. Ne bu saldırı anlamadım ben. Tartışmalar bile dozunda olmuyor artık, güzellikle konuşulmuyor.. Benim nişanlı ya da evli erkek arkadaşlarım da var facebookta. Ben bekarım. Buzamana kadar da kimse kimseye yan gözle bakmadı.. Öyle birşey olsa, keserim zaten iletişimimi. Bu durum insanın karakteriyle alakalı, aldatacak insan dışarıda da aldatır. Bunu anlatmak istiyorum.. Önemli olan seviyeyi korumak.
evet canım oyum..öyle mutlu ediyorumki kafasında kumanda kırıyorum oderece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?