Kızlar selam. Çok moralim bozuldu sizinle paylaşmak istiyorum.
Yarın aileme gidecektim bayram sebebi ile. Bayramı da orada geçirecektim. Abimlerde başka şehirden geliyorlar. Ben 2 küçük çocukla gidiyorum arabamda yok otobüs dolmuş vs ile gidiyorum 2 saatlik mesafedeler . Diğer kardeslerimin var istesem alırlarda ama ben yük olmak istemiyorum kendi başımın çaresine bakmak kimseye mahcup veya eline bakmak istemiyorum.
Neyse annem ve babam bugün sabahtan çıkıp köy evine gitmisler.(boş arabayla) Abimde (başka şehirden geliyor, köy direk yolunun üstü ki eve de gayet rahatlıkla geliyorlar zaten, benim konumuma aşırı ters ben bi uçtayım onların güzergahı öbür uç yani beni alsa zaten annemlerin eve gelmis olacaklar nerdeyse) yarın direk köy evine gidecekmis. Banada kaçıncı günü geleceksin köye gelsinler diyor baban falan diye mesaj atmıs(benim kendi başıma gelemeyeceğimi bilmezmiş gibi)
Bende çok bozuldum neden kaçar gibi şurda bayrama bir gün kalmısken gidiyorlar anlam veremedim. benim oraya hiç bir şekilde ulaşım şansım yok. En azından anne baba evinde toplanıp o şekilde gidilmesi gerekmez miydi illa gidilecekse?
Çok bozuldum anneme 'bende yarın gelecektim önce bi sizde toplansaydık keşke neyse gelince haber verirsiniz ozaman dedim dargın bi şekilde. Ve gitmeyide düşünmüyorum çok üzüldüm sizce haksız mıyım. biraz içimi dökmek istedim buaralar çok hassasım zaten