Bayram önü tartışmalar

Kardeşinize ayıp etmişsiniz net! Gelme yarın gel şu gün gel.Gelmem ben ne haliniz varsa görün derim.Aile ziyaretlerine gelince de ziyaretlere de gideceksiniz yani ben eşimin tüm gidilecek ailelerine gidiyorum o da benim aileme geliyor.Kardeşim varsa onu da takar götürürüm yanımda zaten bu tatil değil bayram, kardeşim de bunu bilerek gelir ya da o günler arkadaşıyla takılır.Dengeyi kuramamışsınız bence.

Ben de tv ünitesine oyuncakları dizmeyi düşünüyorum bundan sonra. Hep şu raflara ne koysam mum mu koysam çiçek mi koysam diyordum aydınlandım şu an. Dildo, vibratör, göz bandı, kelepçe falan dizecem
sen onları beşer beşer diz ama malum siz aile kalabalık

Biz birbirimize supriz bile yaparız. Ve cokta seviniriz bu sürprizlere. Yabancı değil ki gelme yarin gel diyecek. Aranızdaki samimiyeti bilmemde evin ortasında iç çamaşırlarını serpistirmemissinizdir herhalde .
1. Gün eşinizle gezip diğer günlerde kardeşimizle takilabilirsiniz. Sonuçta arkadaşıyla gelmiş oda ilk gün onunla gezer. Ha şu nokta var arkadaşı için emri vaki yapıyorsa kizardim

Konuyu bambaşka bir yere çektiniz yalnız. Evet evlenen kişi yeni bir ailedir ama onun şu durumla hiç ilgisi yok. Bu konuda da zaten istemeyen koca değil bizzat konu sahibi kendi kardeşini istemiyor. Eşyalarım dediğiniz ne ona bir cevap verebilir misiniz? Mahrem olan ve bir başkası ki başkasından kasıt kendi kardeşim gördüğünde yakışık almayacak kadar ortada olan şey nedir? Somut, net bir örnek verebilir misiniz?

ben mahrem dedim siz dildo, vibratör dediniz kadın konuda ev dağınık diyor yani belki kıyafetin ortada belki bilgisarayın açık belki evde bir eşyası var dokunulmasını istemiyor bir sürü şey olabilir ve bunların hiç biri cinsellik ile alakalı olmak zorunda değil

Ben mi dildo vibratör dedim Önce bi okuyun kim ne demiş sonra cevap verirsiniz. Cinsellikle ilgili bir şey de yazmadım ki. Ha şimdi yazayım salonun ortadasında dildo bırakıyorum ben deseniz daha mantıklı olurdu şu yazdığınız saçma örneklerden. Mahrem demişsiniz de kıyafet mi mahrem bilgisayar mı? Kardeş yahu bu. Aynı evde aynı odada kaldığın kişi. Hiç mi ablasının kıyafetini görmemiş? Hiç mi dağınık görmemiş? Bilgisayar açıklığı ne alaka? Açıksa kapatır. Eve gelen kardeş evdeki her eşyayı elleyip kontrol etmiyordur herhalde, ne alaka dokunulmasını istememek? Velev ki öyle ortaya bırakılmasın o zaman. Sırf cevap yazacağım diye saçmalıyorsunuz. Size tek bir soru sordum hala daha ona cevap vermediniz. Ortada bırakılan mahrem, kimsenin görmesi istenmeyen eşya nedir? Cinsellikle alakasız bir de onu ekleyeyim

Ya kardeşle nasıl bu kadar mesafeli olabiliyorsunuz?

Hadi benim kardeşim yok, aynı durumda olsam eşimin kardeşlerine de " ev dağınık ben gelene kadar topla " diyecek samimiyetim var.

Yoldaki insanı yüz üstü bırakmışsınız çok saçma ya.

Ekmek sepeti olabilir. Benim ekmek sepetim çok özel, kimse görmesin istiyorum

Ee kardeşiniz pis ve dağınık eve gelse noolacakki sonuçta kardes yani...misafir değil...ayrıca kocanizin bütün sulalesine gitmeniz daha ilginç

Ben de tv ünitesine oyuncakları dizmeyi düşünüyorum bundan sonra. Hep şu raflara ne koysam mum mu koysam çiçek mi koysam diyordum aydınlandım şu an. Dildo, vibratör, göz bandı, kelepçe falan dizecem
şaka maka ben geçen hafta covidliydim, ara ara enerjim geldiğinde dolapları düzenlemeye kalktım. Malum jeller vardı şekilli şekilli ciks ciks ,çıkardım onları da tabi yerlerinde düzenliycem ya. Bir ağrı geldi bıraktım öyle yatağa girdim. Bi de o halimle selfie atma ihtiyacı hissettim beyime, arkada gözükmüşler meğer kabak gibi boylu boyunca komidinde sergilenir şekilde

İyi ki instaya atmamışsın

Cinsellik sevmem dedikten sonra me

Bir iki sayfa okudum da kardeşe gelme diyemeyen ne çok kişi varmiş. Atlanılan biyer var konu sahibi yalnız yaşamıyor evde.
Kardeşim yok ama kardeş gibi birlikte buyudugumuz her halimizi gordugumuz, bildigimiz hatta bir yorumda gordum (birlikte ağda yaptigimiz) kuzenime pat diye ben geliyorum diyip gitmedim hiç, O da aynı şekilde.
Tek başima yaşıyor olsam ben kendi adıma çok sorun etmem ama evliyken kardeş gelecek kimse agzini açamaz diye bir şey yok bana göre. Bana yapilmasindan hoşlanmadigim emrivakiyi yapmam.
Konu sahibi hakli.

Gelme diyemeyen değil yalnız, demeyen, demek istemeyen diyelim. Diyemediğimizden değil gelmesinden memnun olduğumuz için gelme demiyoruz.

Tamam da konu sahibinin kocasının dediği bir şey veya rahatsız olduğu bir durum yok ki ortada. Konu sahibinin de kardeşine gelme deme sebebi zaten eşimin haberi yok, o evde tek kalmanı istemiyor vs değil. Konuda tam bir emrivaki de yok aslında geleceği biliniyor, buyur gel diyen konu sahibi. Zamanlamada sıkıntı yaşamışlar. Hadi yola çıkmadan konuştuğunda bugün gelme dense yine bi nebze anlaşılır ama yolda olan insana da gelme bugün denmez. Konuda kimse ağzını açamazlık bir durum da yok zaten, ağzını açan tek kişi konu sahibi.

Arkadaşlar kardeşim özel aracı ile geldi daha evden çıkmamıştı ben ona bugun gelme dediğimde yarın çık yola dedim ama yinede bugün çıktı önce arkadaşımda kalacağım dedi ardından yok sana geleceğim gece dedi tekrar tekrar karar değiştirdi en son arkadaşı ile kaldı evime sabah geldim işten çıkıp evet çok dağınıktı ve pisti o şekilde görmesini istemezdim belki pisliği takmazdı ama ben utanırdım, özel eşyalara gelince sadece cinsel ürün değil ama o tarz şeylerde vardı evet sağ da solda, onun dışında eşimin kullandığı ilaçlar vardı dolapta psikiyatri hastalıkla ilgili ailemin bilmediği onları kaldırdım aynı şekilde raporlar vardı evin bi odasında gibi gibi.. insandaa her zaman süper tertemiz olmuyor yani ben öyle bi anımda değildim temizliği bu güne kalmıştı günlerdir yoğundum çok pasaklı bi anımıza geldi ve çekindim bi gün sonra gel dedim onu istemediğimi söylemedim bende tek yaşamıyorum ki evde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…