• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayıldım ve eşim gelmedi

Valla ben olsam bosarim da, acaba adam sizi ciddiye mi almadi? Benim bir lise arkadasim vardi, kiz kotu not alirdi bayilirdi, sevgilisyle kavga ederdi bayilidri, her seyde bayilirdi, bir yerden sonra kimse takmamaya baslamisti. Acaba esiniz de artik bu bayilmalari onemsemiyor mu? Bir de psikologa gittiniz mi bu bayilmalar icin?

Kocan 6 ay içerisinde çok defa bayilmandan muzdarip, alışmış ya umursamamis belli ki.

Ama şu var ki benim kocam bayılıp hastaneye kaldirilsam asla ama asla bir arkadaşını arayıp yanıma göndermez hele ki erkekse.

Belki o an 8 saatlik yoldan pat diye gelemezdi ama eminim ki çoktan yola çıkmış olurdu.

Bir olay anlatayım. Hamileyim o zamanlar halsizlik yaşıyorum çok. Neyse balkonda çamaşır asiyordum. Bı baktım oğlumun elinde telefon çalıyor o da 3 yaşında daha.

Neyse açtım teli aman Allahım eşim nasıl bağırıyor bana. Ben şok tabi ne oldu yahu dedim.

Benim büyük oğlan babasını aramış. Tam konuşamıyor bizim oğlan da. Benim koca pimpiriklenmis teli kapatmış. Aramış da aramış tabi balkonda olduğum için duymadım. Her neyse telde yahu bayildin kaldın sandım delirdim burda dedi. Arıyorum arıyorum acmiyorsun dedi. Yola çıkıp eve gelecektim dedi ki kendisi askerdi öyle zart zurt izin alıp çıkması kolay da değil hani.

Dediğim gibi belki devamlı bayılıyor olman hastalığını kucumsetti. Yine de merak edip seni aramaliydi. Hadi gelmedin ara bari.
Öyle bir başladınız ki anlatmaya sandım ki eşiniz tüm askeri birlikleri sizi kontrol etmesi için harekete geçirdi. Bakın eğer öyle yapsaydı efsane bir şey olurdu. Konu sahibini daha fazla üzmekten başka ne işe yaradı sizce?

Peki hastaneye nasıl gittiniz? Görünen şu ki eşinizin kardeşinin yanına gitmesini istemediğiniz için geri döndürmeye çalışıyorsunuz.Görümcenizi sevmiyor olabilirsiniz ama onlar kardeş. Böyle bir durumda yanında olmayacak ta ne zaman olacak? İlgi çekmeye çalışmayı bırakıp olgun bir kadın gibi eşinizin yanında olmanız gerekmez mi?

Öyle bir başladınız ki anlatmaya sandım ki eşiniz tüm askeri birlikleri sizi kontrol etmesi için harekete geçirdi. Bakın eğer öyle yapsaydı efsane bir şey olurdu. Konu sahibini daha fazla üzmekten başka ne işe tarafı sizce?
Konu sahibini üzen ben değil kocası. Ben sadece bir örnek verdim. Benim eşim evhamlı birisi. Yani merak eder muhakkak tarzında. Sanırım sizin eşiniz de konu sahibi gibi ki o yüzden benim eşime laf vuruyorsunuz. Askeri birlikleri harekete geçirirmis çüş yani.

Ben ordada dedim devamlı bayildigi için önemsemiyor eşi. Benim ki önemser. Ne var bunda. Her insanın karakteri bir değil ki?

Herkes kendinden örnek verip yorum yazıyor. Ben de yazdim ne var bunda. Niye alındığınızi anlamadım.

Benim kocam ben hastaneyken beni iplemeseydi ben de kizardim. Nokta.

Ha bu arada Askeriye de nöbet tutarken izin alıp gelmek zordur. Özel kurum değil ki. Ölüm anında bir tek. Misal annem vefat edince nöbeti bırakıp gelmişti.

çalıştığım yerde bir aradaş var azıcık strese girse istediği bir şey olmasa dikkat çekmek için ya bayılır ya hasta olur herkes benimle ilgilensin diye. başlarda bu arkadaşa inanıyorduk hastaneye koşuyorduk ama şimdi o kadar sıradanlaştı ki :/

yorumları ve konu sahibinin geçmiş konusunu okuyunca kocasına hak verdim

yeğeni bıçaklanmış adam 8 saatlik yolu gitmiş ve konu sahibi gitme demiş .büyük ihtimalle de bayılırsam gelir ilgilenir vs diye düşündü belli ki fizyolojik bayılmalar değil bunlar

başta ne biçim koca diye düşünürken şimdi adama hak verdim

ayrıca kocasını öven arkadaşlar konumuz sizin kocalarınız ne kadar ilgili en iyi benim kocam konusu değil yapmayın etmeyin :KK53:

6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?
adam uzak oldugu için anında gelemem demek istemiş, sizi de aramış ama siz açmamışınız tabıkı hastanede ikende araması gerekirdi o ayrı mevzu ama sizde abartmışsınız biraz bence..

çok abartmışsın,
nasıl kalkıp gelsin? ama üst üste arayabilirdi.........
kötü ayrıldıysanız belki o da size kızgındır

Bayılmanızın fiziksel sebebi ortaya çıkmayınca psikolojik olduğunu düşünüyor olmalı..
Ama seven insan çok endişelenirdi orası muhakkak. Hele yanınızda değilse..
Siz konuşamazsanız sürekli arkadaşıyla konuşurdu vs.
Eşinize şımarık ve nazlı biri gibi mi görünüyorsunuz acaba?

