- 3 Şubat 2009
- 876
- 1.837
- 333
- Konu Sahibi denizerdem
-
Canım eşin değil sen uzat tatilini madem, o tek dönsün.Senin izin almana da karışamaz herhalde.Bundan sonra da ona göre gidersin onun ailesine
bence cuma günü kayınvalidenlere gidin önceden bayramlaşın ertesi gün yola çıkın diye düşünüyorum ben inşallah halledersiniz aranızdaki sorunu:44:
erken dönüp dördüncü günü kayınvalidenize gitmeyi, hatta büyün günü orda geçirmeyi teklif etseniz. birinci günü gidilecek diye hakkında ayet mi varmış? şımarıklık eşinizin yaptığı bence.
erken dönüp dördüncü günü kayınvalidenize gitmeyi, hatta büyün günü orda geçirmeyi teklif etseniz. birinci günü gidilecek diye hakkında ayet mi varmış? şımarıklık eşinizin yaptığı bence.
ahh bu erkekler sen onun ailesiyle 365 gün birlikte ol aynı havayı sol ama kendi ailene gelince ne gerek var
ama ben bu konuda eşimin hakkını yiyemem:) ramazan bayramında ilk bayramımız olmasına rahmen bizde cumartesiden aileme gitmiştik salıda bayramdı bayramın son günüde dönmüştük bunuda planlayan eşimdi tabi bende seve seve uymuştum:)eee bu bayramda burda onun ailesiyle geçiricez allah nasip ederse gene bir daki ramazan kendi memlektimde ailemle olucaz böyle dengelemeye çalışıyoruz işte
sen kesinlikle haklısın.hatta geçen bayram gitmeyerekte hata etmişsin.durumunuzu bilmiyorum ama benim eşim bayramda anneme gitmese bende onun ailesine gitmem.neden erkeğin ailesi önce gelecek.onların ailesi kıymetliyse bizinkilerde bizim gözümüzde daha kıymetli.onların ki ailede bizim ailelerimiz neyse.ben senin yerinde olsam bayramda eşimin ailesine gitmem.sen benimkileri sayıp gitttin miki ben seninkilere gidecem derim.eşimle aynı şehirdeyiz.bir bayram onun ailesine diğer bayramda benim aileme önce gideriz.haksızlığa hiç gelemem.onların düşüncesiz,alakasız ailesi neden önce gelsinki.ayrıca sizin eşinizin ailesiyle aynı şehirdesiniz.tepkinizi koyun.herzaman gördüğünüz insanlar.eşinizde kusura bakmayın ama çok düşüncesiz.sizi mutlu etmek için bile götürmesi gerekir.eğer eşiniz gitmemede diretiyorsa sizde onunkine gitmeyiverin.küserse küssün.eşinizde artık haddini bilsin.herkesin ailesini görme hakkı var.buna kimse engel olamaz.sizin yapacağınız bir bayram onun ailesiyleseniz diğer bayramda sizinkine gidin.bana kalsa her bayram ailesnize gidin.onlarda sizi bekler yani.yurt dışında yaşamıyorsunuz.
sen kesinlikle haklısın.hatta geçen bayram gitmeyerekte hata etmişsin.durumunuzu bilmiyorum ama benim eşim bayramda anneme gitmese bende onun ailesine gitmem.neden erkeğin ailesi önce gelecek.onların ailesi kıymetliyse bizinkilerde bizim gözümüzde daha kıymetli.onların ki ailede bizim ailelerimiz neyse.ben senin yerinde olsam bayramda eşimin ailesine gitmem.sen benimkileri sayıp gitttin miki ben seninkilere gidecem derim.eşimle aynı şehirdeyiz.bir bayram onun ailesine diğer bayramda benim aileme önce gideriz.haksızlığa hiç gelemem.onların düşüncesiz,alakasız ailesi neden önce gelsinki.ayrıca sizin eşinizin ailesiyle aynı şehirdesiniz.tepkinizi koyun.herzaman gördüğünüz insanlar.eşinizde kusura bakmayın ama çok düşüncesiz.sizi mutlu etmek için bile götürmesi gerekir.eğer eşiniz gitmemede diretiyorsa sizde onunkine gitmeyiverin.küserse küssün.eşinizde artık haddini bilsin.herkesin ailesini görme hakkı var.buna kimse engel olamaz.sizin yapacağınız bir bayram onun ailesiyleseniz diğer bayramda sizinkine gidin.bana kalsa her bayram ailesnize gidin.onlarda sizi bekler yani.yurt dışında yaşamıyorsunuz.
benim görümcemde başka şehirde oturuyor anne babası yaşamıyor sadece kardeşlerini görmek için arefeden bir gün önce eşi ile birlikte memleketine gelecek.yani eşinin ailesiyle bayramlaşmadan gelecek eşi çok anlayışlı biri bunu kabul etmiş ama benim eşim olsa asla böyle birşeyi kabul etmezdi.senin eşin gibi düşünürdü eminim.her erkek aynı değil işte kimisi ailesine çok düşkün oluyor.eğer tatlılıkla eşini ikna edebilirsen et canım ama eşin bu konuda ısrarcıysa uzatma derim huzursuz bir bayram geçireceğine aileni 2 gün ağız tadıyla görmek daha mantıklı bence
Canım eşin değil sen uzat tatilini madem, o tek dönsün.Senin izin almana da karışamaz herhalde.Bundan sonra da ona göre gidersin onun ailesine
canım seni çok iyi anlıyorum.. benzer şeyleri yaşıyorum.. ailemden nerdeyse 1000 km uzaktayım. eşimle ailelerimiz aynı şehirde. evlenmeden önce bana söz verdi 6 günse iznimiz,3 gün annesinde kalacaksak, 3 gün de annemde kalacaktık... GÜYA.. evlenince herşeyi unuttu.. ailesinden çekiniyo senin eşin gibi..ben korkuyorsun diyorum korkmuyorum saygı duyuyorum diyor nasıl bi saygıysa bu.. gelelim şimdiki duruma gittiğimde 1 enfazla 2 gün kalabiliyorum.. annesi hemen bozuk atıyo geçen bayram kardeşimin nişanı vardı 3 gün annemlerde kaldım ona bile surat astı tavır yaptı annesi. eşime annende kal dedim. ben annemde o annesinde. neyse 1 gün geldi annemde kaldı. benim onlara gösterdiğim saygıyı ben göremiyorum.. ama karar aldım artık farklı olacağım.. hak ettikleri kadar sevgi görecekler benden.. sonu nereye varırsa varsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?