bayram günü ağlattın beni...

canım benim hiç üzme kendini...ona vereceğin en büyük ceza zaten kendinden mahrum etmen...
yüreğin acıyodur bilirim...sen daha düzgün bir adamla dindirirsin acını inşallah...
o düşünsün seni kaybetti...ilahi adalete inanıyorum...senin yaran kapanır elbet...ama böyleleri ne huzur bulur hayatta nede huzur verir başkasına...

unutma yaran taze hepsi zamanla geçecek......

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim desteğiniz için kızlar, şu an başım çatlayacak gibi ağrıyor. zamanın günlerin çabuk geçmesini istiyorum sadece.şu günü hiç yaşamamış olmayı isterdim. içimde kalbimde bir ağırlık var. çok ağır hem de..

canım bilirim o yaşadığın acıyı...
herşey geçecek zamanla...
bir ağrı kesici al...
varsa melisa çayı yap kendine dinlendirir...

canım yaaa üzme kendini karaktersiz insanlar için gözyaşı dökmeye değmez
bayramını hüsranla geçirme

Erkek degillermi hepsi mıgdesz pis yaratklar. !
Sen yne sewglyken aldatldn .
Ben ewlym we 2 gum once aldatldgmi ögrndm
su saatten snra btn erkeklern cni cehenneme !

daha iyi hissetmene sevindim canım.

merak etme daha da iyi olacaksın . birazcık sabır
saol canım benim, çok yardımcı oldun bana, çok teşekkür ediyorum..
evlenip boşanmış birisi kendisi. tüm suçu karısına atıyodu, demek ki eski karısı da haklıymış... olabilir dedim evlenip ayrılmak çok normal dedim ne anlattıysa ona inandım ayrılma sebeplerini kurcalamadım. ama demek ki varmış o kadının da bir bildiği. yoksa çocuk varken evliliğini hangi kadın bitirmek ister mecbur olmasa...
canım bilirim o yaşadığın acıyı...
herşey geçecek zamanla...
bir ağrı kesici al...
varsa melisa çayı yap kendine dinlendirir...

canım yaaa üzme kendini karaktersiz insanlar için gözyaşı dökmeye değmez
bayramını hüsranla geçirme

Erkek degillermi hepsi mıgdesz pis yaratklar. !
Sen yne sewglyken aldatldn .
Ben ewlym we 2 gum once aldatldgmi ögrndm
su saatten snra btn erkeklern cni cehenneme !

beni üzen hiçbişey değil ama daha ayrılığımız bu kadar yeniyken hemen bunu yapmış olması, hem de en sevmediğim kadınla.hiç mi saygısı yokmuş bana, hiç mi sevmemiş sevmediyse neden o kadar şey yaptı bu ilişki için. neden 2,5yılını benle geçirdi. anlayamıyorum. en sevmediğim insanla bu kadar çabuk hemde.... yazıklar olsun hatta yazıklar bile olmasınnn

Son düzenleme:

canım nasılsın...
nasıl oldun...

canım nasılsın...
nasıl oldun...

canım benim sana da çok teşekkür ederim birbirimizi tanımadığımz halde burada derdimi paylaştınız. yatakta biraz gözlerimi kapattım 1 saat kadar. uyumadım ama iyi geldi.şimdi az da olsa birşeyler yedim kalkıp. aklıma geldikçe canım yanıyor hala. hazmedemediğim şey bu kadar çabuk bunu yapabilmesi. hadi yaptın bari en sevmediğim insan olmasaydı. yine canım yanardı ama bu kadar koymazdı belki

canım farzet ki bu adamla evliydin emin ol daha çok incitirdi seni...
beterin beteri var diye düşünmelisin...
bence seni sevmiştir bu adam 2,5 yıl yaşamışsınız...
sorun bu adamın bencil olması...
nefsi ne arzu ediyorsa onu yaşıyor yani...
kendi için yaşıyor...
böyle adamlar incitir kadın ruhunu...
bilirim
tabi bunları söylüyorum ama karşı tarafıda tanımıyorum...
burcu ne acaba merak ettim...
bu ara burçlara takıntılıyım...

