dün akşam 5 günlük yemek yedik,miss gibiydi açıkcası.kalan yemekler neden hemen çöpe gidiyor.saklama koşulları uygun olduktan sonra hiç bir şey olmaz merak etmeyin
hoşgeldin4 günlük kalan yemek yenir mi bilmem,ben olsam yemem herhalde.çocuğumunu evine de yollamam,ayıp olur diye düşününürüm.
bir de bu k.valide ile olan ilişkiye bağlı,neyi neden yaptığını bilmek önemli niyet önemli.
ama yinede 4 günlük pilavdan bahsediyoruz ya
hoşgeldin,biz akşam ailecek yedik.miss gibiydi,çöpe mi gitsin.
tavuklu pilav ve karnıyarık vardı.kaç gündür başka şeyler çıktı yenmediler kaldı.dün evdekilere dedim bugün başka bir şey istemeyin onları yiyelim.gayet güzellerdi.ilk gün ki tadındaydı.hoşbuldum ablacığım
ben yiyemezdim sanırım ancak zeytinyağlı bişeylerse yenilebilir belki ya da kendim yesem bile başkasına yollayamazdım,k.validenin yolladığı o pilav 4.günde konuşmaya başlar abla :)
Sınırda Suriye sorunu, çözüm süreci , ülke içinde ayrismalar derken Ülkece zor günler geçirdiğimiz şu dönemde size yönelik bu suikast girisimini dikkatiniz sayesinde bertaraf ettiniz. Olayla ilgili incelemeyi arkadaslarimiz yapacaktir. Sorumlularin cezalandırılacagindan kamu oyu şüphe duymasın. Hindiden alinan örneği adlı tip inceleyecektir. Bu tür alcakca girisimler Türk gelinini yipratamayacak
annemgil yılbaşında toplanıp hindi kestiler, eşim e gitmek istediğimi söyledim benimle gelmeyecegini soyleyince agzima geleni saydim kavga ettik canim sikildi gitmedik. dün akşam annemgile uğradıgimda annen yılbaşı Akşamı pişirdiği hindi pilav ve tatlıdan yollamış bana... canin melek annem ben gidemeyince gunlerce saklamis. Oturup bir guzel yedik, ellerine saglik mis gibi olmus.
Örnek durum anne tarafindan yapilsa aşağıdaki şekli alacak olan eylemdir:
4 günlük kalan yemek yenir mi bilmem,ben olsam yemem herhalde.çocuğumunu evine de yollamam,ayıp olur diye düşününürüm.
bir de bu k.valide ile olan ilişkiye bağlı,neyi neden yaptığını bilmek önemli niyet önemli.
ama yinede 4 günlük pilavdan bahsediyoruz ya
pardon,sizi daha önce bu sitede hediye çekilişinde ,hediyeleştiğimiz bir üyeyle karıştırdım.bu yüzden,ilk "cığım"ekini kullandım.umarım haddimi aşmamışımdır.hoşbuldum ablacığım
ben yiyemezdim sanırım ancak zeytinyağlı bişeylerse yenilebilir belki ya da kendim yesem bile başkasına yollayamazdım,k.validenin yolladığı o pilav 4.günde konuşmaya başlar abla :)
uygun koşullarda,ağzı kapalı,vakumlu kaplarda saklanırsa neden yenmesin kadesacığım.bi de ben herşeyi zeytinyağıyla pişirdiğim için mi nedir,tadları bana ilk günkü gibi geliyor.tabi fazla gelince,hemen ayırıyorum.yani defalarca ısınınca, haklı olabilirsin.
burada niyet de önemli.yani kv.nin niyeti.yine de ,başkasından gelen yemeği,geri çevrimek olmaz,yemezsin,ama ayıp olmasın diye kabul edersin ya bu da öyle bir durum.yiyip yememek sizin tercihiniz olur.görgü kuralları gereği,teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?