bayram günü ağlattın beni...

bence sakın arama bu sinirle ister istemez hıncını almak için bişeyler sölersin o senle mutlaka iletişime geçer bi şekilde bulur sakin olmaya çalış istersen arkadaşlarını ara dışarı fln çık başka uğraş fln bulmaya çalış bence kendine

canım bi kere anlamış bu kzı kıskandığını. onu çok sevdiğini de biliyor. üzüleceksin belki bana kızacaksın ama seni artık garanti gözyle görmüş ve o kızla kendince flört etmeye başlamış.

öfken tabiki dinmeyecek ama bu öfke ile ona ulaşmaya çalışma , onla konuşma öfken yüzünden aradan zaman geçse bile senin acı çektiğini hala onu unutamadığının garkına varacak. ona bu zevki tattırma. eşyalarını da alam gitsin. yenilerini alırsın.

ne olur ama ne olur onun senle iletişim kurmasına izin verme. sen de araayıp sorma.

zaman geçtikçe senden haber alamadıkça asıl acıyı o çekmeye başlayacak.

ben istemiyorum zaten benimle iletişime geçmesini falan, böyle karaktersiz bir adam benle iletişime geçse nolur geçmese nolur. mayası bozukmuş 2,5 sene sonra anladım. öfkem kendime belki de. bu karaktersize hayatımda yer verdiğim için. defalarca hatalarını görmeme rağmen defalarca şans verdiğim için. tırnağım bile olamayacak bir tipe bu kadar yüz verdiğim için. bugün beni aradığında daha görmemiştim bu rezilliği, aradığında gayet olumlu konuştum bir de bilsem hiç konuşurmuydum. benim de çok hatalarım oldu ama bu kadarını haketmedim ben.

Canım beterin beteri var sukret haline.. Erkek milleti bir çoğu böyle gününü gün ediyor. bizlerde aglamakla kendimizi hasta ediyoruz sadece.. bunu yaşayan tek sen degilsin öncelikle bunu bil.. mesela ben aldatilma üzerine bosandim. ve o an ölüm gibiydi. sonra hayat devam ediyor alisiyorsun.. fevri davranma net ol sadece.. ve bu adama donme ki zaten çoktan senden vazgeçmiş belli..

canım bu bayram gününü artık kendine zehir etme. sen en temiz halinle onu sevmişsin ama bu onu hak etmiyor ve sen de bunun farkındasın.

artık ağlama düşünmemeye çalış. ailenle güzel bir bayram günü geçirmeye çalış.

Öncelikle bayramın mübarek olsun canım.
Çok üzüldüm gerçekten,o erkek müsveddesi ş....z için ağlama değmez,çok sinir oldum
Çocuktaki rahatlığa bak
Yukardaki arkadaşın dediği gibi,hemen ara yada mesaj at bitsin gitsin.
Umursamamaya çalış işyerinde de

teşekkür ederim kızlar, şu an beni ele geçirmiş olan şey öfkem. 2,5 yıla öfkeliyim. öfkem bittiğinde bu ağlama krizi de geçecek heralde.bir de haklıymış gibi bayram günü bilip bilmeden insan yargılanırmı, artık sende yoksun benim için diye mesaj yazıyor bana.

Hic dusmeyin esyalarinizin pesine derim..
Arar esyalarini ne yapiyim dersede yeni askina ver o eskilerimi pek sever dersin :)
Umarim bu kotu gunu atlatir bu gunlerinize gulersiniz..

bugünkü kavganın üstünden 3 saat geçti sence mesaj atıp eşyalarımı çöpe at mı desem. ben istemiyorum o eşyaları artık.kendimi karantinaya alsam az. hayatımdan geçen bir pislikmiş gibi hissediyorum bu ilişki için.

Hic dusmeyin esyalarinizin pesine derim..
Arar esyalarini ne yapiyim dersede yeni askina ver o eskilerimi pek sever dersin :)
Umarim bu kotu gunu atlatir bu gunlerinize gulersiniz..

harikasın sen yaa çok güldüm
en mantıklısı eşyalarında canı cehenneme demek.zaten kirli onlar benim için, bidaha kullanamam.

