bayram günü ağlattın beni...

prenses006

Nirvana
Pro Üye
27 Ekim 2008
5.988
2.458
723
herkese iyi bayramlar hanımlar, bu bayram günü gönül ister ki kimsenin derdi tasası olmasın, ama 2,5 yılımı verdiğim adam bir bayram günü beni böyle ağlattı. biz 2,5 yıldır beraberdik. bir süredir ilişkimizi toparlayamıyorduk aramızda çok sorunlar vardı ama nolursa olsun hiç kopmadık. erkek arkadaşım ortak zevkleri olan bir bayanla tanıştırılmıştı bir süre önce. ben ikisinin face.de konuşmalarını okumuştum ve konuşmalar hiç hoşuma gitmediğinden çok olaylar yaşamıştık. daha sonraları inatla bu kızla görüşmeye devam etti. benim istemediğimi bile bile o kadar olay olmasına rağmen. o benim arkadaşım dedi başka bişey demedi. kısa bir süre önce ayrıldık ve kısa bir süredir görüşmüyorduk. beni bugün telefonla arayarak bayramımı kutladı. bende gayet olumlu konuştum. bayramlaştık kapattık.şeytan dürttü kızın profiline girdim. bir de ne göreyim erkek arkadaşımla Abanta gezmeye gitmişler resimler face.e konulmuş. çıldırdım gördüğüm anda. arayıp öğrendiğimi yüzüne vurdum. hoş olmayan mesajlaşmalardan sonra heryerden engelledim. telefondan maillerden face.den akla gelebilecek heryerden. 3 günlük kız için 2,5 yıllık sevgilisini hiçe saydı. ayrılır ayrılmaz onunla gezmeye başladı. ben bunu sindiremiyorum çıldırmış gibiyim lütfen bir şey söyleyin.

zaten bir erkek bir kız için ''o benım arkadaşım '' deyıp bir taraflarını yırtıyorsa
kesin o işte bir bit yenıgı vardır, ya da olacaktır.
değmezmiş adi boşver
fena mı, geç de olda yüüznü gördün
seni hak etmeyen bir insandı o

Kızmayın bana da, zaten adam sevmemiş sizi.

Seven bir adam neden ortak zevkleri olan bir bayanla tanıştırılsın faceden eklesin sohbet etsin? Belli bence, zaten bitmiş adamda birşeyler. O yüzden ben şaşırmadım gezmeye gitmelerine falan.

Ha tam tersini düşünelim gerçekten aralarında birşey olmasa bile seven adam sevgilisinin üzüldüğünü bile bile devam eder mi başka bir bayanla arkadaş olarak da olsa görüşmeye?

Yani sizi sevmeyen, en azından yeterince sevmeyen bir adam için daha fazla harap etmeyin kendinizi. Boşverin. Önünüze bakın. Hem ne demişler, gelecek kişiyi bilebilseydin giden kişiye ağlamazdın

3 günlük insana kapılıp gitmiş aciz için hiç düşünüp kafanı meşgul etme tatlım onu gözü dışarıdaymış.
Yokmuş gibi davran eninde sonunda dönüceğinden emin olabilirsin. Basarsın tekmeyi.

benim o kızla aramda hiçbirşey olamaz zaten tipim bile değil derdi hep. kız matematik öğretmeni oğluna özel ders aldırıyor bir de. ve hoşlanmadığımı bilerek görüşmeye konuşmaya devam etti. beni de söylemişti kıza. kız biliyordu beni yani. ona rağmen yanımda arıyordu erkek arkadaşımı. o benim arkadaşım benim arkadaşlarıma karışamazsın dedi bana. son ayrılığımızda face.den beni silmişti bi daha eklemem artık demişti demekki bunun içinmiş biliyordum zaten..

haklısın, sevmemiş hiç. lise arkadaşlarından birisi tanıştırmıştı bu kızı aylar önce. sürekli arkadaşı olduğunu iddia etti. ama bu kadar kavgaya bu kadar olaya rağmen onun yüzünden ilişkimiz sarsılmış olmasına rağmen ayrılır ayrılmaz gezmeye tozmaya gitmesi beni mahvetti heryerden sildim engelledim telefonumdan bile engelledim ama sinirim hıncım geçmiyor

Son düzenleme:
Bayram günü olaya bak:-( kendi yaşadıklarımdan ve çevremden bişey anladım ki erkekler için hayat ne basit.. oturup yas. tutanii yok anında planlar programlar düşünecek zamanları yok kadınlar gibi.. ne dense boş geçmiş olsun tatlım..

Bir de ortak zevkleri olan bayanla tanistirilmak ne? siz ne konumda oluyordunuz anlayamadım:-(

Yıllarca sürdürülmüş bir arkadaşlık değil sadece ortak zevkleri var diye tanıştırılmış ve erkek arkadaşınız sohbetler etmiş,abanta gitmiş felan bence normal bir arkadaşlık olmadığı bunlardan belli.
Sen bence boşver üzülme kıymetini bilseydi sözünü dinleseydi hemen başka bir kıza meyil vermeseydi.
Gerçekten üzülmene değmez boşver.

