bayram .eş ve kV

ben senin yerinde olsam çıkıp ailemin yanına giderim. o da ana oğul takılsın

Evliliginiz sever mi gorucu usulu mu?
severek oldu evlenene kadar eşim bana çok düşkündü çok iyiydi .

gerçi hala annesi aramadğı sürece çok iyi annesinden aşırı etkileniyor

bana annemin arayıp gel dediği zaman hayır diyemem sırtımı dönemem diyor ne alakaysa

evet öyle zaten evde yalnız bırakmamaya çalışıyor arıyor falan ve yakın oturmamıza rağmen

o kadar pişmanım ki
Kusura bakma da senin kocan da iş yok. Kocan sana değer verseydi, annesi bu kadar evliliğinize müdahale edemezdi.

Kayınvalidenin suçu yok. Kadın sınırlarını ölçüyor. Hangi noktaya kadar oğlum sözümü dinler, benim isteklerimi ön planda tutar diye.

Kocan 1 kere tepki gösterip, davranışının arkasında dursa KV den karışamaz.

Sizinki de anne baba. Siz de onlarin sozunu cigneyemeyin.

Eşine söyle, ben nereye gidersem asıl sen oraya geleceksin. Burada yazılanları aynen söyle net bir ifade ile. "verilmiş bir söz var, sen o sözden döneceksen dön ben dönmüyorum. Ailem benim paspas değil, kendi annene çekemediğin resti benim aileme hiç çekemezsin." De ve git ailenle

evet zaten diyorum ya ilk suçlu o . kadın bakıyor ki ne dersem o oluyor her seferinde daha azıtıyor

aynen beni çok üzdü eşim çok kırdı

Bence sizin esinizin ailesiyle tatile gitmeniz ne kadar sacmaysa, esinizinde sizin ailenizle gitmesi o kadar sacma. Yeni evli insanlarsiniz. Babanizin boyle planlar yapması kayinvalidenize "demekki bayramda ailelerle tatile gidebiliyorlar" dedirtmis. 2 taraflada gitmeyin. Yapmadiysaniz balayi yapin. Yaptiysaniz 2.sini yapin.

evet öyle zaten evde yalnız bırakmamaya çalışıyor arıyor falan ve yakın oturmamıza rağmen

o kadar pişmanım ki
Kaynana yok, gözyaşı yok. Bence sen yalnızken kaynanaya dal. Eşin işteyken ara kaynanayı. Siz benim ailemi kıskanıyorsunuz diye evinde huzur bırakmadınız. Oğlunuz o kadar kıymetliyse evlendirmeseydiniz deyin. Yalnız bırakmama kısmına merak ettiğiniz birşey varsa sen sor ben anlatayım derim.

Sabret ana isteklerinden taviz verme eşin aile olmayı istiyorsa zamanla denge kurmayı öğrenir tabi bu süreçte ailen konuşmalı özellikle baban. Sende duruşunu bozma her fırsatta aile olmak demek bu ev içidir gerisş dış kapının mandalıdır die vurgula aynı yollardan geçtim aynen zayıfladım ohooo neler neler çok şükür şimdi ama bu esnada hiç fikirlerimi yumuşatmadım deişmedim eşime de sinirlenip hırcınlaşmadım ben gidiyorum geliomusun dedim gelmezse surat yapmadım ben gidiyorum bilgin olsun dedim tabi bu eşle de ilgili bizimki rahat olayım da nolursa olsun kafasındadır

şöyle ki yüklü kredi ödememiz var maddi olarak bi yere gidemicek tüm bayram evde kalacaktık babamda madem öyle evde oturmayın gelin gezelim dedi eşimde tamam demişti o yüzdne

kaynanama eşim yokken bir şey dediğim de eşime bunu katarak değiştirerek anlatıyor o yüzden asla aramam ama eşimin yanında dicem

öyle yaptığımda da umrunda olmuyor ben gelmediğim zaman annesinin yanına gidiyor gayet mutlu takılıyorlar ben varken de zaten ben yokmuşum gibi davranıyorlar
ben tepkilerimi anında verip annesi de olsa tepkimi koyup onu terslediğim için kadın beni ezemediği için deliriyor

gitmicem evet

şöyle ki yüklü kredi ödememiz var maddi olarak bi yere gidemicek tüm bayram evde kalacaktık babamda madem öyle evde oturmayın gelin gezelim dedi eşimde tamam demişti o yüzdne
O zaman evde oturun. Yani evlilikte gizlilik cok onemli bence. En ufak bir seyin ailelere tasinmasi cok cok cok buyuk bir hata. Ailenize bir sozu varsa ve onu tutmuyorsa ailenize gidip "biz evde oturmaya karar verdik baba. Buralarda bir seu yapicaz" dersiniz. Siz mahcup olmus olursunuz. Aileniz sizi affeder, ama esinizin yaptigini unutmaz. Ayni sekilde esinizde ailesine gelicez dediyse oda ailesine hayir diyip kendi mahcup olmali. Sonra oturun sorunlari ister alevlendirin ister sondurun. Daha 1.5 aylik evlisiniz. Aileniz gidip esinizin ailesiyle konusunca emin olun hicbir sey eskisinden daha iyi olmayacak. Ailelerinizi yonetmeyi ve evliligi surdurmeyi ogrenmelisiniz.

Çok katılıyorum... başbaşa zamanlara ihtiyacınız var ki eşiniz başbaşayız iken nasıl yaşandığını görsün.. sizinle aile olmaktan keyif alsın.
Sürekli aileler ile iç içe programlarla geçmez hayat.

Son düzenleme:
yok söylediklerinizle hiç ilgilsi yok . ailem onalrla bana yaptıkları şeyler için beni üzdükleri için konuşacaklar

Arkadaşlara katılıyorum. Bayramda kendi ailenle olmalısın. Eşin ister gelsin isterse gelmesin.

ama onu da söyledim tamam dedin ikisine de gitmiyelim evde olmanın tadını çıkaralım dedim bana dediği şey hayır ne evde oturması annemlerle gidicez

bu laftan sonra ne için uğraşacağım Ccelik

Ayri ayri tatile sicak bakmiyorum ama bazi durumlarda gerekli.
Yerinizde olsam esim ne halt ederse etsin ben ailemle giderdim.
Bir de 1.5 ayda bu hale geldiyse evliliginizin gelecegi de cok parlak gozukmuyor. Tavsiyem uzun sure cocuk dusunmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…