bayram .eş ve kV

peki ne yapmalıyım gelmem diyor annesi ölse göndermez onu oda gelmez . babamda sen bizle geliceksin o zaman o annesiyle gitsin dedi ama bilmiyorum çok üzgünüm ailemde çok üzülüyor

kesinlikle ailenle beraber olacaksın.

kv bilsin: onun lafını carcarini takan yok.
kocan bilsin: erkek adam sözünde durur. onun ailesi sensin artık. bunu idrak edene kadar devam.

SAKIN BABANIZIN KALBINI KIRMAYIN. KOCA VEYA KV ICIN HELE ASLA.

evet baştan hevesliydi ama annesi hayır dedi olay bitti anlamıyorum bu nasıl bi kafa nasıl böyle işlemiş kadın onu.. bizi başından beri davet etmeyen kadın gideceğimizi duyunca bızle gelın demeye başladı

pılımı prtımı toplar ailemin yanına giderdim. kocana sorsana ne demeye evlenmiş. gitsin anasının dizinin dibinde otursun, koynunda uyusun. bi bitmedi şu tipler ya. erkek müsveddeleri.

aynen bunları söyledim güzellikle anlattım bişey olmaz ailen zaten oraya gidecekti diyor bana annemle gidicez diyor bende ben gelmem dedim gelmezsen gelme dedi
Daha 1,5 aylık evliliğinde, ilk bayramında böyle davraniyorsa Allah kolaylık versin. Gelmezsen gelme demiş, sende eşinin dediğini yap gitme. Baban sana gel demiş, sende git ailenle Bayram yap.

ilk bayram ve biz ayrı ayrı yazıklar olsun hepsine

eşim diyor ki ben nereye gidersem sende oraya geleceksin (bu lafı kesin annesi söylemiştir.)
Şimdi den ezdirme kendini onlara ne fena kadın ya alsın emzirsin gazını çıkarsın tam büyütememiş bebeğini adamda utanmıyo annem izin vermiyo diyo

Sen ailenle gideceksin. Bu kadar net. Sakın geri adım atayım deme , yasayacaklarinin yanında en masumu bu olur . Bırak kocan olacak anne kuzusu gitsin onlarla, seni ozleyince de anasina sarılır yatar artık

Bence taviz verme şimdi tamam dersen hep böyle gider. Onu annesi var da seninkiler ne oluyor acaba. Nefret ederim böyle kendi başına karar alamayan basiretsiz erkeklerden. Koyun tepkinizi 1.5 aylık evilikte bence sizin başbaşa bişiler yapmanız lazım. Ben ailemi görmek istiyorum deyin.gerekirse ayrı ayrı geçirin ama asla taviz vermeyin.

Kesinlikle kendi ailenle geçir
Sana söz vermemiş olsa tamam ortayı bul derdim
Söz vermiş
üstelik kv son ana kadar sizi davet etmemiş bile
Bu bir dönüm noktası canım
Eğer kv dediği şimdi olursa hep olacak ömür boyu
Şimdi olmazsa da anlayacak haddini
Elbet kolay olmaz
Ama göze al herşeyi
Gitme!
Ne omurgasız kocan var
Git ailenle gönlünce geçir bayramını

pılımı prtımı toplar ailemin yanına giderdim. kocana sorsana ne demeye evlenmiş. gitsin anasının dizinin dibinde otursun, koynunda uyusun. bi bitmedi şu tipler ya. erkek müsveddeleri.
sen de aynı şeyi ona söyle. eşit değil misiniz? sen evcil hayvanı filan mısın yahu phem yapılmış programı boz herekse ayıp et hem de ben nereye sen oraya... oldu.
O öyle dedi diye zorla götürecek hali yok ya ben gelmiyorum diyeceksiniz. Eğer giderseniz bundan sonra kayınvalide nasıl isterse o şekilde yaşamaya devam edersiniz.

aynen öyle annesi dediğini yaptrmaya çalışıyor bende gelmeyeceğimi söyledim ama umrunda değil çünkü annesinin olması yeterli onun için

neden evlendiğini sorduğumda da kabul etmiyor sorun yok sen büyütüyorsun ne olur yani sürekli beraber olsak diyor bana şaka gibi . 1.5 yada sanki 10 yıl geçmiş gibi yıprandım her gün anlattım olmadı
en son aileme anlattım artık babam çok kızdı çok üzüldü bayramdan sonra konuşacaklar onlarla düzelmezse seni alırım ordan diyor babam

evet babamın hevesi kursağında kaldı annem sürekli üzgün hep çok zayıflamış olmama takıyor ailem düşündükçe deliriyorlar .eşimi anlamıyorum benim üzüldüğümü görse de önemsemyor

Allah sabır versin bu nasıl koca, bu nasıl bir kaynana. Hiç alttan alma. Gerekirse bağır,çağır,tartış ama onlara seni sindiremeyeceklerini göster. Benim aileme ve bana böyle bir saygısızlık yapılsa o adama napardım inan bilmiyorum... en uyuz olduğum erkek tipi...

Annesi, eşinin koynuna girme, çocuk yapma dese tamam anneciğim diyecek yapıda maalesef.

aynen öyle çok üzülüyoruum her gün kavga ve ağlamayla geçti

gitmicem asla

oh be. mis gibi baban var arkanda. onun annesi varsa senin de ailen var. adam olamamışlar evlenmesin ya bak yine çok sinirlendim.

Eşiniz sizi sevmiyor bence yoksa sizi bu kadar zor durumda bırakmaz peki bir şey soracam nişanlıyken hiç mi anlamadınız?

Annesi, eşinin koynuna girme, çocuk yapma dese tamam anneciğim diyecek yapıda maalesef.
evet öyle zaten evde yalnız bırakmamaya çalışıyor arıyor falan ve yakın oturmamıza rağmen

o kadar pişmanım ki

Bu tatil olayındaki tavrı vereceğiniz karardaki dönüm noktası olsun. Ayrı ayrı bayramı geçirip, dönüşte hiçbir pişmanlık belirtisi göstermezse kesinlikle kesinlikle dönmeyin bu adama.
Kesin tavır koyun artık 1.5 aylık evlilikte anasının dizinden ayrılmayan adam ileride hiç takmaz sizi.
Bu kadar bile göremezsiniz.

Eşiniz sizi sevmiyor bence yoksa sizi bu kadar zor durumda bırakmaz peki bir şey soracam nişanlıyken hiç mi anlamadınız?
anlamadım çünkü eşimde dahil güzel oynadılar ailesi benim aileme sözler verdi yağladı balladı .kaynanam asla evinize gelmem rahatsız etmem sen benim kızım olacaksın dedi durdu eşimde ben aile olacak olgunluktayım ailemle seinin yerini ayrı tutarım evimizde mutlu olucaz derdi hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…