♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

3 ay nasıl dayanabilirim bilmiyorum ama bakalım, sen her sabah süper gidiyorsun deyince ben baya gaza geliyorum
ama cok duzenli ve disiplinli gidiyorsun sadece sabretmelisin. Inan oyle sonuclar cikiyor ki ortaya duzenli spor ve beslenmeyle. Ben hergun basina eksirim soz!!! :))

canim tuzluk neresi ben anlamadim
chentiq ha bir de dambil vs ugrasmak istemezsen pilates bandiyla da herseyi yapabilirsin
 
Alt kolun orası ismi ne bilmiyorum Tuz dökmek için kolu sallayınca sallanıyorya kolun o kısmı
 
Cicoretti ben iki gündür yapıyorum. acaba az mı ısınma hareketi yaptım. sırtım ağrıyor biraz.
O da olabilir yanlis durustan da kaynaklanabilir. Ya da hamlik agrisi olabilir. O yuzden bol bol esne canim. Isinma demisken genel bir bilgi vereyim genel vucut isinmasinin ardindan ( ben 5 dk yapiyorum normalde buna kisa derler ama uzattigimda agirlik antrenmaninda guc kaybi yasiyorum) calistiracagimiz bolgeyi de ufak hareketlerle isitmak gerekiyor. Ornegin ben o gun ne yapacaksam ayni hareketi minik minik hizli hizli yaparak kasi hazirliyorum. Spor oncesi esnemeye gelince herkesin dogru bildigi bir yanlis sudur ki antrenman oncesi uzun uzun esnemek kaslarda %10-15 (yanlis hatirlamiyorsam) guc kaybi yapiyor. Ben antrenman sonrasi her bolge icin en az 30 sn esnemeyi cok dogru buluyorum. Ha ben daha prof. yapicam diyenler icin 1 saat bile streching yapan var diyebilirim. Ama ona ayri bir gun ayirmak lazim tabi. Gerilen kasilmayla buzusen kasimizi esnemeyle acarak agrilardan kurtuluruz, yanlis postur gelismesini onleriz fistik gibi oluruz. Esnerken boynunuza belinize cok dikkat edin ama.
 
Alt kolun orası ismi ne bilmiyorum Tuz dökmek için kolu sallayınca sallanıyorya kolun o kısmı
sanirim triceps ( arka kol) tuz dokerken ki halimi dusundum de canim o bolge icin yaptigin hareketlerin etkili olmasinda iki puf nojta car. Biri dirsegi ya da dirsekleri sabit tutmak , vucudundan uzaklastirmamak ve yapabildigin kadar dirseklerini vucudun orta hattinda sabitle yani iki yana acilmasina musaade etme. Bak nasil vuruyor oraya hareket.
 
Evet orası tam olarak. Akşam öyle deneyim. Heyecanlandım şimdi
 
youtubeden izledim genelde öyle yaptım. belkide acıkta kaldı bir tarafım
 
Selam kızlar.
Dün ısınma hareketlerim ve sporum 12 dk sürdü pertim çıktı.
squruat - 60 çektim. 10'ar 10'ar arttıyorum genelde
mekik çekme - mekik çekme aleti var. rahat oluyor bu. 60tane de bundan
birde yere uzanıp ayaklarımı katlayıp sağ ve sol ellerimle topuklarıma dokunuyorum. bu hareketin adı ne bilmiyorum.
250squarat tek sefer çekin demek istemiyorsunuz değil mi N-A-R
 
Set set olması gerekiyordur bence de can dayanmaz 250 squata ama yine de uzman görüşü aydınlatır bizi Cicoretti :*
 
Tek seferde 250 ye kadar inip kalkilsa bile ben saymayi unuturum himmet abey diye basa donerim bu squat challengelari ben anlamiyorum neden o sayilar. Elbette setlere bolersiniz ama aralarda ne kadar dinleneceksiniz? Aralariniz 30 snyi gecmemeli.250 squat yerine ben 50ser 5 farkli hareket yaparim daha iyi. Tabi bu benim gorusum. Madem basladiniz mesela tek seferde kac cekebiliyosaniz setiniz o olsun mesela 50 den 5 set gibi.
 
zayıf olduğum için kilo almak için düzenli yemeye başladım.
bu sefer nur topu gibi bir göbeğim oluyor.
içime karnımı çekince anca düz olabiliyor.
squrattan başka hangi hareketleri yapıyorsun acaba.
resim koyacaktın
 
Bunu attim sandim o gun kusura bakma canim . Bu attigim hem temel hem de butun karni hedef alan bir hareketler butunu _asmunikal_ cim. Haftada 2 bunlari hatta egzersizin sonuna plank ekleyerek yaparsan etkili plur baya. Zayif oldufun icin de daha cabuk gorursun etkisini. Yapabiliyosan haftada 3 de yapabilirsin.
 
haftada 4gün müsaitim ben. bakarım buna. Çok teşekkür ederim.
N-A-R cığımın düğünene hazır olmak istiyorum
 
https://onedio.com/haber/fit-kizin-...inmis-kadinlarin-20-vazgecilmez-kurali-776912 bunu bir okuyun kızlar.

bir de aşağıda birnin yorumu var. benim gibi kafası karışmış birinin yorumu.
 
chentiq cigim. 7 ve 14 prof. ve ileri seviye spor yapanlar icin gecerli gerisi dogru zaten. Kilo vermek amacli spor yapan birinin spor oncesi karbonhidrat almasi mantiksiz ama 2 saat once saglikli bir ara ogun yapilmali. Ve yeni baslayan biri ilk aylarda tum bolgeleri calistiran egzersizlerle baslayip 2, 3. Aydan sonra bolgesel idmanlara gecmeli.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…