♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

başkan ne yapcam ben şimdi akşam

ben dün akşam çok yorgundum bende squat yapamadım, ayol adını bile yazamıyorum nasıl yapıcam onu hiç bilemiyorum

günaydın kızlar

önceden hiç squat yapmamış kardeşlerim ısınma yapın ilk önce ... bir de videolarını izleyin nasıl yapılıyor. yanlış yapılmaya müsait bir hareket. Allah korusun belinize daha da yük bindirirsiniz .çok fena olur.
ben de dün yapmadım enerjim yok hiç bu hafta.

kaç gündür diyetteyim 1 gr vermedim ya uyuz oldum motivasyomun gitti

Bu hafta çok ihmal ettim. Hiç dikkat etmedim evet biliyorum. Ama toparlıyorum kendimi. Bomba gibi başlıyorum pazartesi bilesiniz Baykuşlar.
Yarın bi kendime geleyim sırf o yüzden pazartesi yani Yarın dünyayı yiyebilirim o vakit

Günaydınnnn

Bugün tartı günü mü diye kimsenin sesi çıkmıyor bakayım ?
Ben tartıldım, 63.5 çıktım. Tam 200 gr vermişim. Hafta geçtikçe eriyorum, çöp gibi kalacağım diye korkuyorum.
Şaka bir yana her hafta böyle versem, ayda 1kg eder, benim için ideal olur. Bu azimle devam ediyorum.

ben hala aynı 66,7 ama haftasonu bozdum regl olmuştum dayanamadım zaten veremiyom bari yiyeyim dedim

Günaydın of tartılamadım sabah. Azcık geç uyandım İşe geç kalınca apar topar çıktım. Yarın tartılırım.

kızlar ben bu hafta sapıttım..
sabah evden nasıl çıktık bilmiyorum zaten.
tartılmıcam.
regl de olamadım.
şişim.

selam diyet kardeşlerim bu sayfayı baya boşlamışız sanırım kış diyet moduna girmemizi engelliyor ama unutmayalım ki her kışın yazı var acilen diyet moduna girmemiz gerek

yan simitlerim haykırıyor, göbeğim arşa çıkmış vaziyette
ve ben durmadan hamur işi, abur cubur, çikileta falan yiyorum
nasıl durdurcam kendimi

Çok doğru noktaya parmak basıp hiç ilerlemedik Yarın tartılalım başlayalım yeniden yeni yeni baştan.
Kimler katılıyor Jillian Ablamıza

jilliana kendimi hiç hazır hissetmiyorum yaaa
totomu kaldırmak çok zor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…