Bayram günü evde olmayan aile.

Evet 1+0 sanırım bende tam görmedim evi henüz ama yengem öyle dedi o şekilde yatıyorlarmış. ve en önemlisi su da yokmus şuan. tek oda da küçük. 4 kişinin kalması bile imkansızmış abimler direk çıkmış. Üstelik 12 kişiyiz 🙄 hava sıcak olsa gene bi nebze olabilir ama orası buz gibiymiş yağmurluymuş. Ayrıca şehir dışından gelen abime çok saçma oluyordu gidip gelmek. Nerden baksak ters yani. Biz her bayram klasiğini bozmadık, şehir sıcaktı abimlerle büyük piknik alanına gittik çay çekirdek vs. Çocuklarda parkta oynadı vs😊
Çok sevindim sizin adınıza güzel geçtiği için😊

Ay varya tam bunu geçiriyorum içimden ama yazamıyordum. Bende böyle düşünüyorum ya. Zaten abinlerle gelirsin onlarla dönersin demişti ya bide. Şimdi arife günü gidip bugün veya yarın dönerdim herhalde. Bunu istemediler Gibi geliyor bana ya. Haklı da olabilirler tabi ki. Ama bayramda annemle beraber akrabaları gezeriz veya çocukları gezdirirz vakit geçiririz falan diye heveslenmiştim gene .. evet abime darılmış en çok. Bana bu ' sırası gelir' falan demesine de takıldım çok kin dolu geldi ya. Kendi annemden böyle görmek cok üzüyor beni.
Ay boşver üzülme. Bi daha bir şey derse benim köye gelme imkanım olmadığını biliyorsun. Çocuk gibi sürekli abimin peşine de takılamam. Bayramda gelmemi istiyordunsa evinde dursaydın. Hem gelip kalmayalım diye kaçtın hem de üste çıkıyorsun asıl benim trip atmam lazım de.

Gidemedi diye annesinden küfür işitmiş böyle bir durumda da konu sahibinin psikolojisine laf ediyosunuz ya pes🙌🏻
Ben oraları okumadım, konuyu acarken boyle bir durum yoktu.Ilk açılan konuya yorum yaptım, asil size pes🤣 size ne ki🙄 herkes istediği yorumu yapar

Hiç alakası yok. Maddi durumumuz da iyi illaki herkesin arabası olacak diye birşey yok. Aileme ne yansıtabilirim şuan kendileri benimle küstü ben ağzımı açmadım neden gittiniz diye. saçma sapan konuştu köye gitmedim diye. Evet herkes istediği yere gider veya gitmez. Arabam olsada köye gitmek zorunda değilim 15 kişi tek odaya sığışmak zorunda değil elektrik yok su yok. onlar istedi diye biz istemek zorunda değiliz bu durumda.
O zaman oyle yazdaydiniz, mesajınız hic oyle durmuyor, baya madur portresi cizmissiniz

Ben oraları okumadım, konuyu acarken boyle bir durum yoktu.Ilk açılan konuya yorum yaptım, asil size pes🤣 size ne ki🙄 herkes istediği yorumu yapar
Size neyse bana da o🤗 ilerleyen konuyu da takip edemiyorsanız yorum yapmayın bi zahmet. Durumu iyi analiz etmek de önemli. Ben de dediğiniz gibi istediğim gibi yorum yaptım size🤗

Size neyse bana da o🤗 ilerleyen konuyu da takip edemiyorsanız yorum yapmayın bi zahmet. Durumu iyi analiz etmek de önemli. Ben de dediğiniz gibi istediğim gibi yorum yaptım size🤗
Gule gule🤣🤣🤣

Onlar sizin aileniz. Bayramda ailecek beraber olalim istiyorum ama iki cocukla yol cok zor, beni kim alabilir diyin. Kirilacak ne var ki?

O zaman oyle yazdaydiniz, mesajınız hic oyle durmuyor, baya madur portresi cizmissiniz
Neden madur portresi çizeyim siz öyle anlamışsınız. Sadece arabam yok dedim, başka türlü ne yazabilirim ki.

Back
X