Bayram öncesi beddua :(

Ne güzel

Ama yine de kendi ailenle olan sorununu kayınvalidene anlatma lütfen
Kol kırılır yen içinde kalır diye bi tabir tamda bu nokta da mantıklı geliyor bana

Ne olursa olsun
Herkes arkanda dağ gibi bir ailen var sansın

Son düzenleme:
Şimdi bi laf söyleyeceğim ama çok ağır kaçacak
İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı derler atalarımız
Ne bu yahu ,bin kat ele,düşmana yapar gibi beddua ediyorlar
Üzülme tatlım ,Allah o kadar büyükki
Öyle herkesin duasını,haksız yere yapılan bedduasını kabul etmez

İnşallah sınavların çok iyi geçer, emeklerinin karşılığını alırsın. Hayatın boyunca da çok başarılı olursun.

beddua1- 1 dua

Çok içten diledim.

Yüzümde bir gülümseme oluşturdunuz :) Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için.

Yok ben anlatmadım, ama sesimden üzgün olduğumu anladı.
Ben yok değilim falan dedim anlatmadım olanları ki asla da anlatmam. Hep başkalarına karşı maske takarak büyüdüm ben.

İnanın burada yazdığım hiçbir şeyi çevremdeki en yakınlarım bilmez.Ailemle sorunlarım olduğunu bile kimse bilmez.
Herkes bizi dışarıdan 'mükemmel aile', beni de 'gözbebeği' olarak bilirler.
Bir burada paylaşıyorum işte. Bir de terapistimle.

Biraz geç kaldım cevap vermeye ama gerçekten tek tek çok teşekkür ederim. Konuyu açtığımda çok üzgün ve sinirliydim.
Şimdi daha iyiyim, derslerimi güzelce çalıştım evime geldim.
Annemler daha taşınmadı ama bana bir iyi bir iyi davranıyorlar. Böyle olunca ben hemen yumuşuyorum. Nefret ediyorum bu huyumdan.

Hadîste beddua ile ilgili okumuştum canım alıntı yaptım paylaşmak ıstedim.. “Kişi bir şeye beddua ile lânet etti mi, bu lânet semaya yükselir. Sema kapıları lânetin önüne kilitlenir. Sonra bu lânet yeryüzüne iner, orada da kapı önüne kapanır. Sonra bu lânet sözü sağa ve sola yönelir orada da geçit bulamayınca, lânet olunana döner. Şayet lânete hak kazanmışsa onda kalır. Fakat müstahak değilse bu söz söyleyene döner.” (Ebu Davud, Edeb, 53)

Hiç sıkma kendini tatlım ah etmek ayrı beddua etmek ayrıdır. hiçbirşey olmaz sınavına odaklan kendine güveeeennn

Çok teşekkür ederim

Bsy sorabilirmiyim.. kimi diyor ki anne baba beduasi tutmaz.. kimi diyor tutar.
Anliyamadim tutuyormu tutmuyormu?

daha dersler yeni başladı .ne vizesi bu anlayamadım ben hangi bölümki?

İnsanımız bu konularda ne kadar cahil. Mesela Allah korusun annene ya da teyzene bir şey olsa senin sınavın kötü geçer di mi? Yani ne olmuş oluyor hem beddua tutmuş hem de başlarına bela gelmiş oluyor. Hiç korkumuz kalmamış. Sen üzülme canım. Kendini paralayıp daha fazla strese girme. Anneleri de Allah affetsin.

Isin gecmisini bilemiycem. Evet hakli.nedenin var ve evet beddua kotu ama ben yazdiklarindan onlarin tasma noktasinda oldugunu anladim. Yani sen sanki cogu defa boyle yapiyormussunda annemde artık dayanamamis gibi algiladim. Muhtemelen yanlis anlama olasiligim yuksek ama boyle hissettim. lisede ayrilma bunu guclendirdi sanki. Ayrica lisede evden ayrilma isini.saglayan ailen.sanirim.seni.fazlaca simartmislar. Nedenemek lisede okuyan bi.kiz onlarla gecinemiyor ayri eve cikacak. Yazik anne baba ol. Bebegini el bebek gul bebek.besle.buyut sev. Sonra asilesen kizla ugras dur.. Bir kiz lisede evden cikiyosa.ben.bunu dusunurum. Ozur dilerim tekrar ediyorum muhtemelrn bilmedigim seyler cok ama belki aklim almiyordur aile ile bu.kadar kopuk olunabilecegini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…