bayram .eş ve kV

esin3434

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
192
119
18
Selam kızlar ,

1 buçuk aylık evliyim daha önceki konumda anlattığım sorunlar düzelmek yerine katlanarak devam ediyor malesef

Eşimin annesi sürekli rahatsız ediyor biz gelmezse k onlar geliyor gelmezse arıyor , eşimse annemi kiramiyorum hep birlikte olmak istiyor öyle olucak annemin istediği gibi olucak diyor sürekli kavga ediyoruz .annesi üzülmesin diye sürekli beni uzuyor kırıyor bizim evimiz icin annem bu evde istediğini yapar onun evi diyor .o kadar çok şey var ki

En son konu da bayramda benim ailem eşimle beni gidecekleri şehire cagirdilar esim de olumlu bakti gitmek istedi babam is yerinden izin almış planlar yapmış kızım ve damadim gelecek şuraya gideriz buraya gideriz piknik yaparız kahvaltıya gideriz vs diye hep rezervasyon yaptırmış yer ayırtmis arkadaşlarına söylemiş vs tabi eşim bu planı kaynana ma anlatinca kadın bildiğin deli oldu ay yok ne işiniz var olur mu öyle şey bizle gelirsiniz ( kaynanamlarda bayram için otele tatil e gidecekler ama bizi başından beri cagirmamislardi) hep birlikte gideriz dönüşte de ugrariz ailesine filan dedi bende delirdi m tabi annen nasıl böyle diyebilir nasıl karışır planımiza zaten ramazanı bana zehir ettiniz bayramı da mı edeceksiniz dedim

konuyu kapattılar fakat kaynanam daha sonra eşimi bir güzel işlemiş doldurmuş ve eşim annemler le gidicez onların istediği olacak dedi benim ailem ne olacak dedim heveslendiler sende gelmek istiyordun dedim şimdi sözünden dönmek ne demek dedim ama annem öyle istiyor diyor bana kızlar ;

babam da çok üzüldü kırıldı ve eşime çok kızdı beni mahçup etti dedi haklı olarak . Bu arada aileme bu durumları da anlattım yaşadığımız sorunları şimdi ailem bayramdan sonra eşimin ailesiyle konuşacak bu konuları .

annem de karar senin ama bayram bitene kadar biraz daha sabret sonra biz konusucaz diyor ama ben kaynanamla tatile gitmek istemiyorum yüzünü bile görmek istemiyorum çok iki yüzlü yüzüme gülüp eşimi dolduruyor bizi yalnız bırakmamak için çabalıyor oğlunu çok kıskanıyor . hele onun dediğini n olmasını hiç istemiyorum

beni 1.5 ayda çok yiprattilar anlatamadigim çok fazla şey yaşadım 1 ayda 6 kilo verdim üzüntü sıkıntı stres ten .napacagimi bilmiyorum .

sizce nasıl bir yol izlemeliyim eşimle yine birbirimize girdik tabiki ilk suçlu o beni çok kırıyor annesi izin vermedi diye resmen gitmiyor iananamıyorum

Son düzenleme:
benden sana nasihat bir iş nasıl başlarsa öyle gider. zaten kavga etmişsiniz sakın geri adım atmayın.
sizin ailenize karşı çok büyük bir saygısızlık. eğer şimdi yutarsanız birdaha önüne geçemezsiniz. lütfen ailenizi paspas etmeyin. ileride ailenizi kimse takmaz zaten şimdide takmıyorlar.

eşiniz sözünde durmasını öğrenmesi lazım.

peki ne yapmalıyım gelmem diyor annesi ölse göndermez onu oda gelmez . babamda sen bizle geliceksin o zaman o annesiyle gitsin dedi ama bilmiyorum çok üzgünüm ailemde çok üzülüyor

peki ne yapmalıyım gelmem diyor annesi ölse göndermez onu oda gelmez . babamda sen bizle geliceksin o zaman o annesiyle gitsin dedi ama bilmiyorum çok üzgünüm ailemde çok üzülüyor
Evet sen babanla git oda aile olmayı öğrensin ana kuzusu

En doğru adım sen ailenle ailenin yaptığı plana göre hareket edeceksin. Gelen gelir gelmeyen keyfi bilir.

