Eşiniz mi sorun çıkarıyor ailenizden birinin gelmesine?Arkadaşlar kardeşim özel aracı ile geldi daha evden çıkmamıştı ben ona bugun gelme dediğimde yarın çık yola dedim ama yinede bugün çıktı önce arkadaşımda kalacağım dedi ardından yok sana geleceğim gece dedi tekrar tekrar karar değiştirdi en son arkadaşı ile kaldı evime sabah geldim işten çıkıp evet çok dağınıktı ve pisti o şekilde görmesini istemezdim belki pisliği takmazdı ama ben utanırdım, özel eşyalara gelince sadece cinsel ürün değil ama o tarz şeylerde vardı evet sağ da solda, onun dışında eşimin kullandığı ilaçlar vardı dolapta psikiyatri hastalıkla ilgili ailemin bilmediği onları kaldırdım aynı şekilde raporlar vardı evin bi odasında gibi gibi.. insandaa her zaman süper tertemiz olmuyor yani ben öyle bi anımda değildim temizliği bu güne kalmıştı günlerdir yoğundum çok pasaklı bi anımıza geldi ve çekindim bi gün sonra gel dedim onu istemediğimi söylemedim bende tek yaşamıyorum ki evde .
Tamam da konu sahibinin kocasının dediği bir şey veya rahatsız olduğu bir durum yok ki ortada. Konu sahibinin de kardeşine gelme deme sebebi zaten eşimin haberi yok, o evde tek kalmanı istemiyor vs değil. Konuda tam bir emrivaki de yok aslında geleceği biliniyor, buyur gel diyen konu sahibi. Zamanlamada sıkıntı yaşamışlar. Hadi yola çıkmadan konuştuğunda bugün gelme dense yine bi nebze anlaşılır ama yolda olan insana da gelme bugün denmez. Konuda kimse ağzını açamazlık bir durum da yok zaten, ağzını açan tek kişi konu sahibi.
okuduğunu anlamıyor musun ilk cinsel konuşan sendin ben sadece mahrem dedim ve bu bencillik ile yaşama bence kız kardeş abla yabancı olmayabilir ama evdeki adam ne olacak onun eşyası vs yok mu ?Ben mi dildo vibratör dedimÖnce bi okuyun kim ne demiş sonra cevap verirsiniz. Cinsellikle ilgili bir şey de yazmadım ki. Ha şimdi yazayım salonun ortadasında dildo bırakıyorum ben deseniz daha mantıklı olurdu şu yazdığınız saçma örneklerden. Mahrem demişsiniz de kıyafet mi mahrem bilgisayar mı? Kardeş yahu bu. Aynı evde aynı odada kaldığın kişi. Hiç mi ablasının kıyafetini görmemiş? Hiç mi dağınık görmemiş? Bilgisayar açıklığı ne alaka? Açıksa kapatır. Eve gelen kardeş evdeki her eşyayı elleyip kontrol etmiyordur herhalde, ne alaka dokunulmasını istememek? Velev ki öyle ortaya bırakılmasın o zaman. Sırf cevap yazacağım diye saçmalıyorsunuz. Size tek bir soru sordum hala daha ona cevap vermediniz. Ortada bırakılan mahrem, kimsenin görmesi istenmeyen eşya nedir? Cinsellikle alakasız bir de onu ekleyeyim
okuduğunu anlamıyor musun ilk cinsel konuşan sendin ben sadece mahrem dedim ve bu bencillik ile yaşama bence kız kardeş abla yabancı olmayabilir ama evdeki adam ne olacak onun eşyası vs yok mu ?
İlla eşine sorup sonra da eşim rahatsiz oldu demesine gerek yok ki gorulmesini istemeyecegi bir şeylerin olduğunu biliyor ki istemiyor.
Kardeşini istemese buyur gel demez başka bir şey uydurur, o gün gelme diyor var demek ki bir şey.
Haber vermeden yola çıkmasin kimse bir zahmet bilmiyorum bizim ailede boyle kafasina göre hareket eden hiç yok, eşimin ailesi cok sever paldir kuldur birilerine gitmeyi ve kapıda kalirlar bazen. :) Habersiz yola cikan kapida kalmayi göze alır.
