mubarek günde misafir ağırlayacaksınız hürmette kusur etmeyin bence ,tabii ki sizin için zor olabilir ,büyüklere gidilmesi daha uygun ama sizin kurbanda böyle olmuş ,buda 1 gün geçici bir süreç ben yıllarca ağırladım ,kv aynı binadaydık eskiden ,kv yaşlı olduğu için kurbandaki bütün işleri ben üstlenir bahçede kesildiği için eskiden bütün misafirleri ağırlardım bana çok eğlenceli gelirdi ,şimdide nasip olursa keseceğiz ,başka muhitte kirada oturuyoruz kesecek yerimiz yok tabii,kasapta kestirip eşim öyle getiriyor ben eski günlerimi arıyorum inanın ,kimse yoksa hayatınızda uzaksanız hiç bir şeyin fazla anlamı olmuyor ,böyle günlerde büyüğe küçüğe takılmayın ,sevgiler...............
Evet benim kayınvalidem iyi niyetlidir.. Kayınpederimin başının altından çıkıyor her şey..
Ama benim eşime, kendisine her söylenen şeyi kabul etmemesi konusunda doğru yolu göstermem lazım..
Sanırım bi hürrem Sultan bilmişliği lazım bana:)
Her şey bi yana çok sıkıntı oldu şu Bayram günü...
Benim yemek masam 6 kişilik, toplam 8 kişi oluyoruz..
Iki kişi oturmayacak mı?
Kendi evimde esir kaldım. Bu ne saçmalık yahu..
Insan gibi başbaşa evimizde bir Bayram sabahı geçirecektik..
Eşim tabiri caizse bayramın birinci gününde hizmetkâr yaptı beni..
Her ailede çıkıyo bi tane
Sizde de kayınpeder çıkmış maalesef
Evet Ousların gözünü açmak lazım biraz, herşeye tamam demesinler diye
2 tane tabure alsan ? Sığılır aslında
Sen yine iyi durumdasın aslında
Eşimin baba tarafı sülalece geziyolarmış
Bi baktım 15 kişi misafir geldi
Kaygısızlar gibi
Yani oluyo böyle şeyler maalesef, her aile bizim ailelerimiz kadar düşünceli değil
Sen yedekte tabure bulundur
Her ailede çıkıyo bi tane
Sizde de kayınpeder çıkmış maalesef
Evet Ousların gözünü açmak lazım biraz, herşeye tamam demesinler diye
2 tane tabure alsan ? Sığılır aslında
Sen yine iyi durumdasın aslında
Eşimin baba tarafı sülalece geziyolarmış
Bi baktım 15 kişi misafir geldi
Kaygısızlar gibi
Yani oluyo böyle şeyler maalesef, her aile bizim ailelerimiz kadar düşünceli değil
Sen yedekte tabure bulundur
Çok şükür ben istemediğim için eşim amcasını çağırmamış:)
Sadece kayınvalidem ve kayınpederim gelecek:)
Kayınbiraderim ve benim erkek kardeşim de yoldalar geliyorlar, bizde kalacaklar:)
Siz bile hayret etmişsiniz haklı olarak. Çünkü genellikle küçükler büyüklere gider. İlk mesajı okuyunca yeni gelinsiniz acaba ondan mı sizde toplanmak istediler dedim ama yok daha kendii kendime söylerken mantığım almadı. Misair berekettir. Nasiplisiniz aslında, eviniz şenlenecek. Belki yorulacak zorlanacaksınız ama sevabı çok. İnşallah neşe ile geçer bayramınız. Şimdiden Allah kabul etsin kurbanınızı ve misafir ağırlamanızıı.. Hayırlı bayramlar dilerim:)
Çok şükür ben istemediğim için eşim amcasını çağırmamış:)
Sadece kayınvalidem ve kayınpederim gelecek:)
Kayınbiraderim ve benim erkek kardeşim de yoldalar geliyorlar, bizde kalacaklar:)