Neden erkek ailesi ile zaman geçirilir de kızın ailesi sorun olur bu kaynanalar için anlayamıyorum.

ben olsaydım ben ailemle vakit geçirirdim. Madem başbaşa değilsiniz onun annesi yerine kendi annenizin yanında olun.

Herkes ailesiyle geçirsin bayramı, belli ki siz aile olamamışsınız. Evliliğiniz üzerinde bu kadar söz sahibi olmuş şimdiden KV den, birkaç yıl sonrasını düşünemiyorum.

Annemin dedigi olacak nedir ya. Sen nesin orada? Hayret birsey. Yerinde olsam bayrama aileme ceker giderim kendi ister gelir ister gelmez. Tamam ana kuzusu olur anladik da acik acik annemin dedigi olur denir mi ya. Ailece zivanadan cikmislar resmen.
evet o kadar kötü ki yüzüme karşı annemin dediği olacak sende buna alışacaksın diyor . annem ne derse o olacak diyor . annesine resmen tapıyor ana kuzuluktan öte

Ya bu bayramı benim ailemle geçiririz ya da evde otururuz. Üçüncü bir tercih hakkın yok diyeceksiniz. Yoksa sittin sene onun ailesiyle bayram geçirirsiniz. Senin ailene söz vermemiş olsanız neyse. Ama kaynananın bir lafiyla olan değişiyorsa sıkıntı büyük.

Esinle konuş ailem hazırlık yaptı sende gonulluydun gitmeye onlar plan yaptı ayıp oldu böyle olmaz ben ailemle geciricem bayrami sende ailenle geçir .de güzellikle de baktin. esi n hayır derse ,ben gidiyorum de sen nasıl benim ailemle gecirmiyorsan, ben de ailenle geçirmek zorunda değilim

evet o kadar kötü ki yüzüme karşı annemin dediği olacak sende buna alışacaksın diyor . annem ne derse o olacak diyor . annesine resmen tapıyor ana kuzuluktan öte

Böyle karakterleri ya adam etmek için ömrünü harcayacaksın yada bir taraflarına vuracaksın tekmeyi.
Onunki ana da seninki ne. Tavizi şimdi verirsen 5 yıl sonra daha büyük sorunları yazarsın burada.

Yarın ilk iş valizimi hazırlayıp babamın planlarına dahil olmak için evden çıkardım
Herkes ailesiyle geçirsin bayramı, belli ki siz aile olamamışsınız. Evliliğiniz üzerinde bu kadar söz sahibi olmuş şimdiden KV den, birkaç yıl sonrasını düşünemiyorum.
aynen öyle aile olamadık tüm ramazan beraberdik bizi yalnız bırakmamak için elinden geleni yaptı o kadar yıprandım kiii

babamda öyle diyor bizimle geleceksin annesinin eteklerinin altında otursun diyor .ben ağlayınca büyütecek bişey yok hep birlikte tatil yapıcaz diyor eşim

aynen bunları söyledim güzellikle anlattım bişey olmaz ailen zaten oraya gidecekti diyor bana annemle gidicez diyor bende ben gelmem dedim gelmezsen gelme dedi

Şimdi ailesiyle o tatile giderseniz iyice yüzsüzlüğü ele alacaklar, ne demek keyiflerine göre karar veriyorlar?
Anne babanızla geçirin bayramı,eşiniz de kendi annesiyle ana kuzusu gibi bayramda yalnız yalnız gezerken kafasına dank etmezse daha da etmez.

ilk bayram ve biz ayrı ayrı yazıklar olsun hepsine

eşim diyor ki ben nereye gidersem sende oraya geleceksin (bu lafı kesin annesi söylemiştir.)

sen de aynı şeyi ona söyle. eşit değil misiniz? sen evcil hayvanı filan mısın yahu phem yapılmış programı boz herekse ayıp et hem de ben nereye sen oraya... oldu.

ilk bayram ve biz ayrı ayrı yazıklar olsun hepsine

eşim diyor ki ben nereye gidersem sende oraya geleceksin (bu lafı kesin annesi söylemiştir.)
O öyle dedi diye zorla götürecek hali yok ya ben gelmiyorum diyeceksiniz. Eğer giderseniz bundan sonra kayınvalide nasıl isterse o şekilde yaşamaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…