Bayram günü evde olmayan aile.

Çok sevindim sizin adınıza güzel geçtiği için

Ay boşver üzülme. Bi daha bir şey derse benim köye gelme imkanım olmadığını biliyorsun. Çocuk gibi sürekli abimin peşine de takılamam. Bayramda gelmemi istiyordunsa evinde dursaydın. Hem gelip kalmayalım diye kaçtın hem de üste çıkıyorsun asıl benim trip atmam lazım de.

Gidemedi diye annesinden küfür işitmiş böyle bir durumda da konu sahibinin psikolojisine laf ediyosunuz ya pes
Ben oraları okumadım, konuyu acarken boyle bir durum yoktu.Ilk açılan konuya yorum yaptım, asil size pes size ne ki herkes istediği yorumu yapar

O zaman oyle yazdaydiniz, mesajınız hic oyle durmuyor, baya madur portresi cizmissiniz

Size uzak diye neden onlar da gitmesin. Bira bencilce dusunuyorsunuz

Ben oraları okumadım, konuyu acarken boyle bir durum yoktu.Ilk açılan konuya yorum yaptım, asil size pes size ne ki herkes istediği yorumu yapar
Size neyse bana da o ilerleyen konuyu da takip edemiyorsanız yorum yapmayın bi zahmet. Durumu iyi analiz etmek de önemli. Ben de dediğiniz gibi istediğim gibi yorum yaptım size

Size neyse bana da o ilerleyen konuyu da takip edemiyorsanız yorum yapmayın bi zahmet. Durumu iyi analiz etmek de önemli. Ben de dediğiniz gibi istediğim gibi yorum yaptım size
Gule gule

Onlar sizin aileniz. Bayramda ailecek beraber olalim istiyorum ama iki cocukla yol cok zor, beni kim alabilir diyin. Kirilacak ne var ki?

O zaman oyle yazdaydiniz, mesajınız hic oyle durmuyor, baya madur portresi cizmissiniz
Neden madur portresi çizeyim siz öyle anlamışsınız. Sadece arabam yok dedim, başka türlü ne yazabilirim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…