İyi de 8 saatmiş yol, başlık gelmedi şeklinde, adam ışınlansın mı ne yapsın? Yeğeni yoğun bakımdaymış. Arkadaşını yollamış, yapabileceği tek şey buymuş sanırım uzaktan. Geçmiş olsun bu arada, umarım sorunu bulurlar.

Sürekli tekrarlayan bir durum olduğu için,altında yatan bir hastalık bulunamadığı için eşinize sıradan gelmiş muhtemelen bayılmanız.
Bence ilk olsa bayılmanız daha farklı davranırdı.

Yeğeninin hasta olması konusuna şunu diyebilirim,gidebilir,benimde yeğenlerim çok değerlidir,hasta diyorsunuz bende giderdim yani bunu sorun etmemelisiniz,belliki istemediniz gitmesini,buna üzülüp bayıldınız. Eşinizde durumun farkında bence.
Şimdi gördüm,yeğeni öyle basit bir soğuk algınlığı geçirmemiş,bıçaklanmış,belki bacağı kesilecekmiş,kendinizi koyun eşinizin yerine,sizin her zamanki ayılıp bayılmalarınızı nasıl ciddiye alsın. Orada bir hayat memat meselesi varken hemde.
Birde ben sorayım sizi kim hastaneye götürdü,kimse yok dediğinize göre kendiniz gittiniz,oradan birilerine de eşinizi arattınız. Yapmayın cidden bu tavrınız kabul edilir gibi değil. Eşinizin yerinde olsam bende tribinizi çekmem bu durumda.

Son düzenleme:
Dünkü konunu da okumuştum.Şimdi taşlayanlar çıkar ama eşinin aileside belalı bir aileymiş.Yeğeni defalarca milleti yaralamış kavgalara karışmış.Demekki yeğenden daha belalısı çıktı çocuğu yoğun bakımlık etti.Size ne o aileden hayır var ne de o kocadan.

6 aydır sürekli başım dönüyor ve çok üzüldüğümde ve strese girdiğimde bayılıyorum. O kadar çok doktora gittim ki ama hiçbir çözüm bulunamadı ve tam teşhis konulamadı. Bu süreçte defalarca bayıldım. Dün konu açmıştım eşim 8 saat uzağa görümcemin oğlunun yanına gitti diye. Ve dün akşam yine bayıldım hastaneye kaldırıldım yanımda kimse yoktu diğer hastaların refakatçileri benimle ilgilenmiş ve telefonumdan eşimi aramışlar eşim ben şehir dışındayım gelemem demiş ve bir arkadaşını göndermiş. Ben uyandıktan sonra arkadaşı geldi ve serum bitince beni eve getirdiler. Eve gelince eşim sadece bir kere aradı ve açmadım. Bir daha da aramadı. Kendimi o kadar yalnız hissettim ki hastanede. Çok ağladım eve gelince. Yeğeni hasta diye gitti ve ben bayılınca gelmeyi bırakın aramadı bile. Kendimi çok yalnız ve mutsuz hissediyorum. Abartıyor muyum sizce haksız mıyım? Sizce ne yapmalıyım? Gittiği yer uzak evet 8 saat mesafede ama yeğeni hasta diye o sekiz saat mesafeyi gitti ve ben hastayım diye dönmedi. Evet o an hastaneye gelemezdi ama yola çıkabilirdi yanıma gelmek için. Eşim normalde bana karşı ilgilidir gittiği yerde de yeğeni hasta ama ben eşiyim gelmesi gerekmez mi?
Öncelikle çok geçmiş olsun :(
Evet önceliği size vermesi gerekirdi...
Ben gerçekten anlayamıyorum ya bu erkekleri.

Bir kiside benim gibi düsünmis .Bende aramaz basımın caresine bakardım .Nitekim baktımda .Adam birbucuk saatlik mesafedeydi ,ayılıp kolonyalanıp eve gittim :KK70::KK70:Kendimle gurur duyuyorum:KK70:

Valla ben bazı üyelere bakıp kendime mazoşist tanısı koydum artık. Konu sahibinin eşi umursamaz biri yalnız orası kesin..

Bekarken de epilepsi yüzünden bayılırdım. Hatta bir defa otobüste yığıldım yine. Vatandaş yardım etti yolu geldim. Amcalar biz götürelim diye ısrar etti geri çevirip eve gelip yattım. Yüzüme su atmışlar üstüm ıslak :)
Kaç yıllık evliyim biri aramasa eşimin haberi olmaz.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, dönmeyecek önce bunu bir kabul edin. Eşinizin yeğeninin yanında kalmayıp sizin rituel bayılmanıza koşması abes iştigal ederdi. Bu kadar bencillik bünyenize zarar....

hamileyken zehirlenme gibi bisey yasadim.esim o sirada is yerindeydi ve gelmesi cok zordu.hastaneye gidene kadar en az 10 defa aramistir.yanima gelene kadar defalarca aradi.sizin esinizde gelemeyebilirdi ama insan merak etmez mi aramaz mi.cok kotu bi durum hastanede kimse yok yaninizda.yerinizde olsam esimle uzun sure konusmazdim

Back
X