- 29 Haziran 2022
- 600
- 1.247
- 43
- 40
- Konu Sahibi mericeyn42
Kayınpeder geliyor sizi babanıza şikayet ediyor, eşiniz sesini çıkarmıyor, bu hakkı nereden buluyor, kayınpeder evinde mi oturuyorsunuz ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınpeder geliyor sizi babanıza şikayet ediyor, eşiniz sesini çıkarmıyor, bu hakkı nereden buluyor, kayınpeder evinde mi oturuyorsunuz ?
Zaten olay baştan sona mantıksız, kayınpeder bizi kahvaltıya çağırmadınız diye hesap soruyor, sonra piknikte 2 tane canına yandığımın bardağını yıkamadı diye dünürüne şikayet ediyor, dünür savunmaya geçiyor, eş olacak erkek susuyor, konu sahibesi 2 yıldır eşinin ailesini el üstünde tuttuğunu söylüyorMune ayrıca da yani babada diyecekki benim kızım nerde nasıl davranacağını bilir. Kız babası da bir acayip. Tümden acayipler
Mune Hanım biz kp evinde oturmuyoruz düğünde kuruş masraf da yapmadı üstüne takı paralarını düğün için ayrılan parayı cebine doldurduZaten olay baştan sona mantıksız, kayınpeder bizi kahvaltıya çağırmadınız diye hesap soruyor, sonra piknikte 2 tane canına yandığımın bardağını yıkamadı diye dünürüne şikayet ediyor, dünür savunmaya geçiyor, eş olacak erkek susuyor, konu sahibesi 2 yıldır eşinin ailesini el üstünde tuttuğunu söylüyor
Bu durumda ya ev kayınpederin düğünü bile kayınpeder yaptı veya konu sahibesinin ağzı laf yapmasını bilmiyor.
Perşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Peki eşiniz ve siz babası böyle yaptığında ne diyorsunuz? Şikayetlerine karşılık misliyle cevap vermiyorsanız şikayet etmeyi kendisine hak görür.Mune Hanım biz kp evinde oturmuyoruz düğünde kuruş masraf da yapmadı üstüne takı paralarını düğün için ayrılan parayı cebine doldurdu
Yine de kendinde söz hakkı buluyor
Beni de sürekli şikayet eder arayıp gel bize hizmet et demişliği bile var
Emir veriyor, biz sana aileni gör diye izin verdik diyebiliyor
Bir de öyle takıyorlar ki bu hizmet işine sanki ev işini kendileri yapıyor
Var yani böyleleri üzerinizde emeği hakkı yoktur ama patron onlardır
Babanızın sizin savunmasi güzel eşiniz o an sıcağı sıcağına birşey derse suçlu olurdu.Perşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Ayy diyemiyor musunuz,benim annem benim ailem benim keyfim istediğim zaman istediğim seyi konusurum baba diye,eşinize de yuh yani orda iki çift laf edemedi mi.. Onlar size böyle bir şeyi deme cesareti gösteriyorlarsa siz de gayet tabii direk çekinmeden cevabını vermelisiniz.Perşembe günü kp den eşim arabayı istedi kampa gidecez dedi ailecek annem kardeşlerim ve kayınvalidem kayınvalidem ben gelemem işim var dedi komşunun çocuklarına bakacakmis kp de önce ne işiniz var dedi eşim de kampa gidecez dedi. Nereye dedi işte söyledi sonra kimle dedi o da söyleyince benim işim belli olmaz köye gidebilirim dedi bizde bişey demedik ama canım sikildi eşimin erkek kardeşi ne zaman isterse alıyor arkadaslari ile pikniğe gidiyor tatile gidiyor kaç günlerce sıkıntı olmuyor bize gelince isim var ne biliyim ne sonraki gün de zorla pikniğe götürdü ailecek bende kahvaltıyı yaptık