Bayanlar size bir soru.Evli bir erkeğin bayan arkadaşı olabilir mi?

Eşimin ilkokul ve eski işyerinden bayan arkdaşları var bunu neden sorun yapayım ki. Ama hiç tanımadığı biriyse sırf bayan diye arkadaş olacaksa o facebook u başına geçiririm. O kadarını söyliyim size

namusuyla edebiyle sırnaşmadan kocama sadece arkadaş iş arkadaşı gözüyle bakıcaksa uzaktan baksın istemem yok facesinde ekleşsinlerde msjlaşsınlarda iş konusu oldugunda aala zorunluysa arayabilirde ama facesinde ekleyemezzz dürtemez adamı elektirik şarteliyle dürterim valla

pardon ama sizin liseden üniversiteden arkadaşınız yok mu?
onları eklemez misiniz facebooktan?
ne bileyim benim bir sürü var lise-üniversite zamanından kalan fotoğraflarımız var altında birsürü yorumlarımız var...
beraber 3-4 sene geçirmişiz birbirimizi hala takip ediyoruz haberdar oluyoruz düğünlerden-bebeklerden...
ne var ki bunda?
hani b,r sohbet sitesinde vs tanışıp ekleme muhabbeti olduysa zaten eşinize hiç güvenmeyin bence ama normalde de arkadaşı olan kişilerle facebooktan arkadaş olmuşlarsa bunda da tepki gösterilecek birşey yok bence abartmayın...

bir de adamları sıkıştırıp o kim bu kim diye tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin bence...

evet doğru kaldıki sen evli değilsin!!!!!

evet doğru kaldıki sen evli değilsin!!!!!

Hey Allahım yaa, bak ben seninle tartışmıcam anladın mı? Evli değilim, ama evlenince de aynı fikirde olacağım.. Ben neyin ne olduğunu biliyorum. İpleri ne gevşetirim, ne de çok sıkarım.. Eşimi takip etmesini de bilirim. Liseden ya da işyerinden bayan arkadaşları olursa o seviyeyi koruduğu sürece sorun olmaz.. Benim de var arkadaşlarım çünkü.. Bilmem anlatabildim mi. Senin fikrin sana, benim fikrim bana. Bukadar.

burda sorun karşı tarafta değil ki eşinizde...
ne alaka japonlar falan, ne kültürünü geliştiriyomuş acaba?
hani bazı anneler kendi çocuğunu terbiye edemez de başkasının çocuğunu terbiye etmeye kalkar ya ona benzemiş aynen.
siz eşinizi kollayın bence yoksa japonu rusu çokkk...

güzelim ben sana birşey söylemedim başta..ben konu sahibiyle muhaattapken geldin benm laflarıma atladın ben napiyım benm görüşüm bu ben çevremde görmediğim için adam akıllı arkadaş kalmayı becerebilen kız ve erkeği böyle rahat konuşabiliyorum..benim bakışaçım bu kimse değiştiremez zaten kimsenin dediği ummmrumda bile değildir boşuna allah dememiş kız ve erkek akraba ilişkisi olmadıkça samimi olamaz diye şeytan seni dürtmese karşındakini dürtecek olay bu..

evli bayan sanada lafım var bence git bi dert topiklerini dolan belki gözün açılır sarmamanı öneririm bana.

ben evliyim bana söylenecek bir sözünüz varmı?guldnnn kesinlikle bütün söylediklerine katılıyorum. etrafta namuslu adamakıllı kız kalmadı diyosanız üstüne alınır insanlar.

Anlayan biri çıktı sonunda çok teşekkür ederim guniz. Ne bu saldırı anlamadım ben. Tartışmalar bile dozunda olmuyor artık, güzellikle konuşulmuyor.. Benim nişanlı ya da evli erkek arkadaşlarım da var facebookta. Ben bekarım. Buzamana kadar da kimse kimseye yan gözle bakmadı.. Öyle birşey olsa, keserim zaten iletişimimi. Bu durum insanın karakteriyle alakalı, aldatacak insan dışarıda da aldatır. Bunu anlatmak istiyorum.. Önemli olan seviyeyi korumak.

eşimi kollayıp kollamamam kimsenin haddine değil derdetmek.eşimin sebebiyle söylemedim benim bekarkende takındığım tavır buydu eşimi anlattım diyemi böyle düşünüyosun..çoooooook gördüm arkadaşız diye geçinenleri her telden çevrem var siz burda eşinizi savunurken bakış açınızı savunurken neyse siz demiyim bazıları diyim üstünüze alınmayın ozaman.bazıları eşini savunurken beni çok sever başkasına yangözle bakmaz diye ben çoook gördümde eşlerini söylemeye dilim varmadı..sizde o dilimizin varmadıklarından olmayın tek temennim bu..

