♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Spor olunca insanın kaçamak yapası gelmiyor. Yorgunluğumu bahane ediyordum. Tedavimi de aldım bahanem kalmadı benim de. Çok sporcu baykuşlar olalım.
Zumbaya mı başlayacaksın spor salonunda?
2 yer var . ya aerobik olacak ya da zumba ve aletlerle bakalim.
Useniyorum cok ya... uykusuzluk halsiz birakiyor. zaten.kansizim o ayri halsiz hissi veriyor ama boyle de kendimi begenmiyorum artik. ins sporda sinek gibi yere yapismam

Hastalık bahanesiyle göbek baya düzleşti benim Şimdi hedefim o göbeği yeniden büyütmemek

selam kızlar ben almış başımı gitmişim sabah tartıldım 68,5 buçuk ben neredeyse 2 yıldır bu kiloyu görmemiştim, yazdan beri tam 10 kilo aldım. artık ciddi ciddi başladım bu sabah hiç bozmayacağım inşallah sporda yapmak istiyorum ama genelde devamı gelmiyor hep kısa süreli oluyor spor hayatım

Bende katila bilirmiyim ?

günaydın mutlu haftalar
cumartesi kendime izin verdim ama onun dışında tam gaz devam ediyorum kilom 67

kızlarrrr günaydın benden başka konuya gelen yok sanırım ama ıolsun ben kendimi gaza getiriyorum burada
hafta sonu platese başladım 2 gün 1 saat ve resmen 1 cm incelmişim ama ağrım var biraz alışana kadar ağrıyacakmış kilom da 66.7 kilom pek değişmiyo ama yine de devam ediyorum diyete

ben de dün diyete başladım
ama spor yapmıyorum tembelliğimden

günaydın sabah geç kaldık ise tartılamadım.
ama gayet de dikkat ettim bu hafta yarın yazarım sonucu

Günaydın..
Ben de sonunda artık başladım. 17 hazirana kadar çok kilo vermem lazım. Diyetimi bozarsam terlikle ağzıma vurun. Spor yapmazsam da ne istiyorsanız onu yapın. Baykuş dostluğunu gösterin.

1 gram dahi vermemisim.

Vucut koruma altina aldi diye dusunuyorum.
Haftaya bakalim.

ben haftasonu azcık sapıttım ve dolayısıla aldım
ama regl olmak üzereyim acayip şişkişnim, öyle avutuyorum kendimi
dün aç uyudum resmen, bu koca karnın başka sebebi olamaz di mi

Ben uzun süre yatacağım tam da spora başlayalım demistin kısmet kızlar hayirlisi

Kızlar ya havalar ısındı ramazana kadar diyet yapalım hadi...

Konuyu kendi üstüme yapicam :)
11 nisanda karataya yakın biseye başladım bakim sonuç ne olacak . Spor maalesef yok hatta yataktan kalkmıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…