geçtim ağaç altına ortu serip kulaklığımi takip oturdum kayınvalidem de çay içiyorlardı iki bardak kalmıştı onu çeşme de yıkamış görmedim neyse o gün geçti ben de ailemi bugün kahvaltıya çağırdım oturuyorduk kp aradı babamı oda burdayiz deyince geliyoz dedi geldiler niye bizi çağırmaniz da ne bilyim ne de babaam İzmir de çalışıyor ve kaç ayda bir geliyor ailecek oturalım dedik yemek yedik tam çay icerdekn kp kalktı kapıyı kapattı kız kardeşlerim yan odadaydi işte senin halin tavrın ne öyle derdin ne o gün telefonda kimle konuyordun da annen gilden akılmi aliyirdun da kv orada bardak yıkarken sen niye geçtin oturdun da şöyle de böyle de babam da dayanamayıp ben kızım saygılı ve dik başlı değildir insanın hergunu birbirini tumaz morali bozuktur canı sikkindir yorgundur dedi böyle şeyleri konuşmaya gerek var mı dedi yaptığı bir saygısızlık olsa ben uyarırim dedi eşimde ağzını açıp bişey demedi eşimi çok seviyorum babasına gelince bişey demiyor boşver he de geç diyor öyle olmuyor işte canım çok sıkıldı iki yıllık evliyim çocugum olmadı su doğurmuş bu hamileymiş offf işte öyle içimde yangınlar var adam gelmis neyin kavgasını yapıyor hayır yani orada niye soylemiyon da babam gilin yanında gelip laf ediyon bende savundum kendimi robitmutum ben dedim iki yıldır el üstünde tut bir gün yapma kötü sen ol
Eşim babasından yana oluyorPeki eşiniz ve siz babası böyle yaptığında ne diyorsunuz? Şikayetlerine karşılık misliyle cevap vermiyorsanız şikayet etmeyi kendisine hak görür.
O zaman sizdeki sorun da kayınpeder değil ona bu hakkı tanıyan eşiniz, özür dilerim ama böyle bir eşe sahip olduğunuz sürece kayınpederiniz size her lafı eder.Eşim babasından yana oluyor
Yüzüne karşı bir kaç kez söyledim arkamdan konuşuyorsun diye ama hala konuşuyor onu ölümden başka bir şey susturamaz zaten
Peki eşiniz ve siz babası böyle yaptığında ne diyorsunuz? Şikayetlerine karşılık misliyle cevap vermiyorsanız şikayet etmeyi kendisine hak görür.
Eşim sessiz bir insandır öyle yetiştirmiş babasıyla münakaşaya girmez benide ezdirmez dün herkez olayın sacmaligiyla ne diyeceğini şaşırdı bundan sonra yüzümü anca ayda 1 görürler zaten eşim de böyle dedi sık gitmek yok bundan sonraO zaman sizdeki sorun da kayınpeder değil ona bu hakkı tanıyan eşiniz, özür dilerim ama böyle bir eşe sahip olduğunuz sürece kayınpederiniz size her lafı eder.
Kayinpederim tamda öyle bir insan ama bizim ihtiyacımız olduğunda oralı bile olmaz ama böyle durumlarda o baba herşeyi bilecek saygı da kusur olmayacak pek tartışmaya gitmiyordum ama dün gelip de güzel günümu mahvettigi için bende ki kredisi bitti bundan sonra ayda yılda birAyy diyemiyor musunuz,benim annem benim ailem benim keyfim istediğim zaman istediğim seyi konusurum baba diye,eşinize de yuh yani orda iki çift laf edemedi mi.. Onlar size böyle bir şeyi deme cesareti gösteriyorlarsa siz de gayet tabii direk çekinmeden cevabını vermelisiniz.
Oğullarının evlendigi kadınlari, böyle sanki affedersiniz ama, üstlerine zimmetli malmış gibi görenlerden ve o zihniyetlerden bö geldi artik sanki..