ziyaretçilerim de bayağı bi çok maşallah. benim buraya girdiğimi biliyordu eminim kullanıcı adımı da biliyodur. eğer okuyosan senden nefret ediyorum.birdaha çıkma karşıma sakın sakınnnnnn

sen bile bu kadar anlatmamla hemen çözdün anladın bencil olduğunu. ben 2, 5sene nasıl göremedim.ona yanarım.burcu yay ya da oğlak galiba olmaz olası

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki...
bende yıllar önce yaşadım bu acıyı...
üstelik ben ayrıda değildim...
annem hastaydı kaybedecektim hastanede kaldım aylarca...
arayamadım ilgisiz davrandım diye aldatmıştı beni...ihaneti hiç kabul etmedi...
nasıl yüreğim yandı...şimdi yazarken bile sol yanım acıdı...ama onu sevdiğim yada unutamadığımdan değil...
aklıma bile gelmiyor...
o kadar çaresiz acılıyken annem için savaş verirken birde ihanet acısı yaşattı...
aylar sonra af diledi ama ben aldım hayattan dersimi...
geri dönmedim çünkü deymezdi...
hiçbir erkekde deymiyor emin ol...
bu arada 11 yıl geçti...

ziyaretçilerim de bayağı bi çok maşallah. benim buraya girdiğimi biliyordu eminim kullanıcı adımı da biliyodur. eğer okuyosan senden nefret ediyorum.birdaha çıkma karşıma sakın sakınnnnnn

canım okusun...
belki yaptığının nasıl bir acı yaşattğının farkına varır...
hani odun ya belki biraz yumuşar yüreğide...
hatasını anlar...

ah canımm neler yaşamışsın,insan bile değilmiş o.kanım dondu. bu erkekler nasıl böyle gaddar olabiliyorlar..

Canım Allah yardımcın olsun. Bu erkekler giderek yaratığa dönüşüyolar sanırım.kendilerine alıştırana kadar canım cicim aşığım sana, alıştıktan sonra da alayına gitme taktiği mi uyguluyorlar anlamıyorum.seni anlıyorum canım şuan ben de debelenme aşamasındayım ayrılıp ayrılmamak konusunda ve tıpa tıp olmasa da aynı sorun yüzünden.şu bayram günü hiç sıkma canını lütfen annecinin yanındaymışsın bak ne güzel hayatta görebileceğin tek karşılıksız sevginin tadını çıkar

ah canımm neler yaşamışsın,insan bile değilmiş o.kanım dondu. bu erkekler nasıl böyle gaddar olabiliyorlar..

aynen öyle...gaddarmış...
ona ihtiyacım varken acıma acı kattı...
bak üzerinden yıllar geçti...onunla ilgili tek hatırladığım o masum duygularım ve acı ihaneti...
hiçbitmeyecek sanmıştım sol yanımdaki acının...
sevmiştim çünkü...
ama hepsi geçiyor emin ol...
hatta şuan ona acıyorum...
beni ömür boyu kaybetti, sevgimi...
bana ders oldu bir daha kimseye bağlanmadım...
Anladım ki; bazı insanlar hayatımızda ders,bazıları ise şansdır...
Benim için dersti, şansın peşine düşmem için vesile oldu

sende şansını ara... unut gitsin...

ben de sütten çıkmış ak kaşık değildim çok hatalarım oldu ama ayrılır ayrılmaz erkeklerle görüşüp 2,5 seneme saygısızlık etmedim en azından...

Aynı türden şeyi ben de yaşamıştım evvel zamanda...
Ben de 3 buçuk yıllık ilişki içerisinde öğrendim bu acı ama mükemmel gerçeği...
Ben iyiki yapmış diyorum.. Çünkü benim cahil zamanlarımın insanıydı..
Aklı başında kararlar veremiyorken bile onunla ayrılmam Allah tarafından bana gösterilmiş en doğru yoldu..

Şimdi senin yüreğin yanıyor..
Her yer sana dar geliyor..
Kendine sorular soruyorsun..
Ama bir gün gelecek sen de benim gibi düşüneceksin..
Böyle bir tecrübeden sonra doğru adamı sana bakan gözlerinden tanıyacaksın..

Ben o adamla evliyim:)
Sen de mutlu olacaksın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…