Yok kız kıyafetlere yazık
Getirsin bir güzel yıkar makine giyersin gene
Yada işyerinde bir arkadaşına söyle gitsin ona söylesin,prenses eşyalarını istiyor,bana verecekmişsin,bende ona vericem diyor olmazmı

zaten çok da önemli bişey yok. alsam nolur almasam nolur. sinirle hınçla düşünüyorum işte geri mi istesem napsam diye. yoksa eşyalar gözümde bile değil. benim için şu kısmı önemli daha eşyalarımı bile alamamışım o kadar kısa bi süre olmuş, nasıl yaptı bunu diye hınçlanıyorum.

canım sen şimdi içten içe eşyalar sebebi ile onunla konusurum konusurken de öfkemi nası çıkarırım diye düşünüyorsun.

bi süre yalnız kalmamaya çalış. arkadaşlarınla gez dolaş. içinden yapmak gelmeyecek ama evde sürekli ağlayarak onu düşünüp kendine ona kızarak kendini bitap etme.

bir süreliğine yalnız kalmak , türkçe şarkı dinlemek , romantik film izlemek ve aç kalmak yasak sana.

ağlama artıkkkkkkkk

E o zaman ne arayip bayramimi kutluyorsun be adam. Allahm yaa suna bak hem suclu hem guclu cokta yuzsuz doyumsuz. Birak yaa. Nasil olsa o yine arayacaktir bayrami bahane edip aradigi gibi. Yuzsuz insan

canım benim ya...
seni üzmek için yapmış belli ki...
seni tamamen gözden de çıkaramıyor baksana bayramda da arıyor...
şu bir gerçek erkekler genelde odun
şimdi tutup kıyafetlerini istesen yine odunluk yapıp seni üüzecek...
boşver bir süre kafanı dinle...
illaki döner sana...emin ol...dedi dersin...
bu arada burcu neydi bu odunun...:2:

E o zaman ne arayip bayramimi kutluyorsun be adam. Allahm yaa suna bak hem suclu hem guclu cokta yuzsuz doyumsuz. Birak yaa. Nasil olsa o yine arayacaktir bayrami bahane edip aradigi gibi. Yuzsuz insan

aradığında daha bu resmi görmemiştim ben güzel güzel konuştum ya ona yanıyorum yani. tabi resmi gördükten sonra bayağı bi hakkını verdim. çok sütü bozukmuş. arayamaz artık canım heryerden engelledim telefon da dahil olmak üzere. aramasın da zaten

Bunu hazmetmem çok zamanımı alırdı ve asla silmez elimden geleni yapardım.

Sonra da rezil olduğumla kalırdım.

Tebrik ediyorum seni, kendini gaflete düşüp rezil etmemiş, her yerden engellemişsin.

sende sanki hicbirsey olmamis gibi davran is yerinde esyalarinda kalsin onda belki gördükçe utanir kendinden odun kafali

sinirim geçiyor yavaş yavaş ağlamam da durdu sağol canım. başım çok ağrıyor ama. eşyalar artık umrumda değil atsın çöpe naparsa yapsın. gözüm görmez bile iki parça eşyayı, hıncımı nasıl çıkarırım diye hınç çıkaracak yer aradım sadece. ama şu an gerçekten hiçbişey umrumda değil. sadece günler çabuk geçsin istiyorum...
sorma canım yaa,yaşanmış güzel şeyler var 2,5 senedir. çok emek verdik bu ilişkiye. çok uğraştık. en azından nefretle davranılmayı haketmedi diye düşünmüştüm aradığında. ondan güzel konuştum. sonra resmi görünce dünyam başıma yıkıldı. neden aradığını da zaten anlamadım.
burcunu murcunu hiçbişey hatırlamıyorum şu an canım. cehennemin dibine herşeyi. dönmesinnnnn biraz utanması arlanması varsa dönmez.
Bunu hazmetmem çok zamanımı alırdı ve asla silmez elimden geleni yapardım.

Sonra da rezil olduğumla kalırdım.

Tebrik ediyorum seni, kendini gaflete düşüp rezil etmemiş, her yerden engellemişsin.

napıcam başka tatlım,onun gibi geniş olamam ben. bunu kabullenemem ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…