ben geldimmmmmm
p.tesi 21 gün şeker detoksuna başlamıştım, salı günü dayanamayıp ekler yedim
dün yine başladım
zaten sağlıklı beslenmem de lazım o sebeple dikkat ediyorum, her gün yarım saat yürümeye çalışıyorum falan
benim adet dönemim bir de canım yarın falan biticeken iyisi p.tesi ve adet oncesi baslamamak, o kadar zor oluyo ki. Gozumde cikolatalar ucusuyordu gecen hafta ama dayandim. Kuru kayisi ile idare ettim tabi abartmadan
_Cassandra_ cok iyi gercekten masallah devam
Ben geldim :) yavaş yavaş cekelim hanımları daVayyy kimler gelmissss , topige de kimse ugramiyor
teşekkürlerorkide1453 buraya uğrayabilirsin
ben farklı şeyler kullanmayı düşünmüyorum artık gençte değilim :))selamminerva1988
Bende aldım başımı gidiyorum. Dün Kinoa Box diye bir bitki çayı var ona başladım. Bir arkadaşım bununla çok güzel kilolar verdi. Bakalım bende sonuç ne olacak.
En kısa zamanda toparlarsın inşallah. Istiyorum baya güçsüz olduğum için yavaştan başladık bakalım . Yediklerime dikkat etmeyi çok ama çok istiyorum ama veli ziyaretleri bitiriyor beni . Çok teşekkür ederim senin izindeyiz reis :)) sendeki vücudu görünceminerva1988 Estafirullah efendim. Iki aydir saldim ben de. Hastalik vs hic ugrayamiyorum ama salonda kardiyo egzersizlerinin yani sira mutlak ve mutlak agirlik calis derim nacizane. Agirlik calisarak kadinlarin genel korkusunun aksine kasli veya erkeksi bir goruntuye asla sahip olmazsin bunu belirteyim. Ayrica kas kutlen arttikca metabolizma hizin ve bununla paralel olarak yag kaybin da kolaylasir. Spordan sonra yediklerine dikkat et en basta gun icinde yfak tefek kacamaklar olabilir sadece rafine sekerli ve beyaz unlu olmasin yeter bana gore.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?