Valla denk geldigin antrenorun bilgi ve tecrubesine bagli. Program yazmak kadar hareketleri puf noktalariyla gostermek de bence cok onemli. Ama uye olmadan program yapacaklarini hic sanmiyorum. Sen evde yapabilecegin bir program mi istiyorsun canim ?
boyun ve kilon kac?
macfitin programı iyi oluyor mu? Uyesi olmadan da hazirliyorlar mi senin icin. Olmadi ben oraya yazdirayim. Kendi kendime yapamiyorum.
evde uygulayabilecegim. Spor salonuna gitmem imkansiz.Valla denk geldigin antrenorun bilgi ve tecrubesine bagli. Program yazmak kadar hareketleri puf noktalariyla gostermek de bence cok onemli. Ama uye olmadan program yapacaklarini hic sanmiyorum. Sen evde yapabilecegin bir program mi istiyorsun canim ?
bir cok hareketin anlamini bilmiyorum
Bildirim gelmiyor bana cildiracagimm...evde uygulayabilecegim. Spor salonuna gitmem imkansiz.
bir cok hareketin anlamini bilmiyorumbana utube yollari gozuktu. Spor gecmisin nedir arkadasim? Ayni bingillar bende de var. Olmadi senin programo asirayim
Tabata denedim benDonukPudra program cok guzel her bolgeye vuran temel hareketler var. Bacak ve kalca haric diger bolgelerden birer hareket koymus o yuzden tekrar sayisini fazla tutmus. Bu program basit gelmeye basladiginda set sayisini 4 e cikararak devam edersin.Bir de yapman cok vaktini aliyorsa ikiye bolup bir kismina karin idmani ekleyip baslayadabilirsin. Duzenli yapabilmen halinde 1.5-2 ay sonra da cesitlendirilir hareketler.
chentiq bu hareketlerin hepsini evde de yapmak mumkun. Sadece squati bos yapmayin derim agirlikla mutlaka yapin, kalca ve bacak vucudun en guclu kaslari 3 kere squat yapsaniz alisir ve fazlasini yapacak duruma gelirsiniz. Setlerin arasina cok dinlenme suresi koymayin. Bir dk yi bulmasin mesela.
Kardiyoyu da mutlaka interval yapin. Mesela 2 dk yuksek tempo 1 dk yavas tempo gibi.
Kardiyoya alisinca size tabata trainingden bahsedicem.nefes kesen bir hit kardiyo stili.
tabatayi biliyorum.. adamin tekinin videosunu izledim. Sonra da bu ne beeee dedim. Ben onun ta... sinda kalirim :)) herhangi bir kardiyoyu interval mi yapacagim yoksa interval bir video mu arayacagim.DonukPudra program cok guzel her bolgeye vuran temel hareketler var. Bacak ve kalca haric diger bolgelerden birer hareket koymus o yuzden tekrar sayisini fazla tutmus. Bu program basit gelmeye basladiginda set sayisini 4 e cikararak devam edersin.Bir de yapman cok vaktini aliyorsa ikiye bolup bir kismina karin idmani ekleyip baslayadabilirsin. Duzenli yapabilmen halinde 1.5-2 ay sonra da cesitlendirilir hareketler.
chentiq bu hareketlerin hepsini evde de yapmak mumkun. Sadece squati bos yapmayin derim agirlikla mutlaka yapin, kalca ve bacak vucudun en guclu kaslari 3 kere squat yapsaniz alisir ve fazlasini yapacak duruma gelirsiniz. Setlerin arasina cok dinlenme suresi koymayin. Bir dk yi bulmasin mesela.
Kardiyoyu da mutlaka interval yapin. Mesela 2 dk yuksek tempo 1 dk yavas tempo gibi.
Kardiyoya alisinca size tabata trainingden bahsedicem.nefes kesen bir hit kardiyo stili.
Cok tesekkur ederim ilfine..DonukPudra program cok guzel her bolgeye vuran temel hareketler var. Bacak ve kalca haric diger bolgelerden birer hareket koymus o yuzden tekrar sayisini fazla tutmus. Bu program basit gelmeye basladiginda set sayisini 4 e cikararak devam edersin.Bir de yapman cok vaktini aliyorsa ikiye bolup bir kismina karin idmani ekleyip baslayadabilirsin. Duzenli yapabilmen halinde 1.5-2 ay sonra da cesitlendirilir hareketler.
Aynen ben ip atlayarak yapiyordum baya da fayda gormustum. Saatler gecti sanip bakiyorum 10 dk olmusTabata denedim benAllahım ölüyormuydum noluyordu dedim
evet canim herhangi bir kardiyoyu interval yap. Basta mesela tempolu kismi kisa tutarak baslayip sonra artirabilirsin. 1e 1, 2ye 1 dk vs.tabatayi biliyorum.. adamin tekinin videosunu izledim. Sonra da bu ne beeee dedim. Ben onun ta... sinda kalirim :)) herhangi bir kardiyoyu interval mi yapacagim yoksa interval bir video mu arayacagim.
rica ederim canimcigim.Cok tesekkur ederim ilfine..
Aynen karin bolgesi de yapayim ben ilave edeyim.tsk ederim
Harika olur bildirim yapalım da spor yapmayı beceremiyorum kiSelam kizlar,
Nasil gidiyor durumlar?
Tatil vs derken 1 hft spor yapamadim. Dun basladim. 25 dk bisiklet (popo havada ve geride olacak sekilde) 3 kalca izole hareket agirlikla ve omuz calistim. Cok iyi geldi. Sonrasinda eve gidip 4 kofte ve 3 kasik kadar eriste yedim. Aslinda eristeyi yemeyecektim ama 4 kofteyle doymam diye yedim. Benim biraz gluten hassasiyetim var karnimi cok sisiriyor bu ara glutensiz beslenmeye calisiyorum ama basaramiyorumBugunku planim karin ve sirt calismak. Kitap bildirimi gibi buraya duzenli bildirim taparsak daha cok motive oluruz diye dusunuyorum. Ne dersiniz?
Seni Izmit'te de rahat birakmam merak etmr. Zaten bu yogunlukta spor yapabilmen mucize sayilir. Ben 2 ay hic yapmamistim o donem.Harika olur bildirim yapalım da spor yapmayı beceremiyorum kiHep yorgunum akşam saatlerinde. Sabah uyanmayı başarırsam verimli geçiyor. 1 hafta buralarda yok. Evime eşyalarım gelecek yerleşme temizlik derken spor sayılır sanki benim bünyem için
Sonrasında yapalım cici cici sporlarımızı.
Deme öyle sen fit hatunsun ben şişkoyum. Spor yapmam lazım. Neyse ki kilo vermeye başladımSeni Izmit'te de rahat birakmam merak etmr. Zaten bu yogunlukta spor yapabilmen mucize sayilir. Ben 2 ay hic yapmamistim o donem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?