- Konu Sahibi denizerdem
-
senin ailenin evinde kalacaksınız diye mi kayınvalidenlerde kalacakmışsınız?
eşin çıldırmış sanırım, gelmesin boşver. ne diye bu kadar naz anlamıyorum ki, gelince annenlere şefaat bağışlayacak sanki..
cnm bugün zaten bizde her şey bitti çok sinirllendim ve annmi aradım annmde çok üzüldü ama artık takatim kalmadı çünkü bıktım nazından sonra annm eşmii aradı neden böyle yapiosun demiş ben komşudaydım annmin yüzüne telefonu kapamış kadın neye uğrdağını şaşırmış sonra beni aradı eşim ben işlemleri başlatıyorum dedi tamam dedim ne yaparsan yap sende annlere git dedi ben de çalşıyorum perşembe iş başlıyo bilimyorum ne yapcağımı....
saman alevi gibi birden parlamış bu durum, bence geçici olabilir. eşin sinirlenip söylemiştir belki. bayram ziyareti olayı nereler geldi. sanki annenlere gidersen daha kötü olacak gibi geliyor bana, sen annenlere gitsen aklı başına gelir mi yoksa kayınvalidenler onu daha mı çok doldurur bilemiyorum. bunları sen değerlendir önce..
Ben şu olayı çözebilmiş değilim halenn..
İllaaa birisi bayramın ilk günümü ziyaret edilmeli..
anneler mesela..
Yaa çalışıyorsunuz perşembe iş başı yapıcaksınız cumartesi yani bugün gidin kaynananıza ne bilim yada dün gidilmelii idi 1 gece kalın yada akşama kadar oturun geçin annenizee..
haa bayramdan 1 gün önce haa sonraa eşinizde gelmek istemiyor isee ben annenle bayramlaştım üstüme düşnei yaptım şimdide anneme gidiyorum diyin..
Allahhh Allahhh nasıl iş bu yahuuu
eşiniz gelmesin mümkünse erkeklerle bi yere gidip kalınmıyor zaten
canım bilet de bulamıyormuşsun zaten, sen de ani kararla çekip bence..
Abartmıyorsunuz kendinizce çok haklısınız. Ama denge kurmaya çalışın ve bayramlaşıp çıkın bence..
Ölümlü dünya döndüğünüzde belki göremeyeceksiniz bile onları.Bu bakış çok duygusal bir bakış olabilir ama gerçek.
Bu yüzden hep sizi suçlar.
İki gün bile olsa yeter ailenizi görmeye.
Ama eğer eşinizin dediğiniz yapmadan gitseniz, ailesiyle bayramlaşmadan, gittiğiniz yerde sizi daha çok üzecektir eşiniz.
Huzursuz bir bayram yerine , huzurlu bir saat ailemi görsem yeter bana.( bana göre)
ilk sayfaya bakıp cevap vermiştim olay nerelere gelmiş,hakkınızda hayırlısı olsun
evt cnm çok kötü yerlere geldi eşimn üstün gayretiyle şuan içimde kocam bi pişmanlık verdğim yanlış kararlar evlilğim ailem boşanmamı isityor yanlış anlama sadece bu olay değil birikim iki yılın birikimi yrn gideceğim perşembe cuma izin alıcam işten ondan sonrasını bilimyorum bilmek içinde zolramıyorum kendimi...............ne olacaksa olsun ....
bence iş durumunuzu ayarlamanız çok iyi olmuş.ailenizle rahat rahat konuyu değerlendirirsiniz. Zaten bu kadar stresten sonra bayram havası esmeyecek o evde..Muhtemelen bu süreçte de kayınvalideniz eşinizi dolduruyor olacak. kusura bakmayın ama eşiniz çok anlayışsızmış. Bu ne düşüncesizlik,onun ailesini sürekli görüyorsunuz zaten. Terbiyesizliklerine katlanmanız da cabası. Bence eşinize sıkı bir ders vermenin zamanı gelmiş. Bir erkek karısını kendi ailesine karşı bu kadar küçük düşürebiliyorsa,rest çekmekten başka çare kalmamış. Ne size ne de ailenize bunu yaşatmaya hakkı yok! kendinize değer verin derim. Ailenizi görmek için neden böyle bir adamı ve saz arkadaşlarını ikna etmek zorundasınız anlamış değilim!! Daha çok şey söylemek istiyorum ama sizi de doldurmak istemiyorum.Hakkınızda hayırlısı olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?