- 29 Ağustos 2014
- 4.983
- 17.222
- 408
- 33
evli olunca noluyo ki salonun ortasında boylu boyunca sex swing, dildo falan mı yatıyor? bahsettiğin kişi kardeşin, sokakta mı kalsın. biraz erken geldiyse dağınık evde takılır hatta yardım eder toparlar. Arkadaşı kucak açmış sen sokağa atmışsın oldu bu durumda.Merhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Emrivakileri hiç sevmem gerçekten ve bi o kadarda çok yaşarım ama söz konusu kardeşimse ev dağınıkta olsa iyi gel derim kardeşim sonuçta ev dağınık olsa da anlayışla karşılamak zorunda erken geldiği içinMerhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Valla bende şaştım ben mi çok kasıntıyım diye düşündüm çok çok üzüldüm tabiki kardeşimin gelmesini çok isterim sevgimle ilgili sıkıntı yok ama ben kim olursa olsun son dakika olaylarını sevmiyorum önceden söylese başımın üstünde yeri var insan hali banyoda afedersin jiletim olur o olur bu olur herkes salonda seks mi yapıyorsun demiş ne bu kasıntı demiş ama gerçekten insan hali sadece pislik temizlik değil ki özel herşey olabilirBence kardeşin yüzsüzlük yapmış, kimseye danışmadan planını yapmış; "ben iş yerine geleyim anahtarı alayım,evde yatayım"
Bu ne rahatlık? sanki babasinin evi.
Mesajlarda "kardeşime hayır diyemem" diyenler olmus, görümce emrivaki gelmek isteyip, ' çalışıyoruz evde yokuz yarın gel' cevabıniza karşılık anahtarı alıp eve yatmaya gecmek isteseydi burada herkes sinir olacakken konu kadının aile üyesi olunca nedense herkesin sinirleri alınmış oluyor :)
Ayrıca insan evine "gelme" dedi diye trip atar mı, ben de hep ablama soruyorum, müsait değilse, işi gücü varsa , yorgun hissediyorsa ya da sesim ona hasta geldiyse gayet de "gelme" diyor, gitmiyorum.
Hatta geçenlerde cok geç saatte bitecek, onlarin evine bir taksi uzaklığında ,benim evime iki vasıta - bir buçuk saatte zor döneceğim yerden bilet almak istiyordum, sordum, "gelsem dönüşte sizde kalabilir miyim" diye, uygun değillermis. Ona göre hesabımı kitabımı yaptim, öyle gittim,dönüşte de evime geldim. Bundan trip atmayı, böyle seye alınmayı ben kendime yakistiramam, soru soruyorsan cevabına saygı göster. hem geleyim mi diyip hem gelme diyince bozulmak bence çok saçma...
Ben sadece anne babama / ananeme ve sevgilime emrivakiyle 'sen evde yoksan da ben kalayim evde' diyebilirim. Çünkü onların evi de benim evim sayılır:) ablam da bekar olsa, ogrenci evi olsa mesela ona da söylerdim. Ama artık o ev ablamin,eniştemin ve yeğenimin evi. Onlar benden bağımsız bir evler yani, nasıl emrivaki yapayım ki?
Kardeşin dusuncesizlik yapmis.
Eşin de neye bozuldu, bayram tek gün değil ya. Sabahtan en yakınlarını ziyaret edesiniz,sonraki günler de amcasını dayısını. Sanki amca dayı kaçıyor mu yani, bu ne akraba hevesi. O kadar merakliysa akrabasına bayram seyran dışında da arasıra uğrasin:)
Valla bende şaştım ben mi çok kasıntıyım diye düşündüm çok çok üzüldüm tabiki kardeşimin gelmesini çok isterim sevgimle ilgili sıkıntı yok ama ben kim olursa olsun son dakika olaylarını sevmiyorum önceden söylese başımın üstünde yeri var insan hali banyoda afedersin jiletim olur o olur bu olur herkes salonda seks mi yapıyorsun demiş ne bu kasıntı demiş ama gerçekten insan hali sadece pislik temizlik değil ki özel herşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?