Bayram zehir oldu

Çok tehlikeli bir olunca istemedim hemen sana kız ayarlayalım falan demiş eşimde rrddetmis bu defada bir sürü laf sokmus eşime o kişi benim aileme nasıl zarar vereceğini düşünen allah korkusu olmayan biri
eşin bilmiyor mu bu durumu,kendi karar verebilir değil mi zararı dokunup dokunmayacağına.

O nasıl akrabaymış öyle, sadece bu kadarıyla bile görüşmesini istememekte en azından tepkili olmakta haklısınız.
Aramak da ne zamandan beri suç oldu bende bunu anlamıyorum.

Sen güzelce neredesin kimlesin anlat ikinci kez aramaz zaten karşındaki. O aradığında sen açmasan üstüne gelip bir de gerizekalı desen ne hissedecekti acaba?

Benimki de bayramlaşmadı bizimkiler de kendi ailesinden çok titrerler üzerine ama ters tepti ben de aileme bırakın ne yaparsa kendine yapar dedim boşver sal çayıra mevlam kayıra
Aynen bundan sonra hiç umursamiyorum bende görsün bakalım değer verilmeyince nasıl oluyormuş

Sonradan geldi mi eve eşiniz? Babanızın gönlünü aldı mı?

Sinir oluyorum böyle ailenin kalbini kıranlara. Ne o öyle liseli gibi trip atmalar

eşin bilmiyor mu bu durumu,kendi karar verebilir değil mi zararı dokunup dokunmayacağına.
Eşime dedimki Boz konuşmuyoruz ailece sende görünce slm ver ama onla takılma tamam dedi ama dedigim gibi işte takılmış lar

Sonradan geldi mi eve eşiniz? Babanızın gönlünü aldı mı?

Sinir oluyorum böyle ailenin kalbini kıranlara. Ne o öyle liseli gibi trip atmalar
Babam kuzenimi aradı kuzenim gidip konuşmuş eve alıp gelmiş dedi ki biz tartıştık bu konudan dolayı babam dedi benim haberim yok şimdi evde babam annem falan konuşuyor ama biz birbirimizi n yüzüne bakmıyoruz babamda kız kardeşim e demiş git snob a söyle damada bişey demesin bizi rezil etmesin sanıyor ki bosanicam babamda ondan korkuyor ne diyeyim artık böyle babaya

Bide ben haksız oldum ne diyeyim babamla annemi hiç böyle görmedim hemen beni suçlu çıkardılar

Eşime dedimki Boz konuşmuyoruz ailece sende görünce slm ver ama onla takılma tamam dedi ama dedigim gibi işte takılmış lar

E tamam hadi takılıyor, kızarsınız diye de size söylemiyor da ailenize yaptığı saygısızlık ne oluyor en rahatsız edici nokta bu. Ailenizden çekinmiyor mu hiç?

Bide ben haksız oldum ne diyeyim babamla annemi hiç böyle görmedim hemen beni suçlu çıkardılar

Bence sizi haksız bulduklarından değil, damadı tutuyorlar. Bizimkiler de hep öyle yapar :) Eşinizin ailesi de sizi tutarsa tam süper :)

Aynısını bende onun ailesinin yanında yapıcam bundan sonra böyle
bence bu hatalara düşme..evliliğinizi yıpratmayın..öyle böyle derken kötü anılarla dolu bir evliliğiniz olur..alttan almayı deneseniz..

Azıcık stratejik oynayın ya. Ben de aynı hatalara düştüm. Eşimin akrabaları hep bize kazık atıp aramızda probleme yol açtıkları için görüşme diye baskı yapıyordum. Bu defa daha çekici olmaya başladı herhalde. İçinden daha çok görüşmek ya da gizli görüşmek geliyordu. Ee o zaman daha büyük problem. Şimdi anlaşıyoruz. Abartmadan görüşüyor o akrabalar ile. Çok seyrek görüşüyor ve yanlarındayken ben istemeden beni 15 dk da bir arayıp neler yaptıklarını falan anlatıyor vakitlice de görüşmeyi bitirip geliyor. Bir kere babamın önünde bana sesini yükseltmişti. O ilk ve son oldu. Asla başkasının yanında birşey belli etmeyeceğiz diye anlaştık. Kavga edeceksek yalnızken ederiz ve 3. Kişilerin haberi olmaz. Özellikle ailelerin çünkü onlar unutmuyor. Eşinin lafları çok fena. Ne demek gerizekalı. Gerçekten çok ağır konuşmuş. Bir de baban üzerine düşmesin ya bu kadar.. bırakın gelmiyorsa gelmesin ne diye arıyor ki baban?? Ben ararım baba diyip baba bu akşam bi yere davetliymiş vs. Gibi bişeyler atsaydın keşke.

E tamam hadi takılıyor, kızarsınız diye de size söylemiyor da ailenize yaptığı saygısızlık ne oluyor en rahatsız edici nokta bu. Ailenizden çekinmiyor mu hiç?
Yanlarında terbiyesizlik yapmaz ama çokta umursamaz eşim çok ii niyetli dir kimse için kötü düşünmez aileme çok düşkün biriydi kayinvalidem çok kıskanç bana sarilinca bile kıskanan biri o yüzden sürekli doldurusa getiriyor oda etkileniyor

Ben babama anlatmadim olayı sonradan öğrendi ama sanki kocamla ayrıldık ben aileme kaldım hemen sanki seni dovdumu disarimi attı sen haksizsin falan allaha şükür eşimin yanında demediler nasıl bi iş anlamadım insan ailesinde n destek göremeyince kötü oluyor

Iste beceremiyorum safligima yanayım

keske hemen gaza gelmeseniz yangına Körükle gitmek pek doğru gelmedi bana
Başka dilden anlamıyor ki bende sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ama bana yalan söyleme sini unutamiyor um şimdi evde ama konuşmuyoruz

Annenlere mi geldi.yoksa kendi evinizdemisiniz simdi.sonuc ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…