Aynen ikiside bi garip birisi hala söylediğim şeyi sallamıyor çıkıp geliyor diğeri amca teyze muhabbeti yapıyorKardeşiniz emrivaki yapmış, sonuçları göze almalıydı. Eşinizin akrabalarına gideceğinize kardeşinizle vakit geçirmeniz daha kıymetli bence. İkisi de çok boş yapmışlar.
Ben gelme demiyorum yarın gel diyorumEv savaş alanı da olsa, işte de olsam, ölecek de olsam kardeşime asla gelme demeyeceğim için anlattiklatiniz çok uzak geldi.
Kardesim uzak bir mesafeden beni gormeye gelecek bende ev daginik sonra gel diyecegim. Dunya yansa gel beraber yanalim derim.Merhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Insanlar neden olur olmaz şeylere trip atarak hayati zorlaştirirlar anlamiyorum. Eşinizinki tamamen çocukca kim sever ev ev gezmeyi Allah aşkina. Alinacak ne var. Kardeşiniz de emri vaki yapmiş. Arada kaldiginizi dusunmeyin. Caniniz ne istiyorsa onu yapin. Gitmek istediginiz yere gidin. Istemediginiz yere gitmeyin. Kardeşinize de anlatmişsiniz. Tabi ev daginik da olsa bence kardeşler ayiplamazlar. Keşke gelsin deseydiniz. Yine de gelme demişseniz bile eminim istemezlikden dememişsiniz. Inanmamayi, kusmeyi seçmesi kendi tercihiMerhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
IlginçBende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim
Bende çalışan ve 2 çocuk annesiyim Evi anlatmama gerek yok. ama asla kardeşime gelme demiyorum. İlginç geldi düşünceniz. Ancak eşinizde kardeşinizin sizinle geleceğini düşünüp alınganlık yapmış olabilir.Merhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Napayım arkadaşlar ya ?
Yani tabi dengeyi bulmam lazım eş sülalesiyle sorunum yok gidelim ama uzun uzun oturmayalım dedim bi şekilde bi yol bulcaz teşekkür ederimkardeşim evli, çocuklu
çalışıyor
evini derli toplu düzenli görmek bana nasip olmadı şimdiye kadar
(ilk serilirken düzenliydi herhalde ama ben o günlerde düğün yemeği yapmakla meşguldüm başka şehirde, görmedim o halini)
ha ama benim evim hiç bir zaman dağınık olmaz ben takıntılıyım. o ayrı mesele. herkes öyle olacak diye kural yok.
kısacası kardeşim yani , ben ablayım. poposunu temizledim ben bu çocukların evi dağınıkmış ne olcak. benim için mesele değil. ve fakat emrivaki yapmam kardeşim için değil de eş el sonuçta o sebeple. ben gidecek olsam evli insana önce haber verirdim. doğruya doğru. kardeşinize de güzellikle söylersiniz bir daha daha erken haber verir.
eşim de teyze amca görmek istiyorsa o da çok normal e bayram sonuçta.
bayramda eşe teyzene amcana gitmeyelim, ben gelmeyeyim filan denir mi ya... zaten çalışan insanlarız zaten senede kaç kere görüşüyoruz?
kısacası kardeşim aradığında ona gel derdim
eşime de kardeşim geliyor aşkım bayram tatil kısa biliyorsun biz onunla bayam öncesi biraz vakit geçirelim derdim. mesela bugün iftar yarın sahur yapardım. pazar zaten tüm gün kardeşle geçerdi.
eşimle de bayramda gezerdim...
E hem misafir gibi görulmesin gelsin ama misafir gibi evde bırakamam mı olsun sonuçta eş ailesi diye birsey var kimseyle bayramlasmicak mıKardeşe ‘gelme’ ya da ‘şimdi değil yarın sabah gel’ demek benim hiç anlayabileceğim bir şey değil.
Kardeşim ‘abla ben geliyorum yoldayım’ dese ‘hoşgeldin’ derim, emrivaki yaptın demem.
Eşiniz de ayrı anlayışsız.
Kardeşim bende misafirken eşimin akrabalarını gezmem kapı kapı…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?