- Konu Sahibi prenses006
-
çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, şu an başım çatlayacak gibi ağrıyor. zamanın günlerin çabuk geçmesini istiyorum sadece.şu günü hiç yaşamamış olmayı isterdim. içimde kalbimde bir ağırlık var. çok ağır hem de..
çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, şu an başım çatlayacak gibi ağrıyor. zamanın günlerin çabuk geçmesini istiyorum sadece.şu günü hiç yaşamamış olmayı isterdim. içimde kalbimde bir ağırlık var. çok ağır hem de..
saol canım benim, çok yardımcı oldun bana, çok teşekkür ediyorum..daha iyi hissetmene sevindim canım.
merak etme daha da iyi olacaksın . birazcık sabır
evlenip boşanmış birisi kendisi. tüm suçu karısına atıyodu, demek ki eski karısı da haklıymış... olabilir dedim evlenip ayrılmak çok normal dedim ne anlattıysa ona inandım ayrılma sebeplerini kurcalamadım. ama demek ki varmış o kadının da bir bildiği. yoksa çocuk varken evliliğini hangi kadın bitirmek ister mecbur olmasa...canım benim hiç üzme kendini...ona vereceğin en büyük ceza zaten kendinden mahrum etmen...
yüreğin acıyodur bilirim...sen daha düzgün bir adamla dindirirsin acını inşallah...
o düşünsün seni kaybetti...ilahi adalete inanıyorum...senin yaran kapanır elbet...ama böyleleri ne huzur bulur hayatta nede huzur verir başkasına...
unutma yaran taze hepsi zamanla geçecek......
canım bilirim o yaşadığın acıyı...
herşey geçecek zamanla...
bir ağrı kesici al...
varsa melisa çayı yap kendine dinlendirir...
canım yaaa üzme kendini karaktersiz insanlar için gözyaşı dökmeye değmez
bayramını hüsranla geçirme
Erkek degillermi hepsi mıgdesz pis yaratklar. !
Sen yne sewglyken aldatldn .
Ben ewlym we 2 gum once aldatldgmi ögrndm
su saatten snra btn erkeklern cni cehenneme !
canım nasılsın...
nasıl oldun...
canım farzet ki bu adamla evliydin emin ol daha çok incitirdi seni...
beterin beteri var diye düşünmelisin...
bence seni sevmiştir bu adam 2,5 yıl yaşamışsınız...
sorun bu adamın bencil olması...
nefsi ne arzu ediyorsa onu yaşıyor yani...
kendi için yaşıyor...
böyle adamlar incitir kadın ruhunu...
bilirim
tabi bunları söylüyorum ama karşı tarafıda tanımıyorum...
burcu ne acaba merak ettim...
bu ara burçlara takıntılıyım...
canım benim sana da çok teşekkür ederim birbirimizi tanımadığımz halde burada derdimi paylaştınız. yatakta biraz gözlerimi kapattım 1 saat kadar. uyumadım ama iyi geldi.şimdi az da olsa birşeyler yedim kalkıp. aklıma geldikçe canım yanıyor hala. hazmedemediğim şey bu kadar çabuk bunu yapabilmesi. hadi yaptın bari en sevmediğim insan olmasaydı. yine canım yanardı ama bu kadar koymazdı belki
ziyaretçilerim de bayağı bi çok maşallah. benim buraya girdiğimi biliyordu eminim kullanıcı adımı da biliyodur. eğer okuyosan senden nefret ediyorum.birdaha çıkma karşıma sakın sakınnnnnn
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...
bende yıllar önce yaşadım bu acıyı...
üstelik ben ayrıda değildim...
annem hastaydı kaybedecektim hastanede kaldım aylarca...
arayamadım ilgisiz davrandım diye aldatmıştı beni...ihaneti hiç kabul etmedi...
nasıl yüreğim yandı...şimdi yazarken bile sol yanım acıdı...ama onu sevdiğim yada unutamadığımdan değil...
aklıma bile gelmiyor...
o kadar çaresiz acılıyken annem için savaş verirken birde ihanet acısı yaşattı...
aylar sonra af diledi ama ben aldım hayattan dersimi...
geri dönmedim çünkü deymezdi...
hiçbir erkekde deymiyor emin ol...
bu arada 11 yıl geçti...
canım okusun...
belki yaptığının nasıl bir acı yaşattğının farkına varır...
hani odun ya belki biraz yumuşar yüreğide...
hatasını anlar...
ah canımm neler yaşamışsın,insan bile değilmiş o.kanım dondu. bu erkekler nasıl böyle gaddar olabiliyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?