Bayram öncesi beddua :(

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Bayram sonrası vizelerim var, daha rahat çalışmak için bir akrabama geldim ki çok severim çok da severler beni kendileri çağırdılar zaten. Ailemle de sorunlarım olduğu için tekrar evlerimizi ayırmaya karar verdik birkaç aydır beraberdik zaten. Böylesi çok daha iyi benim açımdan. Neyse annem 2 gün memleket3 gidecek sonra ev falan toplayacak rahat edemem diye geldim çalışmaya. Bu önceden karar verilmiş bir şeydi. Bugün teyzem aradı anneanneni memlekete goturmeyecek misin dedi. Sınavlarım olduğu için ben gidemem ama annemler 2 günlüğüne gidecekler alsınlar onu da dedim. Sen misin bunu diyen teyzem hakaretlere başladı. Anneannen sen götür istiyordu '' İnşallah sınavların çok kötü geçer, tüm derslerinden kalırsın ömür boyu da başarılı olamazsın .' Dedi. Sonra annem aradı kardeşinin gazına gelmiş ben de gelmeni istiyorum sen vizelerin için hepimizi kırdın 'Senin de yüzün gülmesin.' Dedi. Şok oldum hiçbir şey diyemedim. Çok üzüldüm ama bedduaları tutar diye de çok korkuyorum. Bayram öncesi yine aglattilar beni aileden yana yüzüm gülmeyecek herhalde (

insanlarin bu kadar kolay beddua edebilmeleri onlarin insanligi konusunda bize cok sey anlatir zaten .hic uzulme beddualari tutar diye tutmaz merak etme sen derslerine yogunlas hayatina guzel bi sekilde yon ver

Takılma tatlım kısa ve söz cahillikten başka bişey değil bu yaptığı.. Sen sus ve senden öğrensin bu insan büyüklüğü Beddua yedi kapıyı dolaşır yine kendine uğrarmış merak etme üzülme...

Anne ve teyze demeye 1000 şahit lazım

Korkmana gerek yok ' Haksız yere edilen beddua, döner dolaşır sahibini bulur ' muş

Üzülme canım , dua et sadece Allah korusun seni
Beddua doner eden kişiyi bulurmuş , insanlar nasıl bu kadar kolay beddua edebiliyor anlayabilmiş değilim , hele ki öz anne. Canım herkes doğururda anne olamaz malesef , Allah insallah karşına iyi insanlar çıkarsın,insallah mutlu bi aile kurarsın

Siz kendinizde de bazı değişiklikler yapmadıkça bu ve benzeri olayları yaşayıp buraya bu tarzda daha çok konu açarsınız.Daha önceki konuda da yazışmıştık.İnsan ailesini seçemez evet...ama kendine yeni bir hayat kurma gücüne de sahiptir...Akrabalık derecesi ne olursa olsun bazı insanları hayatından çıkarma hakkına da...İyi bayramlar...

annen ve teyzen gerçekten cok kolay beddua ediyorlar.bazı aileler çocuğu çalışssın okusun diye çırpınır sizinki çalışıyorsunuz diye beddua ediyor üstüne.korkma sen bunu haketmiyorsan o beddua edene geri gider.ve annenin bedduası tutmaz...ne güzel kızım ders çalışıyor kendi gelecegini kurtarmaya calışıyor diyeceklerine çok sinirlendim yaa bir daha teyzende kalmaya gitme bence

Canım sen derslerine vizelerine odaklan teyzen anlayışsız davranmış sakın onların o laflarına takılıpta beddua etti napıcam ne edicem filan diye düşünme.Bi güzel derslerine çalış inşallah iyi geçicektir psikolojik olarak iyi düşün.Hem sen keyfinden dolayı anneanneni götürmemezlik yapmıyosun vizelerin var ve onlarında anlayışlı olması lazım vicdanın rahat olsun kendine iyi bak

Her aile farklı işte bana teyzem böyle bi'şey diyemez ki sen gezicem dememişsin gerçekten iyi niyetli olsa tamam canım çalış, inşallah bunca emeğinin karşılığını alırsın der.

Hiç takma her beddua kabul olaydı ohooo

İnsanların hayat şartlarını bilmeden '' hayatından çıkar ' demek çok kolay oluyor sanırım. Ki ben daha lisede evden ayrılacak güce sahiptim ki ayrıldım zaten. Sonra aramız düzeldi sandım benim de anne baba sevgisine ihtiyacım var bunu istemem lüks mü? Eve geldiğimde kapıyı annemin açmasını istemem suç muydu? Lisede herkesin annesi kapıyı açarken ben yalnız yaşadığım evime gidiyordum zaten. Haa denedim oldu mu? Olmadı ve evleri ayırıyoruz şimdi tekrar. Ama en azından denedim. Bunun için kendimi suclamayacağım.

Herkese çok teşekkürler. Rabbim inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz. İnanır mısınız kayinvalidem aradı ben ağlarken sesimden kötü bir şey olduğunu anladı anlatmadığım halde o kadar güzel dualar etti ki bana. O bana hep guzel kizim der, Henüz anne diyemiyorum ama içimden Sağol annemm diyesim geldi.

Off .
Gerçekten ne varsa aileden geliyorsa insana .
İyilikte kötülükte .

Bende demin bir beddua daha aldim.. neymis.. oturuyormusum hep..
Yapsam suc yapmasam suc. Her yaptigimi inceleyen anne. Yaptigi bedua " insallah geberirsin" bende insallah amin dedim..

Biktim bende rabim canimi alir insallah bir an once..

Beddua sahibinindir diye boşuna dememişler dönüp dolaşıp kendine girer.Hiç korkma söylendiği kadar kolay olsa herkes beddua eder bedduasıda tutardı.Boşver takmamaya çalış düşünme.

Bende demin bir beddua daha aldim.. neymis.. oturuyormusum hep..
Yapsam suc yapmasam suc. Her yaptigimi inceleyen anne. Yaptigi bedua " insallah geberirsin" bende insallah amin dedim..

Biktim bende rabim canimi alir insallah bir an once..

Eminim annemden sizden daha çok beddua yediğime :) Sizin sınavızda ailenizden işte bukadar karamsarlığa kapılmayın.Yaşayın hayatınızı güzel güzel.

İnşallah sınavların çok iyi geçer, emeklerinin karşılığını alırsın. Hayatın boyunca da çok başarılı olursun.

beddua1- 1 dua

Çok içten diledim.

Beddua degil de kotu enerjiye inanirim. Cevrene ne kadar kotu enerji sacarsan yine gelir, seni bulur. Niteliksiz beddua tutmaz. Sen icini temiz tut.

benim bildiğim haksızlığa uğrayan ya da canı yanan insanın bedduası tutar
öyle herkesın bedduası tutsaydı

Allah bir yerden seni sınıyor ama diğer yerden sen bunlara katlandıgın için de seni mükafatlandırıyor.Ailende bulamadığın şansı evleneceğin adamda ve ailesinde yakalarsın inşallah:)

Ya bu kadar kucuk seyler icin de beddua edilir mi ki senin hakli bir sebebin var sinavlarin varmis anlayis gostermeleri gerekirdi. Onlar gotursun ne olacak sanki. Uzulme canim haksiz yere beddua etmisler tutmaz birsey olmaz. Senin bir sucun yok onlarin hatasi.. Sinavlarina konsantre ol sen takma kafana onlar da pisman olmuslardir zaten. Duzelir hersey sen kendini kurtarmaya bak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…