♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kilo alma yarısı olsaydı keşke. Bugün tekrar dikkat etmeye baslicem
54.3

Yine bahaneler ve ben.
Neyse kan tahlillerimi yaptırdım. Sonuçlarımı alırken diyetisyene de gideceğim çarşamba günü.

ben de
bi gaza gelmiştim ama yalan oldu
kilo almıyorum ama göbek ve yan simitler aldı başını gitti
spor yapmalıyım ben de nerde bende totomu kaldıracak hal

gittin mi diyetisyene kuzum ?
Gittim Canım.
Liste verdi de. İlgisizce komik bir liste.hatta liste o kadar ezbere ki. Fotokobi olan listenin tarihi 2006.
Devlet hastaneleri hep mi böyle. Yoksa benim şansıma mı bilemiyorum. İyi bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.

Aaaaaaa
Saka gibi yaa.
Devlette cogu boyle sanirim cidden.

Ben de devlette gitmiştim kuzu. Ne ölçtü ne tarttı. Hazır listeyi verdi gönderdi.

Aynen hafta sonu yine şehir dışındayım dikkat edemem ama pazartesi artık bahanesiz başlayacağım.
Baykuşların yüzkarası olmak istemiyorum

Ben de devlette gitmiştim kuzu. Ne ölçtü ne tarttı. Hazır listeyi verdi gönderdi.
Benim ki iyimiş Tarttı. Ama montu çıkarayım dedim gerek yok dedi Zaten listeyi elime verdi kapıdan çıkarken tartılalım dedi

Benim ki iyimiş Tarttı. Ama montu çıkarayım dedim gerek yok dedi Zaten listeyi elime verdi kapıdan çıkarken tartılalım dedi

Ahahaha, tartmadan anladı yani hangi liste olduğunu, aşmışlar kendilerini kuzu.

Ben bu ay spor salonuna.baslayacagim.
Odan sonra bahanem ve kacisim olmayacak.

Spor olunca insanın kaçamak yapası gelmiyor. Yorgunluğumu bahane ediyordum. Tedavimi de aldım bahanem kalmadı benim de. Çok sporcu baykuşlar olalım.
Zumbaya mı başlayacaksın spor salonunda?

Ben de saldım yazmaya da utandım regl oldum tamamen bıraktım bu hafta ama daha da asılıcam inşallah spor her zaman zor gelmiştir ama havalar ısınıyor oğlumla yürüyüşe çıkarım umudum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…