♥ Baykuşların Kilo Verme Yarışı♥

ben geldimmmmmm
p.tesi 21 gün şeker detoksuna başlamıştım, salı günü dayanamayıp ekler yedim
dün yine başladım
zaten sağlıklı beslenmem de lazım o sebeple dikkat ediyorum, her gün yarım saat yürümeye çalışıyorum falan

en iyisi p.tesi ve adet oncesi baslamamak, o kadar zor oluyo ki. Gozumde cikolatalar ucusuyordu gecen hafta ama dayandim. Kuru kayisi ile idare ettim tabi abartmadan
_Cassandra_ cok iyi gercekten masallah devam

O zaman minik bir tatli krizi cozumu sunayim hemen 5 kasik yulaf kepegi, 1 tatli kasigi hindiztancevizi yagi ( ya da zeytinyagi) aldigi kadar kakao bir tatli kasigi bal ya da 1 yemek kasigi hindistancevizi sekwri ya da stevia olabilir azicik karistirip minik toplar yapin. Tarcinada bulayabilirsiniz. Alin size bitter tadinda minik kriz geciren toplar.

Selamlar mutlu hafta sonları
Dukan diyetimde birinci haftam biterken 2.8 kilo verdim çok zorlanmıyorum gibi ama aynı şeyleri yiyip duruyorum bakalım zaman geçtikçe belki çeşitlendirebilirim

günaydınnn
benim de şekersiz 14. günüm, ben de çok aşırı zorlanmıyorum, bayramı bile hasarsız atlattım

selamlar çok azimli başlamıştım ama bayramda annemin el açması baklavasına dayanamadım ve devamı geldi. verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım, şuan toplamda 3 kilo vermiş bulunmaktayım. bugünden itibaren yeniden başlıyorum ve inşallah istediğim kiloya gelene kadar hiç bozmayacağım.

_meLinDa_ tebrik ediyorum seni bayramı şekersiz atlatmak süper bişey

merhaba kızlar
tatil bitti
hızlı sekilde toparlanmam kazım benim de.
birkaç gün detoks yapmayı düşünüyorum. şekersiz 21 gün sayfasını da bir gözden geçirmeliyim.

2 kilo alarak dondum ben de bu hafta onlari atmaya cabalicam. Gluten diyetini de bozdum. Bugun yeniden basliyorum dikkat etmeye.

Selamlar bacılar herkes kilosundan memnunsa:)
Pazartesi günü 55 gördüm spora basladim yediklerime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama sev gezmeleri veli zoyartelerinde yemek zorunda kalıyorum

selam minerva1988

Bende aldım başımı gidiyorum. Dün Kinoa Box diye bir bitki çayı var ona başladım. Bir arkadaşım bununla çok güzel kilolar verdi. Bakalım bende sonuç ne olacak.

selam minerva1988

Bende aldım başımı gidiyorum. Dün Kinoa Box diye bir bitki çayı var ona başladım. Bir arkadaşım bununla çok güzel kilolar verdi. Bakalım bende sonuç ne olacak.
ben farklı şeyler kullanmayı düşünmüyorum artık gençte değilim :))
spora devam edip sağlıklı beslenme çabaları içindeyim şimdiye kadar böyle kilo verebildim daha geç oluyor belki ama daha iyi hissediyorum. kilo vereni baz alma bence içinde ne olduğu bilinmeyen şeylere gerek yok canım ya. vücudumuz çok değerli katkı maddeli vs vs seylere gerek yok bence . tabi Cicoretti ciğim konunun uzmanı :)

minerva1988 Estafirullah efendim. Iki aydir saldim ben de. Hastalik vs hic ugrayamiyorum ama salonda kardiyo egzersizlerinin yani sira mutlak ve mutlak agirlik calis derim nacizane. Agirlik calisarak kadinlarin genel korkusunun aksine kasli veya erkeksi bir goruntuye asla sahip olmazsin bunu belirteyim. Ayrica kas kutlen arttikca metabolizma hizin ve bununla paralel olarak yag kaybin da kolaylasir. Spordan sonra yediklerine dikkat et en basta gun icinde yfak tefek kacamaklar olabilir sadece rafine sekerli ve beyaz unlu olmasin yeter bana gore.

benim kilom 63.5 ama ödem de var su andan bir ayda 4 kilo versem yeter 59 görünce kilo vermem hızlanacak çünkü 60.5 den sonra gitmiyor takılıyorum orda

En kısa zamanda toparlarsın inşallah. Istiyorum baya güçsüz olduğum için yavaştan başladık bakalım . Yediklerime dikkat etmeyi çok ama çok istiyorum ama veli ziyaretleri bitiriyor beni . Çok teşekkür ederim senin izindeyiz reis :)) sendeki vücudu görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…