bana yazmana çok sevindim inan çok çaresizim, senin yazılaırn yorumların ve fikirlerini çok beğeniyorum,Her iki büyüklerle de aranız bozuk galiba.
Çok üzüldüm,düzeltme şansı hiç mi yok?
En azından bayramlaşacak kadar?
Sağolasın...bana yazmana çok sevindim inan çok çaresizim, senin yazılaırn yorumların ve fikirlerini çok beğeniyorum,
her iki büyük derken?
aslında annem tek geldi iki defa ama babam rahatszı,Sağolasın...
Kendi ailen de bir defa gelmiş ya 4 yıllık evliliğinde.
Onlarla aradan iyi olsa daha sık gelmezler miydi?
Gitmezsen eşin ne der?aslında annem tek geldi iki defa ama babam rahatszı,
annem geldiğinde de biz onlara gititk zaten annemle ama bu defa babam geldi herkesten büyük ve hasta, ondan dört yılda bi defa gelebildi maalesef ama öyle sıkı fıkı bi ilişkim de yok zaten babamla,
onun ailesi gelmesi gerken biçok şeyde gelmediler ameliyat falan oldum şehir dışında, evime döndüğümde gelmediler, her zaman davet ilgi alakayı had safhada beklerler eşim de bu baskı altınsa çok akldığı için çok yıprandık, olay çok da onlara girmeyeyim, eşimin erkek kardeşi ile de çok büyük bi olay yaşadık onlar da gelirler bayramda ve çifte bunlaıma girermi diye çok korkuyorum, eşimin ailesi bizi yıpratırken üzerken kardeşi evlendi çocuk bile yaptı benim o dönemde düşüğüm oldu strsten büyük ihtimal..... oraya gidersem ne yapacam ne konuşacam eskisi giib asla yapamam yapmak sitemiyorum çay kahve herkese ayrı ilgi vs....
gidersme nasıl davranacam bilemiyorum çok kızgınım onlara
zaten tek düşüncem eşimin bişey deyip dememesi, yani tek gitmek istemez eşim oraya bayram olduğundan, geçen bayram da da ben gitmeyecektim onlar hiç üstlerine düşeni yapmadılar biliyorsun dedim , yaparlar yaparlar dedi ve beni götürdü oraya, onların ne düşündüğü umrumda değil sorun eşimin düşünce ve tepkisi , ben gitmezsem eşim de aileme gittiğimizde soğuk veya morali bozuk olabilir ki oluyor......gidersek de benim moral altüst oluyorGitmezsen eşin ne der?
Gerçekten olay eşte biter.
bende gitmiyorum...eşimde kısasa kısas misali bizim memlekete gitmiyor...başabaşa oturacağız 9 güneşimin ailesi ile görüşmüyorum en son geçen bayramda gitmiştim evlerine onlar zaten bize hiç gelmez, gelmelerini gerektiğen onca şey oldu....
kırgınlığım ve öfkem had safhada yaşananlardan ötürü,
eşimin memlektine geldim evlenince,
iki ay önce anne babam ilk defa gelebildiler dört yıllık evliliğimdeve kv kp gelmedi anne babama,
babam baya rahatsız, bu en son ki olayımız en son ki aşırı üzülmem,
yani benim onlara gitmemem için bi çok neden var tek tek yazmayayım,
bu bayram yaklaştıkça uykularım yine kaçıyor ne yapcam nasıl olacak gitmesm mi? gitsem mi vs vs , ben memurum cumadan ailemin yanına mı gitsm diyorum sırf onlara gitmemk için ama eşimle bayram sabahı kahvaltısı da yapmak istiyorum o da ailesiyle bayrmlaşmadan çıkmaz burdan ,
onların ayağına gitmek gerçekten artık beni çıldırtıyor
ne yapmalıyım gerçekten zorlanıyorum ,
Bilemedim ki...zaten tek düşüncem eşimin bişey deyip dememesi, yani tek gitmek istemez eşim oraya bayram olduğundan, geçen bayram da da ben gitmeyecektim onlar hiç üstlerine düşeni yapmadılar biliyorsun dedim , yaparlar yaparlar dedi ve beni götürdü oraya, onların ne düşündüğü umrumda değil sorun eşimin düşünce ve tepkisi , ben gitmezsem eşim de aileme gittiğimizde soğuk veya morali bozuk olabilir ki oluyor......gidersek de benim moral altüst oluyor
bende gitmiyorum...eşimde kısasa kısas misali bizim memlekete gitmiyor...başabaşa oturacağız 9 gün
Valla Can'ım bende eşimin ailesiyle 1.5 yıl filan konuşmadım Bayram'da da gitmedim ama en sonunda yine giden ben oldum en iyisi git bi bayramlaş bir saat otur kalk onlar kötü bile olsa gelinin adı hep kötüye çıkıyor benim Kv şeytanın ta kendisi ama gitmedim diye dedikodumu yaptılar herkes beni kötü bildieşimin ailesi ile görüşmüyorum en son geçen bayramda gitmiştim evlerine onlar zaten bize hiç gelmez, gelmelerini gerektiğen onca şey oldu....
kırgınlığım ve öfkem had safhada yaşananlardan ötürü,
eşimin memlektine geldim evlenince,
iki ay önce anne babam ilk defa gelebildiler dört yıllık evliliğimdeve kv kp gelmedi anne babama,
babam baya rahatsız, bu en son ki olayımız en son ki aşırı üzülmem,
yani benim onlara gitmemem için bi çok neden var tek tek yazmayayım,
bu bayram yaklaştıkça uykularım yine kaçıyor ne yapcam nasıl olacak gitmesm mi? gitsem mi vs vs , ben memurum cumadan ailemin yanına mı gitsm diyorum sırf onlara gitmemk için ama eşimle bayram sabahı kahvaltısı da yapmak istiyorum o da ailesiyle bayrmlaşmadan çıkmaz burdan ,
onların ayağına gitmek gerçekten artık beni çıldırtıyor
ne yapmalıyım gerçekten zorlanıyorum ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?