- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahane uydurmaya gerek yok ayy çok sinir oluyorum ya bu konuları görünce. Akşam da eşimle aynı tartışmayı yaptım ben kendi ailesini beraber geziyoruz benim ailem e gelince işteyim ben sen git gel oldu canım ben nasıl tek gidiyorsam sende öyle gidersin dedim senin maksadın bu diyor ne derse desin o gelmezse bende gitmemlütfen kvalidenin seni kontrol etmesine izin verme.. gitmek istemiyorsan gitmezsin, hepsi bu..
Sizi göstermek istiyorlar gibi geldi bana, buldumcuk olmuşlar gibiGecenin bu saati oldu sinirden uyuyamadım ya. Ben mi büyütüyorum anlamadım ki. Malum bayram. Nişanlım bütün sülalesini ziyaret etme konusunda ısrarcı, bense sadece yakın akrabalarına gitmenin yeterli olacağını düşünüyorum. Ama neymiş ayıp olurmuş adetmiş gidilirmiş.
Bu adetler bana uygulanacağı zaman amaann canım eskidenmiş onlar deniyor, savsaklanıyor; benim yapmam gerektiği zaman olmaz adet ayıptır deniyor. Bunaldım yemin ederim.
Bir de annesi sabah 9 da çıkıcaz bayramlaşmaya diyor. Allah aşkına sabahın seherinde bayramlaşmamı olur ya. Ciddi ciddi tartıştım gitmek istemiyorum diye ama büyütüyor muyum bilemedim size sormak istedim.
Objektif yorumlara ihtiyacım var.
Sende kendi adetleriniz icin diret.Aynen bizimde öyle canım olay gezmekten ziyade bunu dayatması. Annesi 9 dedi diye bana baskı yapıyor 9 da gel diye iyice geriliyorum. Zaten uyanamam sabahları. Bugün bile 12 30 da zorla kahvaltıya uyandırıldım. Kendi ailem dokunmuyor bayram da olsa ordan annesi direktif veriyor sabah 9 diye ben başımı hangi taşa vurayım şimdi![]()
Konu sahibi gitti mi acaba meral ettim![]()
Konu sahibi coook iyi yapmis.. aklimizda bulunsun kizlar :)Konu sahibi öğleden sonra 3 te gitti canım. Suratını da beş karış salladı oturdu. İki ev dolaştı üçüncüsüne ben gelemem yoruldum dedi.
Ertesi gün tanıdığı, uzaktan tanıdığı, akrabası olduğunu o gün öğrendiği insanlar da dahil olmak üzere nişanlısını kapı kapı dolaştırarak huzur buldu.
Bir daha da emrivaki yapılırsa kopacak kıyametin fragmanını izletmeyi de ihmal etmedi.![]()