♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

boyun ve kilon kac?

macfitin programı iyi oluyor mu? Uyesi olmadan da hazirliyorlar mi senin icin. Olmadi ben oraya yazdirayim. Kendi kendime yapamiyorum.
Valla denk geldigin antrenorun bilgi ve tecrubesine bagli. Program yazmak kadar hareketleri puf noktalariyla gostermek de bence cok onemli. Ama uye olmadan program yapacaklarini hic sanmiyorum. Sen evde yapabilecegin bir program mi istiyorsun canim ?

evde uygulayabilecegim. Spor salonuna gitmem imkansiz.

bir cok hareketin anlamini bilmiyorum bana utube yollari gozuktu. Spor gecmisin nedir arkadasim? Ayni bingillar bende de var. Olmadi senin programo asirayim

evde uygulayabilecegim. Spor salonuna gitmem imkansiz.

bir cok hareketin anlamini bilmiyorum bana utube yollari gozuktu. Spor gecmisin nedir arkadasim? Ayni bingillar bende de var. Olmadi senin programo asirayim
Bildirim gelmiyor bana cildiracagimm...
2.5 sene once duzenli spor yapmistim... Salon ve evde zumba vb gibi.
Oncesinde de yine ara ara yaptigim seyler oluyordu evde
Benim durumum dogum sonrasi aldigm kg verip eski hale gelmek.
Maalesef o sut yapar ye bu yapar ye. Sonra cocuk gece uyumaz stresten ye derken aldim.
20 kg kadar vermek istiyorum.
Ama salon bana ters is cikislari oglum annemdeyken enerjim varsa salona gidiyorum. Yoksa bitik haldeyim cocuga da eve de enerji kalmiyor

Günaydın kızlar 1 aydır veremediğim o bir kiloyu dün verdim. Bisiklet çıkmıştı bize kuradan eşim sür diyodu ben korkuyordum az daha önce nerdeyse hiç sürmemiştim ama dün bi cesaret sürdüm ay şimdide bırakasım gelmiyor ve sabah tartıldığımda bir kilo gitmişti. En azından bir hafta tatile kadar her gün sürmeyi planlıyorum tatil sonrası artık iki günde bir devam.ederim inşallah

DonukPudra program cok guzel her bolgeye vuran temel hareketler var. Bacak ve kalca haric diger bolgelerden birer hareket koymus o yuzden tekrar sayisini fazla tutmus. Bu program basit gelmeye basladiginda set sayisini 4 e cikararak devam edersin.Bir de yapman cok vaktini aliyorsa ikiye bolup bir kismina karin idmani ekleyip baslayadabilirsin. Duzenli yapabilmen halinde 1.5-2 ay sonra da cesitlendirilir hareketler.
chentiq bu hareketlerin hepsini evde de yapmak mumkun. Sadece squati bos yapmayin derim agirlikla mutlaka yapin, kalca ve bacak vucudun en guclu kaslari 3 kere squat yapsaniz alisir ve fazlasini yapacak duruma gelirsiniz. Setlerin arasina cok dinlenme suresi koymayin. Bir dk yi bulmasin mesela.
Kardiyoyu da mutlaka interval yapin. Mesela 2 dk yuksek tempo 1 dk yavas tempo gibi.
Kardiyoya alisinca size tabata trainingden bahsedicem. nefes kesen bir hit kardiyo stili.

Tabata denedim ben Allahım ölüyormuydum noluyordu dedim

tabatayi biliyorum.. adamin tekinin videosunu izledim. Sonra da bu ne beeee dedim. Ben onun ta... sinda kalirim :)) herhangi bir kardiyoyu interval mi yapacagim yoksa interval bir video mu arayacagim.

Cok tesekkur ederim ilfine..
Aynen karin bolgesi de yapayim ben ilave edeyim.tsk ederim

tabatayi biliyorum.. adamin tekinin videosunu izledim. Sonra da bu ne beeee dedim. Ben onun ta... sinda kalirim :)) herhangi bir kardiyoyu interval mi yapacagim yoksa interval bir video mu arayacagim.
evet canim herhangi bir kardiyoyu interval yap. Basta mesela tempolu kismi kisa tutarak baslayip sonra artirabilirsin. 1e 1, 2ye 1 dk vs.

Cok tesekkur ederim ilfine..
Aynen karin bolgesi de yapayim ben ilave edeyim.tsk ederim
rica ederim canimcigim.

Selam kizlar,
Nasil gidiyor durumlar?
Tatil vs derken 1 hft spor yapamadim. Dun basladim. 25 dk bisiklet (popo havada ve geride olacak sekilde) 3 kalca izole hareket agirlikla ve omuz calistim. Cok iyi geldi. Sonrasinda eve gidip 4 kofte ve 3 kasik kadar eriste yedim. Aslinda eristeyi yemeyecektim ama 4 kofteyle doymam diye yedim. Benim biraz gluten hassasiyetim var karnimi cok sisiriyor bu ara glutensiz beslenmeye calisiyorum ama basaramiyorum Bugunku planim karin ve sirt calismak. Kitap bildirimi gibi buraya duzenli bildirim taparsak daha cok motive oluruz diye dusunuyorum. Ne dersiniz?

Harika olur bildirim yapalım da spor yapmayı beceremiyorum ki Hep yorgunum akşam saatlerinde. Sabah uyanmayı başarırsam verimli geçiyor. 1 hafta buralarda yok. Evime eşyalarım gelecek yerleşme temizlik derken spor sayılır sanki benim bünyem için
Sonrasında yapalım cici cici sporlarımızı.

Seni Izmit'te de rahat birakmam merak etmr. Zaten bu yogunlukta spor yapabilmen mucize sayilir. Ben 2 ay hic yapmamistim o donem.

Seni Izmit'te de rahat birakmam merak etmr. Zaten bu yogunlukta spor yapabilmen mucize sayilir. Ben 2 ay hic yapmamistim o donem.
Deme öyle sen fit hatunsun ben şişkoyum. Spor yapmam lazım. Neyse ki kilo vermeye başladım Diyet kilo düşüncelerini aklımdan atınca kendi kendime veriyorum kilo

Ctesi pazar sifir spor. Pazar ev temizligi yapinca halim kalmadi.
Bugun sabah yarim dilim ekmek harici karbonhidrat almadim.
Aksam idman planim bisiklet ile kardiyo, gogus onkol ve karin. Yetistirebilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…