Annesinin intikamını alıyor onla ii anlasamıyoruz ve suan konuşmuyoruz diye yapıyor gibi geldi bana da şimdi eşim konuşuyor hiç cevap vermiyorum ailem ne derse desin alttan almam ki çünkü haklı olan benimmuhtemelen hassas noktanizi iyi yakalmis, sizden iyi bir intikam almis. Muhtemelen diyer sorunlariniz olduysa onlarin toptan intikami olmus.
Çok zoruma gidiyor yaptığı aileme de prim verdi resmen beni kötü biliyorlarNe kadar güzel. Seviyormuşsunuz birbirinizi. Eşiniz de pişman olmuş. Çok fazla uzamasın bu konu. Araya daha da soğukluk girerse işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Oturup güzel güzel konuşun. Tatlıya bağlayın her şeyi. Amin. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Çok zoruma gidiyor yaptığı aileme de prim verdi resmen beni kötü biliyorlar
valla esinizin yaptiginin cok ta hakli bir yani yok bence. Ailenize bosanicam ondan demesi filan.Çok zoruma gidiyor yaptığı aileme de prim verdi resmen beni kötü biliyorlar
Bende o yüzden bu şekilde davranıyorum iyice burnu sürtsun bence kendi De yaptığından pişman davranışları o şekildevalla esinizin yaptiginin cok ta hakli bir yani yok bence. Ailenize bosanicam ondan demesi filan.
Ben olsam burnunu iyice surterdim.
Yok sadece biraz burnu sürtsun diye yapıyorum bi daha tekrarlamasinSiz haklısınız. Bu konuda bir şey diyemem ama boşanmayı düşünmüyorsanız; bir ömür böyle dargın geçmez. Er ya da geç konuşacaksınız sonuçta.
Bizim aramış çok iyiydi ama ne zaman annesi gelse veya biz gitsek tartışıyorduk tavsiyelerini göz önunde bulundurucam tskler sana bisey sormak istiyorum seninde aılesı yüzünden mi bozulducnm bence bu kavgaya son verin ve biraz alttan al erkekler cok anneci oluyor ve onlara laf soylensin hele ki kus olman onu zaten yaralamis cok ve o yuzdende ustune geliyor bence bunalmis cunku sen esini elinde tutmaya bak sonra benim gibi ccooookkkk pisman olursun
Mesajlarını bakınca hatırladım canım bence öyle bir aileden kurtulduğun için sanslisin hiç üzme kendini allah yardimcin olsuncnm bence bu kavgaya son verin ve biraz alttan al erkekler cok anneci oluyor ve onlara laf soylensin hele ki kus olman onu zaten yaralamis cok ve o yuzdende ustune geliyor bence bunalmis cunku sen esini elinde tutmaya bak sonra benim gibi ccooookkkk pisman olursun
oyle cnm ama kendime gelemiyorum bi turlu icim yaniyor cok napicami bilmiyorum belkide daha yeni oldugu icin ama Allahin izniyle ayaga kalkicam inaniyorumMesajlarını bakınca hatırladım canım bence öyle bir aileden kurtulduğun için sanslisin hiç üzme kendini allah yardimcin olsun
Kolay değil tabiki hayat arkadaşım dediğin kişiden insan böyle bişey beklemez psikolojik tedavi ii gelir belki istersen bi düşünoyle cnm ama kendime gelemiyorum bi turlu icim yaniyor cok napicami bilmiyorum belkide daha yeni oldugu icin ama Allahin izniyle ayaga kalkicam inaniyorum
Allaha siginmak daha iyi geliyor doktor benim dilimden ne anlar nede o ilaclar zaten o ilaclar beni daha beter yapar beni acimi hafifletemezKolay değil tabiki hayat arkadaşım dediğin kişiden insan böyle bişey beklemez psikolojik tedavi ii gelir belki istersen bi düşün
Hiç bişey olmamış gibi davranıyor benle konuşuyor ben pek yüz vermiyorum pişman oldu sanırımhatasını anlar umarım
Hiç bişey olmamış gibi davranıyor benle konuşuyor ben pek yüz vermiyorum pişman oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?