• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram günü ailem geldi evime otururken kp gelip beni şikayet etmesi

Mune Hanım biz kp evinde oturmuyoruz düğünde kuruş masraf da yapmadı üstüne takı paralarını düğün için ayrılan parayı cebine doldurdu
Yine de kendinde söz hakkı buluyor
Beni de sürekli şikayet eder arayıp gel bize hizmet et demişliği bile var
Emir veriyor, biz sana aileni gör diye izin verdik diyebiliyor
Bir de öyle takıyorlar ki bu hizmet işine sanki ev işini kendileri yapıyor

Var yani böyleleri üzerinizde emeği hakkı yoktur ama patron onlardır

sev evladım sen kocanı sev.
seni hizmetçi gibi gören adama birde çocuk yap.
2 yıldır çocuğum olmuyor ne yahu.
birde görmemişim bardakları diye açıklama yapıyorsun sinmiş demek içine o ailenin kültürü.

Ben olsam orda kpderi rezil eder bir daha ne yuzune bakar nede evine giderim beni babama sikayet edecek ailemi cagirdigimda neden
Bizi cagirmadin diyecek pisman ederim onuda sesini cikarmayan sunepe kocayida. Kampami gideceksiniz ozaman araba kiralayin gidin kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz aileniz geliyorsa onlari cagirmak zorunda degilsiniz saglam bir ayar cekemezseniz kocaniza sizin isiniz cok zor

Perşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Sen çocuk musun da hemen koşarak babana şikayet ediliyorsun. Şöyle sağlam bi kavga olsa demek ki boşatacaklar seni

Ay ne okudum ben🤦 sen çoktan bu aileye köle olmuşsun ama öğrenilmiş çaresizlik seninki o nasıl kp de iki bardak yıkamadın diye seni ailene şikayet ediyor, annenle ne konuştun diye sorabiliyor😒

birde görmemişim bardakları diye açıklama yapıyorsun sinmiş demek içine o ailenin kültürü.
Yok o benim değilim hatlar karıştı🤣

Ben zaten olayın saçmalığıni anlayamadigim için yazdım buraya eşim de bende ne tepki vereceğimizi şaşırdık ama onlar gidince eşimin verdiği tepki babamin yaptığı terbiyesizlik bundan sonra aramıza mesafe koyuyoruz

Ay ne okudum ben🤦 sen çoktan bu aileye köle olmuşsun ama öğrenilmiş çaresizlik seninki o nasıl kp de iki bardak yıkamadın diye seni ailene şikayet ediyor, annenle ne konuştun diye sorabiliyor😒
İşte ilk defa böyle birşey yaptı ve olayın saçmalığıni userimden atamadim ve buraya yazdım kimsenin kimseye köle olduğu yok ben cevaplarını verdim yaptıkları terbiyesizliği mantığım anlamadı

Öyle birşeye gücleri yetemez bundan sonra da zor görürüz birbirimizi keşke o kavgayı dün yapsaydım basiretim bağlandi sadece cevap verdim

Ben olsam orda kpderi rezil eder bir daha ne yuzune bakar nede evine giderim beni babama sikayet edecek ailemi cagirdigimda neden
Bizi cagirmadin diyecek pisman ederim onuda sesini cikarmayan sunepe kocayida. Kampami gideceksiniz ozaman araba kiralayin gidin kimseye hesap vermek zorunda degilsiniz aileniz geliyorsa onlari cagirmak zorunda degilsiniz saglam bir ayar cekemezseniz kocaniza sizin isiniz cok zor
Kocam a zaten neden sessiz kaldığı konusunda kızdım olayı anlamadım sok oldum neydi bu diye ve dediği bundan sonra aramıza mesafe koyacağız oda biliyor babasının ne olduğunu zaten sevmiyordum bundan sonra bitti yani kayın peder Kisisi

Allahım kayınpederlerin de huyu ahlaki değişti kaynanana gibi ne o öyle kayinpeder herşeye karışmaz az öz konuşur ağır olur bişey olsa bile sakince ara bulur sözü dinlenir bu ne yaaa gelinin oyurduğuna kalktığına karişılir mi
Ayrıca eş pasif kalmış tamam babasına saygısızlık etmesin ama eşine de çocuk muamelesi yaptirmasin

Ben şu eş kişilerinin anneme babama he de geç demelerini anlayamıyorum. Yahu senin anan baban sen he deyip geçersin ama el kızı/el oğlu neden he deyip geçsin??

Boşanıyoruz zaten😂
Hiç beklemediğim bir cevaptı😂 ayıp olur mu bilmem ama sevindim doğrusu, kimse büyüklere hürmet edilmesin saygı gösterilmesin demiyor ama büyükler de durduğu yeri bilecek, saygı görmek istiyorlarsa bunu hak edecekler, eşler de denge kurmayı bilecek, herkes yerini bilse evlilikler senin ailen benim ailem kavgasıyla yıpranıp bitmez.

Benim ailemde mi bir sorun var bilmiyorum ama benim kayinpederim boyle bir sikayetlenmeye cesaret etse, babam daha ilk cumlesini tamamlayamadan adami yerin dibine sokar, kimse benim kizima boyle davranamaz tiradini atar, kayinpeder falan dinlemez evden kovardi. Benim annem de babam da herkese karsi atmaca gibi cocuklarini korumaya hazir insanlar hep oyleydiler yani ben cidden anlayamiyorum buradaki konulari.

Hiç beklemediğim bir cevaptı😂 ayıp olur mu bilmem ama sevindim doğrusu, kimse büyüklere hürmet edilmesin saygı gösterilmesin demiyor ama büyükler de durduğu yeri bilecek, saygı görmek istiyorlarsa bunu hak edecekler, eşler de denge kurmayı bilecek, herkes yerini bilse evlilikler senin ailen benim ailem kavgasıyla yıpranıp bitmez.
Gerçekten öyle 👏

Back
X