- 19 Ağustos 2015
- 514
- 749
- 18
- 36
Gecenin bu saati oldu sinirden uyuyamadım ya. Ben mi büyütüyorum anlamadım ki. Malum bayram. Nişanlım bütün sülalesini ziyaret etme konusunda ısrarcı, bense sadece yakın akrabalarına gitmenin yeterli olacağını düşünüyorum. Ama neymiş ayıp olurmuş adetmiş gidilirmiş.
Bu adetler bana uygulanacağı zaman amaann canım eskidenmiş onlar deniyor, savsaklanıyor; benim yapmam gerektiği zaman olmaz adet ayıptır deniyor. Bunaldım yemin ederim.
Bir de annesi sabah 9 da çıkıcaz bayramlaşmaya diyor. Allah aşkına sabahın seherinde bayramlaşmamı olur ya. Ciddi ciddi tartıştım gitmek istemiyorum diye ama büyütüyor muyum bilemedim size sormak istedim.
Objektif yorumlara ihtiyacım var.
Bu adetler bana uygulanacağı zaman amaann canım eskidenmiş onlar deniyor, savsaklanıyor; benim yapmam gerektiği zaman olmaz adet ayıptır deniyor. Bunaldım yemin ederim.
Bir de annesi sabah 9 da çıkıcaz bayramlaşmaya diyor. Allah aşkına sabahın seherinde bayramlaşmamı olur ya. Ciddi ciddi tartıştım gitmek istemiyorum diye ama büyütüyor muyum bilemedim size sormak istedim.
Objektif yorumlara ihtiyacım var.
Son düzenleme: