Gurursuzluk degil adam sinirliyken ustune gitmemen.kendi menfatin zarar gormemen icin.hicbirsey olmamis gibi davranma tabiki.mesafeli kirgin uzgun oldugunu senin ne yasadigini hissetmeli.arana bir sure duvar or ama kavga gurultu seklinde degil.uzgun kirgin kizgin bir kadin olarak.bir daha da sizin ailenize bir zarar vermedigi surece ailesinden kimle konusursa konussun karisma dirdir etme.
Benim esimde sinirli fevri bir estir bana dedigi ben sinirlendigimde ustume gelme o zaman ne diyorsam lutfen yap sonra sakinlestigimde konusalim.ben de oyle yapiyorum ondan sonra ben icimi dokuyorum konusuyorum ve beni dinliyor.yoksa ben o kavga ederken ben bagirsam cagirsam inan esimde yakip yikacak bir insan.ama sakinlik sabir her zaman kazandirir ofke sabirsizlik kaybettirir.
çok haklısınız sabır kazandırıyor sessiz kalmak kazandırıyor.. ama ben beceremedim bunu o an için..
şu an zaten barışmış değiliz... gerekmediği sürece ki pek gereken bir şey olmadı , konuşmuyorum...
zaten eşim çalışıyor eve geç geliyor.. geldiğinde de bebeğimle ilgileiyor oluyorum yatıyor uyuyorum... yani pek bir görüşmemiz olmadı..kendisi laf atıyor konuşmaya çalışıyor ama bir kaç kere henüz affedemediğimi onu stemediğimi söyleyip konuşmadım...