bayıldım ben bunlara:))

Fıstığım japon style diyorsun yani .Ay çok hoş modeller var .

Bende beğendiklerimi eklerim .Bir ara sık kullanlara eklemiştim ama şu an bilgisayarımda yok .Lovelyshoes girip bakmam lazım

Fıstığım japon style diyorsun yani .Ay çok hoş modeller var .

Bende beğendiklerimi eklerim .Bir ara sık kullanlara eklemiştim ama şu an bilgisayarımda yok .Lovelyshoes girip bakmam lazım

valla bu modeller bana japon stili ne harikaymış dedirtti kankam ya

çok beğendim kargo falan nasıl oluyo öğreniyim ilk olarak en başta eklediğimi alıcam sende ekle bebekimm bulduğunda merakla bekliyorum

yaa benm boyum uzun olunca ayaklarda büyk oluyor. 40 giyiyorum bazen dar kalıb oluyor 40 da olsa olmuyor ( interneten sipariş veremiyorum o yüzden korkuyorum ya küçük olursa diye. kör bahtım kara talihim ne zaman ayakkabı almaya çıksam cinnet geçiriyorum zaten

babetleri ve bazı topuklu ayakkabıları çok beğendim

Son düzenleme:

benmde 39 cnm ya çok zor oluyo gerçekten

oyyy oyyy yerim benn onnarıı
kullanann bu siteden alan arkadaşlar fikir werebilirmi ltfen ayakkabılar sağlammı we kaç numara giyiyorsanız tam kalıp tutyomu bende bii koca ayak olarakk korkuyorum netten ayakkabı almayaa :2::2::2::2::2:

koca ayaklar diye bir sayfa mı açsak. belki büyük numara ayakkabı bulabileceğimiz yerleri söyleyenler olup halimize üzülüp =))

koca ayaklar diye bir sayfa mı açsak. belki büyük numara ayakkabı bulabileceğimiz yerleri söyleyenler olup halimize üzülüp =))

çok mantıklı şekerim kesnlklee açalımm bende topuklu giymekk istiorumm bende nişantaşı çocuğuyummm :103::103::103::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…