• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayram meselesi yardımcı olun kızlar

gidin o gelirse gece kalırsa eşinizle orada kalmadan çıkın bence, nasılsa eşiniz sizin tarafınızda. bayrasmda bu işi halledin hem bayramlaşmayı halledin hem tatilinizi orada harcamayın

Biz bir başkasının evinde zorunlu haller dışında kalamıyoruz. Onun yerine misafirhane vs ayarlayıp kalıyoruz. Sizde öyle yapın. Abisini özlediği için görümce geliyordur. 3 çocuğun da dayıları eşiniz.

Kafamız götürmüyor deyip birinin evinde kalmanız sağlıklı gelmedi. 3 çocuklu biri ilçe dahi olsa gidip gelmek maddi manevi olarak da kolay değil. Burada ucuz olan yakın ilçe 150 tl oldu tek gidiş.

Geçinemiyorsanız gitmeyin.

Sorunuza gelecek olursam ben duramaz eşime söylerdim🤣.

Siz niye o kadar uzun kalıyorsunuz? 2 günden fazlası rahatsızlık verir artık. Ben de asla istemem kayınvalidede günlerce kalmayı. Büyük görümce de gelecekmiş, küçüğe gelme denir mi?
Günlerce kayınvalidede kalanları asla anlamıyorum, git otelde kal
Evet ya eşin bu kadar rahatsız ne adam götürme şekil olsun diye tuzluk gibi afedersin git kendin kutla kal gel ananla kizkardeslerinle babanla neyse ne .Niye bir orta yol bulamayıp hayatı bu kadar zor hale getirir insanlar . Gönülsüz yapılan hiçbir işten hayır çıkmaz işte.İnsanlar bence arada bayramı eş olarak da bir iki gün ayrı geçirebilir bu kadar tantana olmaz.Mutlu olmayacak işte diken üstünde oturacak takacak götürme

E bu kadın da çalışıyor onun yan gelip yatma hakkı yok mu? Gidip milletin arkasını toplayıp ses gürültü çekmek zorunda mı?
Gitmesin?
evinde dinlesin kafasını!
Bayramda büyüklü evde kafa dinleme ne Allah aşkına?
Ya zil çalar ya çocuklar koşturur, bayram olduğu öyle belli olur
Hoşlanmıyorsa, evinde kalabilir veya tatile gider orda
kafa dinler.
Gelin gelcek kafa dinlicek diye kadının diğer çocukları, torunları gelmesin evinde otursun. Oldu!

iyi de demiş ki özellikle biz varken onlar geliyor. onlar karı koca sadece büyüklerle olmak istiyor olabilir? özellikle yazmış önceden gelmezken biz geliyoruz diye kalıyor. 10 gün boyunca kimse 3 çocuk sesi çekmek zorunda değil. neden evine dönmüyor? 3 çocuk annesi olması ona ekstra hak vermiyor. anne oldu diye ne olmuş yani? konu sahibi çok haklı. ben de çoğu zaman 3.güne bırakırım bayramlaşmayı çünkü sese tahammül edemem. ama burası bulunmak zorunda olduğu yer. ne yapsın, aynı ilçede yaşayan kadın için gitmesinler mi? o üç çocuğa yazık değil mi?
Beğenmedimleri doldurmuşsun garipçiçek . Sen de görümce sevmeyen gelinsin galiba😂

Siz ve @garipcicek de konu sahibinin ya kankasısınız ya da diğer üyelikleri :KK53:
neden bir fikri savunamaz mıyım? illa bir şeye mi ihtiyacım var bunun için? site herkese hak tanıyor, isteyen istediğini söylesin diyor. ha beğenmediyseniz fikrimi altına yazarsınız hayır şu şu diye. ne diye iftira atıyorsunuz?

Aynen öyle kardeşim geldi bahanesini kullanarak geliyor olabilir belki aksi durumda kocası izin vermiyor bile olabilir
Hiçbir bayramda gelip kalmayıp onlar gelince gelip kalması çok garip. Eğer farklı anlatmıyorsa konuyu açan arkadaş gerçekten sebep bu kalıyor. Neden anne ve babasını üstelik yakınken gelip görmesin, kalmasın.🤔 ilk kez görümce savundum valla.