Bir de ortak zevkleri olan bayanla tanistirilmak ne? siz ne konumda oluyordunuz anlayamadım:-(

aylar önce lise arkadaşlarının bu kızı kendisine tanıştırdığını söylemişti. face.de konuşmalarını okumuştum. ve kavga etmiştik o günden beridir bu kızdan hoşlanmadığımı bilmesine ve onun yüzünden o kadar çok kavga etmemize rağmen o kızı hayatında tuttu. birde oğluna özel ders aldırmaya başladı. sürekli görüşüp konuşuyolardı zaten ama ayrılır ayrılmaz onunla gezmeye gitmesi beni yıktı.

daha kıyafetlerim evinde duruyor. daha ayrılığımız çok yeni. nasıl yapabildi nasıl içi kaldırdı bilmiyorum. kızlar, kıyafetlerimi hemen kargoyla yolla diye mesaj atsam mı

daha kıyafetlerim evinde duruyor. daha ayrılığımız çok yeni. nasıl yapabildi nasıl içi kaldırdı bilmiyorum. kızlar, kıyafetlerimi hemen kargoyla yolla diye mesaj atsam mı

Öncelikle sakin olun.

Arayın sakin bi tonda ... biliyorsun sende eşyalarım var, onları en kıza amanda gnderirsen memnun olurum. deyip uzatmadan kapatın. Çünkü biraz sessizlik olursa sizin tepkinizi ölçmek için aradıgını düşünür.

Tamam canınız yanıyor olabilir ama o bunu bilmek zorunda değil değil mi?

Bu arada fotosentez demişti diceksiniz, tüm bağlarınızı kopardıktan sonra sizeinle tekrar irtibat kurmaya çalışacak. Tecrübeyle sabit

tatlım bu olay olalı 1 saati geçti 2 saat olmak üzere. yani senin dediğin sessizlik mevcut zaten. heryerden de engelledim. o kadar mesajdan sonra sakin sakin ararsam şimdi olmaz ne dersin. heryerden engelledim nerden iletişime geçecek. geçsede göstersem dünyanın kaç bucak olduğunu...

İsteyen insan bulur canım. Faceden engellesen başka hesaptan da bulabilir? Hiç mi ortak arkadaşınız yok? Ayrıca eşyalarını da bahane edebilir? Yani bir şekilde eşyalarına güvenerek onu arayacagını bile bilir! Ev adresini biliyor mu?

Bence zaman geçmesin, çünkü olay soğudukça pişman oldu aradı mantıgı olabilir. Hem zaten sen bitirdiysen gerçekten neden sonraya bırakıyorsun? Ara iste eşyalarını göndersin bitsin gitsin! Rahat gezsin o kızla

aynı işyerinde çalışıyoruz ama o şantiyede ben merkez ofisteyim. ortak arkadaşımız face.de yok. 2 saattir ağlıyorum bu sesimle ararsam ne kadar sakin olmaya çalışırsam çalışayım yine de anlaşılır sesimden. ev adresimi biliyor ama gelmeye cesaret edemez annemle yaşıyorum. mesaj atayım en iyisi. eşyalarımı kargoyla gönder diyeyim.??

Dedim sana bak, bi şekilde ulaşır sana muhakkak

Bak mesajla falan iş yapma, cevap vermez akşama cevap verir hepten bozulur sinirlenirsin. Bu kadar değersiz mi zamanın. bekle olmadı en azından yarım saat, bak sakın suçlama sakın ha! Nasıl yaptın nasıl gittin vs vs sakın! nedir ismi mesela can, can merhaba, evindeki eşyalarıma ihtiyacım var, en kısa zamanda artık ofise mi bırakırsın eve mi gönderirsin, bekliyorum. Beni daha fazla uğraştırma de cevap verirse anlatacagı hiçbirşeyle ilgilenme, ilgileniyorsan bile ilgilenme çübkü emin ol ne kadar net olursan o kadar ciddi olduguna inanıp seni arayacak. Gör bak valla arayacak :)

Ağlamaaa artık ama ! Gözyaşlarına yazık yüzünü yıka kendine gel makyajını yap giyin güzelce çık dışarı o kaybettiğine yansın

canım şu an ne düşünüyorsan içini kaplamış öfkeden düşünüyorsundur. 2.5 yılın intikamını almak isteyeeksin belkide ama yapma. içindeki öfke ondan nefret etmeni sağlayacak ama sakın sana yapılanların intikamı için arama , sorma hiç bi şey yapma.

artık onu düşünme. kendini bu acıya mahkum edip hayatını karaktersiz birisi için heba etme.

sen gideni değil giden seni kaybetmiştir...

Ben bu kadar karşı konulamayan ortak zevkler neymiş çok merak ettim. Yeni ayrıldığınız için bu olay sizi bu kadar etkîledi. Sonra olmasındansa önce olması her zaman daha iyidir. Üzüntüyü bir kere yaşar kurtulursunuz.

öfkem dinmiyor bir türlü. hıncım nefretim asla dinmiyor dinmeyecek. ayrılmış olsak da hiçbirzaman birbirimizin hayatından gitmemiştik biz. beni bile gözden çıkaracak kadar ne arkadaşlıkmış bu. sorguluyormusun beni diye kızıyor bir de. gün gelip bu yargısız infazım içim Allahtan af dileyecekmişim öyle diyor. aralarında hiçbirşey olmasa da, sadece arkadaş olsalar da bi insan sevgilisinin istemediği bir insanı bu kadar burnunun dibinde tutar mı yaa aklım almıyor. hemde o yüzden ne kavgalar olmuşken,neler yaşamışken. yok dinmiyor öfkem birtürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…