- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
dambilla ugrasmayi cok seviyorum. Kendimi he man gibi hissediyorumama cok duzenli ve disiplinli gidiyorsun sadece sabretmelisin. Inan oyle sonuclar cikiyor ki ortaya duzenli spor ve beslenmeyle. Ben hergun basina eksirim soz!!! :))
canim tuzluk neresi ben anlamadim
chentiq ha bir de dambil vs ugrasmak istemezsen pilates bandiyla da herseyi yapabilirsin
allah iyiligini versin emi... gul gul yarildim su an...Alt kolun orası ismi ne bilmiyorumTuz dökmek için kolu sallayınca sallanıyorya kolun o kısmı
Tasvip etmesem de kisa donemde faydasini gorursun umarim tek istedigim protein ve vitaminsiz kalma olurmu fistigim.Ben bugün gayet sağlıksız bir diyete başladımHurma-Yoğurt diyeti.. 12 ağustosta gelinlik provam var. Şimdiye kadar birşey yapmadığım için kısa sürede çabuk sonuç almak için saçmalıyorum.
Akşam daDonukPudra cığımla Jilliana başlıyoruz. Ardından ben Callanetics videosunu da yapacağım İnş
Beceremedim zatenTasvip etmesem de kisa donemde faydasini gorursun umarim tek istedigim protein ve vitaminsiz kalma olurmu fistigim.
Dizlerini yere koyup denedin mi? Elinde pilates vandi ya da dambil varsa gogus press onericem sinavi o sekilde de cekemiyorsan.Beceremedim zatenHurma çok tatlı geldi. Akşamları yoğurt ve ya cacık yerim gündüz yumurta falan.
Jilliana da dün akşam başladım ama hiç şınav çekemiyorum. Öylece durup bekledim :/
Kollarımı güçlendirmek için ne yapayım?
bende şınav çekemedim. kolarım çok yorulduBeceremedim zatenHurma çok tatlı geldi. Akşamları yoğurt ve ya cacık yerim gündüz yumurta falan.
Jilliana da dün akşam başladım ama hiç şınav çekemiyorum. Öylece durup bekledim :/
Kollarımı güçlendirmek için ne yapayım?
Band var dumbell da var. Dizimi yere koyduğumda da başarılı sonuç alamadım. O zaman vücudumun duruşunu beceremedim zatenDizlerini yere koyup denedin mi? Elinde pilates vandi ya da dambil varsa gogus press onericem sinavi o sekilde de cekemiyorsan.
Geçen hafta denemem de ben de 15. dk da pes etmiştim. Dün akşam sonuna kadar yaptım ama bazı hareketler de atıyorum onlar 10 yapıyorsa ben belkide 5-6 yaptım. Bugünden daha umutluyumbende şınav çekemedim. kolarım çok yoruldu
jllian 26 dk falandı 13 dk tek yapabildim.
dizlerim hala ağrıyor benimGeçen hafta denemem de ben de 15. dk da pes etmiştim. Dün akşam sonuna kadar yaptım ama bazı hareketler de atıyorum onlar 10 yapıyorsa ben belkide 5-6 yaptım. Bugünden daha umutluyum
Dizlerin mi? Yanlış mı yaptın acaba? Ya da dizinde önceden bir sorun var mıydı?dizlerim hala ağrıyor benim
diz değilmiş pardon bacaklarım ağrıyormuşDizlerin mi? Yanlış mı yaptın acaba? Ya da dizinde önceden bir sorun var mıydı?
Diz dedin aklıma geldi benim dizim değil ama bacaklarımınla gövdemin birleştiği eklem neyse artık adıAyakta durup dizimi kırıp bacaklarımı tek tek karnıma çektiğim harekette kırt kırt ediyor, sanki takılıyor orda bişey robotmuşum gibi . ama ağrı yok. Oluyor mu sizde de?
diz değilmiş pardon bacaklarım ağrıyormuşbenimde öyle oluyor. o zaman kaslar gevşiyor diye düşüyorum.
akşam beraber yapalım olmam mı
Tamam bi kaç gün dumbell pres yapayım. Güç kazanınca dizler yerde şınava başlayayım o zaman. sıvımız azsa çat çut devam ederiz yapcak birşey yokEklem sivisi azdir orda muhtemelen, benim de omuzlarimda var
Simdi dambillarla gogus press ( dumbell press )yap canim dambil hafif geldiginde bandi sietinin altindan gecirerek gene sirtustu yatip press yapabilirsin. Ama sinavi dizleri yere koymadan yapmak basta cok zordur sen ona alismaya calis derim.
Valla ben oyle yapiyorum katir kuturYapalım tabiDonukPudra da yapıyor. Ben biraz geç saatlerde yapsamda yaparım uyumadan evvel.
Tamam bi kaç gün dumbell pres yapayım. Güç kazanınca dizler yerde şınava başlayayım o zaman. sıvımız azsa çat çut devam ederiz yapcak birşey yok
Ben 2-3 yildir programimi kendim yapiyorum canim. 3-5 modifikasyon ve bazen sasirtmacalarla cesitliyorum.selam kızlar
artık kendimden iradesizliğimden sıkıldım..
1 ayı geçkin salona gitmedim..
dün evde jilliana başladım..
bugün spor salonuna gideceğim..
Cicoretti sen macfit te program yazdırdın mı kendine ? ben ilk zamanlar yazdırdım ama malum o da ek ücretli.
düzenli de gidemiyorum .hiç yoktan iyidir mantıgına gideceğim..
bana program önerir misin..
kollar bıngıldak. göbek var. basen var.
ekleyebilirsem önceki hocanınprogram listesini ekleyeyim.
sıvımız azsa çat çut devam ederiz yapcak birşey yok
boyun ve kilon kac?selam kızlar
artık kendimden iradesizliğimden sıkıldım..
1 ayı geçkin salona gitmedim..
dün evde jilliana başladım..
bugün spor salonuna gideceğim..
Cicoretti sen macfit te program yazdırdın mı kendine ? ben ilk zamanlar yazdırdım ama malum o da ek ücretli.
düzenli de gidemiyorum .hiç yoktan iyidir mantıgına gideceğim..
bana program önerir misin..
kollar bıngıldak. göbek var. basen var.
ekleyebilirsem önceki hocanınprogram listesini ekleyeyim.
macfitin programı iyi oluyor mu? Uyesi olmadan da hazirliyorlar mi senin icin. Olmadi ben oraya yazdirayim. Kendi kendime yapamiyorum.Ben 2-3 yildir programimi kendim yapiyorum canim. 3-5 modifikasyon ve bazen sasirtmacalarla cesitliyorum.
Herhangi bir programin faydasini gormen icin haftada en az 3 kere yapman lazim. Daha azi yorgunluktan baska bir yere varmaz malesef. Ilk hafta o jillian vs gibi tum vucut calistiran egzersizleri gun asiri yaparak ( yapabildigin kadar) kaslarini ve vucudunu hazirlarsin. Sonra dengeli bir kardiyo ve bolgesel agirlik idmanina baslaman gerekiyor. Sen o programi dilersen at bana. Ustunden beraber gecelim. Haftada iki gun total body workout 2 gun de kardiyo yaparak baslayabilirsin. Sonra cesitlendirilebilir. Ama en basta duzen sart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?