Burada kocası 180 derece değişmiş; ailesinde zoraki kalan, kız kardeşine ve yeğenlerine tahammül edemeyen, her koşulda hanımını tutan biri olmuş :KK53:
Hep böyle olmuyor mu cui? Destek göremeyince değiştiriyorlar olayları başka anlatıyorlar. Valla ilk konusuna göre, adam çok seviyor görümceyi de çocuklarını da😂

Hep böyle olmuyor mu cui? Destek göremeyince değiştiriyorlar olayları başka anlatıyorlar. Valla ilk konusuna göre, adam çok seviyor görümceyi de çocuklarını da😂
Bunun dayakçı, alkolik, çapkın kocayı önce şikayet edip sonra güzellemeye bağlayan, millete hakaret beddua eden versiyonlarını da gördük buralarda, buna şükür yine :KK53:

Yoo o bilgiyi kuzenim söyledi kendisi müdür yardımcısı o an gördüm yardımcı olmak için yazdım yanımdaydı.bu mesajımı göstereceğinizi biliyordum kardeşimde öğretmen bu tür işleyişlere hakimim
Bravo.. sonuna kadar inkar yani🤭

iyi de demiş ki özellikle biz varken onlar geliyor. onlar karı koca sadece büyüklerle olmak istiyor olabilir? özellikle yazmış önceden gelmezken biz geliyoruz diye kalıyor. 10 gün boyunca kimse 3 çocuk sesi çekmek zorunda değil. neden evine dönmüyor? 3 çocuk annesi olması ona ekstra hak vermiyor. anne oldu diye ne olmuş yani? konu sahibi çok haklı. ben de çoğu zaman 3.güne bırakırım bayramlaşmayı çünkü sese tahammül edemem. ama burası bulunmak zorunda olduğu yer. ne yapsın, aynı ilçede yaşayan kadın için gitmesinler mi? o üç çocuğa yazık değil mi?
Açıkça görümcemden çok hoşlanmam. Onun da 3 çocuğu var. Ama KV özel bir yemek yaptığında bayramda seyranda hep bir aradayız. Birbirimize bayıldığımız için değil bayram olduğu için büyükleri hoşnut edelim ve kardeşler bir araya gelsin hoşluk olsun diye bir aradayız. Rahatsız mı oluyorum 2-3 saat sonra eşime müsaade isteyelim derim. Orası benim evim değil ki. Konu sahibi için de aynı şeyler geçerli. Kardeşi belki abisini görmek için geliyor, belki özel bir gün diye geliyor. Konu sahibinin biz geliyoruz diye geliyor demesi bir varsayım. Hayırdır senin evin mi de rahatsızlık duyuyorsun hadi duyuyorsun az dur o zaman evine git. Türk toplumunda aile ilişkilerinde kimse kimseye çok bayılmıyor ama idare ediyor. Bunları söylesin bakalım kayın ailesine alır cevabını oturur.

Görümce mal gibi iş bilmez , çocukları baş belası , evde yemek de pişmiyor ama uzun uzun kalacaklar evlerinde 😂Hayır sen de öğretmensin şunu merak ettim . Öğrencilerini de mal , baş belası , gereksiz vs buluyor mu acaba? Hadi görümce kırk yılda bir muhatap oluyor da ya öğrenciler ?

Görümce mal gibi iş bilmez , çocukları baş belası , evde yemek de pişmiyor ama uzun uzun kalacaklar evlerinde 😂Hayır sen de öğretmensin şunu merak ettim . Öğrencilerini de mal , baş belası , gereksiz vs buluyor mu acaba? Hadi görümce kırk yılda bir muhatap oluyor da ya öğrenciler ?

Böyleleri etrafı beğenmez ama

Görümce ile kayınvalide ye sorsak onlar ne anlatacak acaba?

Back
X