Bayram önü tartışmalar

Ev savaş alanı olsa ne olur kardeşiniz o sizi mi yargılayacak kardeşinize bile böyle şeyleri düşünüyorsanız etrafınızdakilierin vay haline

Kardesiniz evinizi dagınık görse nolcak ya?
Bilemedim bana dese kardesim ben de gelmem derim.

Görümceyle kardes bir mi?
Görümce esimin kardesi,ev genelde kadının sorumlulugunda oluyor,temizliği vs.
Simdi görümcem gelse ev dagınıksa 7 mah.duyar genelde
Kardesim gelip görse o halde sen önce kendi arkanı topla der gecerim
Görümcemle kardesim mukayese bile edilemez

Ben kardeşime gel evi mok goturuyor temizleyelim derim o da gelir temizlerdi açıkçası kız kardeşlerimden çekinmem
eşimin akrabalarina da ilk gün uğrarım diğer günleri kardeşimle geçiririm . Bayram günü bence akraba ziyareti güzel birşey ben eşimi de yanlız bırakmazdim eşimin de gelmesini isterdim .

Kardes erkek mi?
Hani bukadar ince detay düsündüğünüze göre?
Kız kardesse hic mi birlikte agda yapmadınız diyecegim cünkü

Ablamın evine defalarca gittim yeri geldi ip gibi düzenli yeri geldi savaş alanı gibiydi. Kardeşimiz de o halimizde gelemeyecekse ölelim lan. Ben olsam ben de kırılırdım. Salonun ortasına s.çmadıysanız ay gelme ev çok dağınık demek çok yersiz bi bahane.
Eşe gelince o da haklı adam bayramda akraba görmek istemiş ne var bunda bayramlar bunun için yok mu zaten. Bazı çok doğal şeyleri iyice yozlaştırdık

Hepimiz kendi çapımızda haklıyız gibi

Sizin ablaniz ben olabilir miyim?? Kardesim yanima gelecek temmuz ayinda, dedim gel de ben isteyken kopegimi gezdirecek kisiye verdigim masraftan kurtulurum :))

Kardeşimize hayir gelme demeyiz ama eşimiz kardeşine su durumda gelme desin isteriz. Hele bize sormadan buyur etse tez kellesi vurula degil mi hanımlar?

Ne yazık ki var böyle bir şey.
Anlıyorum kardeşimiz, ailemiz kendi canımız.
Onlar bizim pisligimizi, dağınıklığımizi hoş görür, hatamizi kapatır. Eş ailesinden herhangi biri için bundan emin olamayız. Yine de o ev ortak yaşadığımız ev. Bizim kadar eşimizin de evi.
Bizim duygularımızı önemsesin istiyorsak biz de önemsemeliyiz.

Aile üyeleri de orasi kardeşimin evi tabi giderim çat diye giderim. Höt diye kalirim kafasında olmamalı.

Konu yine eş ailesine çekilmiş. Birçok insan için kendi kardeşleriyle eşin kardeşleri bir değildir, anlıyorum. Belki aynı şeyi görümce yapsa karşı çıkacak bir sürü insan vardır. Ama ben onlardan biri değilim. Kardeş kardeştir, kimin kardeşi olduğu önemli değil. Görümcelerimin gelip evi temizlemişliği, yemek yapmışlığı çoktur. Biz tatildeyken eve girip kediye ve eve bakarlar, döneceğimiz gün yemek yaparlar. Dağınıklık ve pislikten en son utanacağım insanlardır kardeş tayfası. Jiletim de hep ortada durur, saklamam gerektiğini bilmiyordum.

Bu konuda dürüst olacağım kardeşim hariç annem gelmek istese bile cekinirim evime benim gorumceler kv ve annem yaşı büyük ve eskilerde ev her zaman temiz olmalı misafir gelebilir şu olabilir bu olabilir mantığı var ya ondan dolayı kendi annem bile başlar kızım şunu şöyle yapsaydin bı gelen olur hadi şurayı toplayalım rahat edemiyorum . Eşimin erkek kardeşi daganikken gelse mesela hiç takılmam o genç çünkü büyük ihtimal genç görümcem olsa ona da takilmazdim aslında beni beğenmezler gibi düşünce yok bende ya da laf ederler gibi ama durumdan rahatsız oluyorum . O yüzden gençlere kapim daha çok açık çünkü onlar takılmaz böyle şeylere

Kendi kardeşimi geçtim günahım kadar sevmediğim kaynıma bile bugün git yarın gel diyemezdim.
Kaldıki kardeşime. Ev dağınık, pis olsa nolur. Gelip koltukta uzancak, tv izleyecek en fazla.
Aman ablamla eniştemde dün gece ne sevişmiş yaw bu nedir arkadaş demeyecek ya.
Anahtarı verirken şakayla karışık ev perişan halde kusura bakma, gelmişken ortalığı bi topla ben yarın temizlik yapıcam zaten derdim.
Ben dururken arkadaşında kalmasına kendime yediremezdim, ben olsam çağırılsamda daha gelmem sizin evinize. Oda gelmez inşallah.

E siz baya baya istemiyorsunuz ki

Yaptığım yorumdan gerçekten kız kardeşimle gorumcemi karşılaştıriyor oldugumu düşünmediniz değil mi

ben de istemezdim ama ben zaten iste olacagim yorgun olurum falan diye istemezdim daginiklik aklima gelmezdi. kim olursa olsun misafirin ben geliyorum diye diretmesini sevmem ben. ama benim hicbir sekilde kardeslik veya akraba iliskim yok, olsa belki tersini dusunurdum. yani hicbir kardesimle birlikte buyumedim, yakin degilim. o yuzden arkadasimdan farksiz olurlar benim icin. gel de demem canim istemezse.

Ev savaş alanı da olsa, işte de olsam, ölecek de olsam kardeşime asla gelme demeyeceğim için anlattiklatiniz çok uzak geldi.
Arkadaşa katılıyorum kardeş bu can bu...kardesinden çekinir mi insan...

Pes gerçekten. Güya ablasınız ama o kadar yolu sizin için gelmiş kardeşinizi arkadaşının evinde yatırıyosunuz?

Gerekçe de şey: Evliyim ben.

Çok buldumcuk geldiniz bana. Zar zor koca bulunca kardeşini sepetleyen bir izlenim aldım.

Bi de bayramda kardeş sizi görmek istiyor ama siz bayram ziyaretlerine gitmek istiyosunuz. O da ayrı tuhaflık.

Benim de ablam evli ama asla böyle olmadık biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…