kardeş: abla sana geliyorumevliyim ben ne ya
Yola çıkılmamıştıKonuyu eşe bağladığınız için eş üzerinden yazdım. Ben ömrü hayatımda buna takılan bir erkek görmedim. Konu sahibinin de istememe sebebinin eşiyle zerre ilgisi olduğunu düşünmüyorum. O gün gelme demek zaten istememek ki. Şunu anlamıyorum bugün gelme yarın gel dedim. E gelme denmiş işte. Sizin verdiğiniz örnekte kapıya gelince haber veriliyor sanırım ikisi farklı birbirinden. Yola çıkılmış ama bu konuda sonuç olarak. Yola çıkmış gelen kardeşe de ciddi bir sebep olmadıkça yok hayır gelme bugün denmesi aşırı garip. Görülmesini istemeyeceği şey ne olabilir işte orası mantığıma oturmuyor. Konu sahibinin veya diğerlerinin yazdığı hiçbir şey bana kabul edilebilir geçerli bir sebep gelmiyor
Yoo eşimle asla bi ilgisi yok ama onun ailesi de habersiz gelse hoşlanmam,herkesin başımızın üstünde yeri var ama önceden haber verilmesini isterim ufakta olsa bi sınır olsun isterim hiç bi zaman hiç bi komşuma arkadaşıma çat kapı gitmedim insan hali çünkü.Eşiniz mi sorun çıkarıyor ailenizden birinin gelmesine?
Size ufak bir eski evli tavsiyesi, evinizi anlattığınız şekilde bırakıp çıkmayın. En azından özel eşyalarınız yatak odasında olsun, oraya girenin de kendi ayıbı olur o zaman. Daha önce de yazdım dünyanın binbir türlü hali var, birileri evinize girmek zorunda kalabilir.
Geçen yılki izmir depreminde biz kendimizi evden nasıl attığımızı bilemedik. Sonrasında da beş dakika girip kediyi ve üç beş parça bişey alıp çıktık yazlığa gittik. O panikle bilgisayar dahil pek çok şey unutmuşuz, ki eşim evden çalışıyordu. İki gün sonra görümcem bizim eve gitti ne lazımsa toplayıp gönderdi. Ben kolay kolay çekinmem ama sizin gibi özel şeyler ortalıkta olsaydı bir ihtimal ben de çekinir eve girmesini istemeyebilirdim. O yüzden en azından utanmayacağınız şekilde bırakın evinizi. Kaza bela olursa allah korusun bir de onun mahcubiyetini yaşamayın.
Kardeşiniz habersiz gelmemiş ki, haber vermiş, siz de gel demişsiniz. Ne zaman geleceğini sormayıp plan program yapmamak sonra bugün git yarın gel demek sizin hatanız.Yoo eşimle asla bi ilgisi yok ama onun ailesi de habersiz gelse hoşlanmam,herkesin başımızın üstünde yeri var ama önceden haber verilmesini isterim ufakta olsa bi sınır olsun isterim hiç bi zaman hiç bi komşuma arkadaşıma çat kapı gitmedim insan hali çünkü.
Evet ev konusunda haklısınız daha dikkatli olmalıyız genelde rahat takılıyoruz ama en azından salon ve banyo gibi temel yerlere dikkat etmek lazım doğru
Ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam bi erkeğin bunu takacağını sanmıyorum ama yinede yapmam o evde tek yaşamıyorum onun ailesi gelmek istese yerine göre müsait olmayabiliriz aynı şey benim ailem içinde geçerli kimseye gelme demiyoruzki sadece o gün için müsait değiliz diyoruzkardeş: abla sana geliyorum
abla: hayır olmaz, evliyim ben evliii
kardeş: 404 error
Kardeşiniz gelicem demiş siz gelin demişsiniz yola çıkmış ev müsait değil demişsiniz bayram için bambaşka planlar yapıp kardeşinizi yarinyolda birakmissiniz üstüne kardeşim trip atıyor demişsiniz , ben ablama önceden geleceğimi söyleyeyim tamam desin sonra evime giremezsin desin o ablayı silerim netMerhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Aslında sordum ama o gün için demedi hatta ısrarla sordum tam anlayım ona göre alışverişimi vs yaparım diye o başka gün dedi sonra öne çektiKardeşiniz habersiz gelmemiş ki, haber vermiş, siz de gel demişsiniz. Ne zaman geleceğini sormayıp plan program yapmamak sonra bugün git yarın gel demek sizin hatanız.
PekiAslında sordum ama o gün için demedi hatta ısrarla sordum tam anlayım ona göre alışverişimi vs yaparım diye o başka gün dedi sonra öne çekti
Yola çıkılmamıştı
Kardeşinize anahtarı vermemekle ayıp etmişsiniz bir ev ne kadar dağınık olabilir ki ayrıca o sizin kardeşiniz, bayram ziyaretleri konusunda kardeşinizi bahane etmişsiniz gibi geldi bana, ziyaretlerde kardeşiniz size katılmak zorunda değil sizde o evde diye erken gelmek zorunda değilsinsiniz. Sonuçta evli olduğunuzu ve bir sorumluluğunuz olduğunu biliyor.Merhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Siz ailenize hiç hayır diyemiyo musunuzSadece buna mı takıldınız? Çok bir fark yok bence. Neticede gelme dediniz mi dediniz
Siz hayır dedinizde noldu?Siz ailenize hiç hayır diyemiyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?