- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi prenses006
-
ben de sütten çıkmış ak kaşık değildim çok hatalarım oldu ama ayrılır ayrılmaz erkeklerle görüşüp 2,5 seneme saygısızlık etmedim en azından...
bazı erkekler için vefa duygusu yok maalesef...
nasıl olsa ayrıldım diye düşünmüştür...zavallı...
o kadar hassas düşünemiyorlar...ben 2,5 yıl yaşadım saygısızlık olur gibi bir hassasiyeti ancak bayanlar yada nadir de olsa bazı erkekler gösterebilir...
hayır vefa duygusunu falan geçtim, bu kadar uzun bir birliktelikten sonra nasıl içleri kaldırıyor anlamıyorum.benim başka erkekle konuşmayı veya başkasını düşünmeyi bile içim kaldırmıyor. düşüncesi bile itici geliyor. ama ben de zorlayacağım kendimi etrafımdakilerden birisiyle görüşmeye başlayacağım. bu işler böyle demekki....
Çok karaktersizmiş
Ayrıldığınız iyi olmuş bu yüzden
Zaten birkaç yıl sonra da başkasını bulur
maalesef hayatta tek bir doğru yok...bende anlayamıyorum..ama herkes bu anlayışta değil..
umarım karşına prensin çıkar prensesim...
mutlu olmanı dilerim...
gelişme varmı peki canım?hiç aradı mı ulaşmaya çalıştı mı?sinirin geçti mi?zaten çok da önemli bişey yok. alsam nolur almasam nolur. sinirle hınçla düşünüyorum işte geri mi istesem napsam diye. yoksa eşyalar gözümde bile değil. benim için şu kısmı önemli daha eşyalarımı bile alamamışım o kadar kısa bi süre olmuş, nasıl yaptı bunu diye hınçlanıyorum.
gelişme varmı peki canım?hiç aradı mı ulaşmaya çalıştı mı?sinirin geçti mi?
geçiyor, biliyorum hep geçti. ama bazı şeyler de ağır geliyor işte. benim sevmediğim hazetmediğim bir insanla ayrılır ayrılmaz gezip tozması beni bitirdi.bak biyerde şu cümleyi okumuştum. " yarın sabah uyandığınızda sağlığınız dışında sahip olduğunuz herşeyi kaybetseniz de ölmezsiniz"
hakikaten ben de çok fena bi şekilde aldatıldım, o gece sabah olmadı bi türlü. ama ölmüyo insan hatta daha güçlü oluyo.
bidaha kmsenin seni üzmesine izin vermiyosun ve hatta aşık bile oluyosun
bunu herkes söylüyordur eminim ama bir kez daha görmek sana iyi gelecektir.
GEÇİYOR... bir canlı örnek benim işte
Benım anlayamadıgım nokta madem arıyosun n demeye dıger kızla bırlıktesın o zaman nıye arıyosun ?
Sen hasta mısın sızofren mısın normal bı davranıs degıl cunku bu.
Bosver ıcını doktugun de ıyı olmus ona.
Engellemen de ıyı olmus bundan sonra daha saglam basacaksın.
geçiyor, biliyorum hep geçti. ama bazı şeyler de ağır geliyor işte. benim sevmediğim hazetmediğim bir insanla ayrılır ayrılmaz gezip tozması beni bitirdi.
2,5 senedir çok emek verdik ilişkimize, çok şeyler yaşadık birlikte. nolursa olsun hep yanımda oldu. beni bırakmadı ama bu yapılacak şey değildi. gerçekten normal bir davranış değil. heralde niyeti ikimizi birden elinde tutmaktı. artık arayamayacak. arayacağı biyer yok çünkü. zaten azıcık bi utanması varsa aramaz birdaha.
birkaç yıla kalmış mı sence canım, adam bulacağını bulmuş
geçiyor, biliyorum hep geçti. ama bazı şeyler de ağır geliyor işte. benim sevmediğim hazetmediğim bir insanla ayrılır ayrılmaz gezip tozması beni bitirdi.
2,5 senedir çok emek verdik ilişkimize, çok şeyler yaşadık birlikte. nolursa olsun hep yanımda oldu. beni bırakmadı ama bu yapılacak şey değildi. gerçekten normal bir davranış değil. heralde niyeti ikimizi birden elinde tutmaktı. artık arayamayacak. arayacağı biyer yok çünkü. zaten azıcık bi utanması varsa aramaz birdaha.
selam kızlar, ben iyiyim bir değişiklik yoknasıl oldun canım ? var mı bir değişiklik
canımmm...canım nasılsın...
iyi misin biraz daha...
sorma abla yaa(seni hep yorumlarından görüyorum.yaşın bana yakınsa kusura bakma abla dediğim için2,5 yıl emek ver sonra başka kızla
eğlensin,gezsin sanırım o seni samimi anlamda sevmemiş yada maymun iştahlı iyiki evlilik olmamış , bazı erkeklerin olgunlaşması .çok uzum sürer o da o tiplerden ......... sal gitsin , seni hak etmemiş , ellini sallasan elisi gençsin güzelsin arkana bakma ,olmuyorsa zorlama , zamana bırak bir bakmışsın sana laik birl elbet seni bulur
O adam bayaaa karaktersizmiş. Yapılır mı bu ya.. 2,5 senedir birliktesiniz ve ayrılır ayrılmaz başkasının kollarına koşuyo. Canım iyiki ayrılmışsınız boşversene.. Böyle karakteri bozuk biriyle sevgili olup ne yapacaksın. Bi de evlenmiş olduğunuzu düşün. Aranız ne zaman bozulsa tartışsanız başka kollara koşacak demek ki. Üzülmeye değmez.. Anlıyorum seni 2,5 sene az bi zaman değil ama sen yine de takma kafana değmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?