• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram buruklugu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden böyle yapıyorlar bu erkekler anlamıyorum :(
eşiniz bitsin istemiş ve ilk adım sizden gelsin diye resmen sizi tahrik etmiş bence.
çok üzüldüm.
inşallah aklı başına gelir......
benim eşim de askerden döndüğünden beri (2 hafta oldu) sürekli kendini dışarıya ve erkek arkadaşlarının yanına atmak istiyor. benimle sohbet etmiyor. sizin yaşadıklarınız beni de korkuttu şimdi :18:

Umarım geçici bir süreçtir, ama duygularınızı onu suçlamadan sadece kendi duygularınızı ona açın, bende pek işe yaramadı bu tavsiye ama, belli mi olur belki eşiniz benimkinden çok seviyordur sizi, toparlanır belki, ama sakın normal bir durummuş gibi davranmayın üzüldüğünüzü dile getirin.
Umarım aranız iyileşir...

Ah ne mutlu sana canim ya esim olsa baska bisey istemem ben :( birbirinizin kiymetini bilin valla aileleri sallamayin

Neden gormuyorsun aileni canim dertleselim bari bugun bayrami yasayamayanlar olarak

Esin gelemedi mi canim?

Cok gecmis olsun tatlim cok uzuldum bence gitmemeniz daha iyi olmus cunku yengemden biliyorum dusuk yapti diye herkes ustune dustu unutturmaya calisacaklarina daha uzulme tekrar olur vs hatirlattilar kotu oldu insallah tekrar bi bebeginiz olur..

Eşim her zamanki gibi görevde :))

kafam durdu galiba, boşanma aşamasındaysanız neden annesinin bayramını kutlamaya gideceksin anlamadım hala, bunu o istemiş galiba, annemin elini öp diye, o daha bi enteresan

gittin sanırım:26:

Ona açık açık söyledim beni artık sevmiyor olabilirsin bunu anlayabilirim, ama böyle çekip gitmek ne, zorla kendimi sevdirecek değilim sana dedim, hiç mi önemli değil bu evlilik senin için, ne kadar kolay beni silkeleyip gidebildin dedim, bunu telafi edecek hiçbir tepki alamadım ne yazık ki.İşin kötü tarafı aynı şirkette çalışıyoruz, bayramdan sonra şirketten ayrılacağını söyledi, ailesinin boş olan evinde şuan, bu gidişin dönüşü olmayacağını biliyorum, beni en çok üzen ben bu kadar çaba sarfetmişken evliliğimiz yürüsün diye, anlayışlı olmaya çalışırken adam kolayca çıktıp gitti evden, harcadığım emeğe mi yanayım, duygularımın böyle savrulup atılmasına mı onunla olmak için feda ettiklerime mi, çok ağır.Birde bana çok ağır şeyler yazdığımı ve düşünmesi gerektiğini yazmış, aman lutufta bulunma dedim senin affına ihtiyacım yok dedim, ben ne istediğimi ve ne istemediğimi biliyorum dedim, beni sevecek elbet birileri bulunur dedim, bu artık ego çatışmasına dönüştü, ben de artık geri adım atmayacağım kendimi fazlasıyla ezdim geçtim bu evlilik için, haketmeyene küfür dahi etmemeli, değil sevmek.
Neden böyle olduklarına gelince biz kadınlar onları hayatımızın merkezi haline getiriyoruz, onlara haketmedikleri anlaşyışı gösteriyoruz, bir bakın çevrenize kadın ne kadar dominantsa erkek o kadar edilgen oluyor, biz aman rol yapmayalım aman olduğumuz gibi olalım diyerek hata yapıyoruz, ama bir yandan da hayat rol yaparak geçirilecek bir sahne değil, ben gerçek sevgiye inanırım gerçek değilmiş 1 gün ağlarım 1 ay ağlarım elbet toparlanırım, ama ömrümü kocamın beni farketmesini bekleyerek geçiremem.Umarım en az hasarla çıkabilirim bu işin içinden.

Çıkarsın canım, şu cümlelerinden bile ne kadar güçlü bi kadın olduğun anlaşılıyor...Yıllarca aynı yastığa başını koyduğun adam nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlayamıyorum:50:Bu çocuk olayını kafaya takmış olabilir ve aklınca seni böyle bahanelerle uzaklaştırmaya çalışmış bence.Evlenirken iyi günde kötü günde beraber olucaz diye yola çıkılıyor, varmı böyle yarı yolda bırakmak, gerekirse evlatlık edinilir bu sorun beraberce çözülebilirdi, kendi bilir...Sen dimdik durmak için elinden geleni yap, onu da Allah!a havale et

Hala girip yazmamissin,bunca rezillikten sonra umarim su an o adamla birlikte degilsindir:26:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X