2 adet cvbm var :

koşul 1 : eğer bu bayanlar liseden üniversiteden iş yerinden vs ise tabiki normaldir, ki zaten eşiminde listesinde böyle arkadaşları mevcuttur.

koşul 2 : bayanları tanımıyor, ama sadece facede görüp beğenip ekliyor ise ve derin sohbettelerse bu olamaz, olmamalı. bu bir çeşit aldatmadır zaten, ha yatakta yakalamışım ha facede profil profil gezip birilerini beğenip eklemiş sohbet etmiş bunu yakalamışım, benim için aynıdır ve affetme durumum söz konusu değildir

kisss cimcimeem sen su kocalarimizi nasil mutlu ederizdeki muhtesem arkadas degilmisin............
selam........

kimseye saldırdığımız yok evvli bir bayan olarak eşime kız arkadaşının olamayacağını söylüyorum bennnn kendi fikrimi söylüyorum eşim benim eşimoldgu için tanıdıgım için kendisini..sen ve diğer arkadaşın üzerinize alındınız..tamam arkadaş oldugunuz kişi evli bir erkek olabilir ve siz gayet edepli namuslu sınırında muhattabı bilen bir bayan olabilirsiniz ne malum o evli erkeğin hakkınızda farklı duygular beslemeye başlamadığı yada başlamayacağı benm dediğim buu..ben sana güveniyorum karşındakine güvenmiyorum meselesi..çaktın köfteyi:44:heh iyi

Kesinlikle katılıyorum. Hem eşinize güvenmiyorsanız sadece facede değil başka yerde de yapabilir. Modern olan mı aldatılırmış sadece ? Ne kadar saçma.

yapacak erkek her türlü yolunu bulur ki zaten,siz naparsanız yapın.adamı çok sıkar onu bunu ekleme dersin gider baska isimle face açar yine ekler.önemli olan burda karakter.insan eşine de güvenemicekse zaten o bir evlilik değildir ki.rahat bırakacaksın içinde saygı sevgi ve Allah korkusu varsa nasıl davranması gerektiğini bilir zaten.

şimdi arkadaşlıkla başka şeyleri karıştıranlar bizi bağlamaz, o onların çiğliğidir...
evli bekar kimse başına böyle şeyler gelmesini istemez ama böyle ona baktın buna gözünü devirdinle bir yere varılmaz, adam aklına koymuşsa zaten ne yapsanız boş...
iyi temennileriniz için de teşekkürler ayrıca...

eşe değil kendine güven meselesi bu canım,insanlar karıştırıyor.benim eşim mesela nereye giderse gitsin ona güvenirim çünkü kendime güvenirim.ben kendimi beğenmezsem,yeteri kadar zeki,yeteri kadar güzel,yeteri kadar hanımefendi olduğumu düşünmüyorsam her kadın benim için potansiyel tehlike teşkil eder.
ama ben kendime güveniyorsam umursamam yok faceten eklemiş,yok arkadaşıyla telefonda konuşmuş.herşeyin bir sınırı vardır ama aldatacak insan dağın başında da aldatır,aldatmayacak insan kadın ordusunun içinde de aldatmaz.
erkekte de seviye olması gerek,eşinde de,arkadaşında da.
aslında ben kadınların kıskanç olmasından nefret ediyorum,hiç yakışmıyor kadına,çok itici duruyor.

şimdi soruyu böyle sorunca farklı anlaşılabiliyor.
evli insanların facebook hesabı olması zaten başlı başına bi tehlike haline geldi, malesef.
eşimle ortak bi facebook hesabımız var, benim de eklediğim erkek arkadaşlarım var. hepsi yıllardır bildiğim insanlar.sırf iletişimi koparmamak adına eklenmiş kişiler.
bayram seyran doğum günü düğün tebriği vs... insanlar bunları başka türlü öğrenemez hale geldiği için.
eşimin zaten kız arkadaşı hiç yok işi gereği de,
ama bugüne kadar sorun yapmadı eşim, sonuçta hesabımız ortak.
evli insanların birbirlerinden bişey gizlememesi gerektiğine inanıyorum
gizlendiği zaman sorun oluyor.sizin eşiniz de gizlememiş, kendinizi üzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…