Bayram zehir oldu

Elune, son zamanlarda yorumlarını okuyorum da, ne kadar sakin bir kadınsın tebrik ederim.
Mümkün değil böyle bir tartışmadan sonra, şu konuşmayı yapacak kadar sabredemem.
Sabretsem de, konuşmam, suratım asık olur.
Arkadaşın eşinin davranışı ne kadar hoş olmasa da, senin tavrın oldukça hoş.

Ayyy o ne be, hem suclu hem güclü, kadindan beter, ev terketmeler, naza cekmeler, cok yüz vermissiniz siz esinize.... Bosanmak mi istiyormus, bosansin, eyvallah etmeyin, belli blöf yapiyor, sizi dizginliycek, sus pus oturaysiniz diye üste cikmaga ugrasiyor.... Ay sinir oluyorum böyle tiplere, hem erkek hem kadin, bosanmak istiyorum deyipte yine esin yanina dönmek nedir yahu...Bosanmak isteyen bosanir, toplar pilini pirtini defolup gider...

"Animal" senin kocan kusurabakma canim hak etti

Bende aynı düşüncedeyim fakat babam yüzüme bakmiyor annemde surekli bana bir suru laf soyluyor kiz kardeşlerimde aynı anlayacagin çok çaresizim

'Ayrılırsam ailem her günümü zehir eder' gibi düşüncelere kapılmayın. Ne yani Boşanmanız gerekse aileniz size surat asmasın diye boşanmayacak mısınız? Eliniz ayağınız tutuyorsa, kimseye mecbur değilsiniz. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz pekala.

Eşinizin de davranışları çok gıcık. Kendince sizi tehdit ediyor ve ona karşı adım atmanızı bekliyor. Sakın taviz vermeyin.

Ay yok artık. Anne babanız neden yüzünüze bakmıyor, hadi onlar seni baskılayıp sorun çıkmasın diye yapıyor diyelim. Kardeş noktasında şaşırdım iyice.
Benim de kardeşim var suç ortağı gibi hareket eder planlar yaparız gerekirse. Onlar neyin tavrındalarmış acaba? Sizin aileniz gerçekten de çok sevmişler damatlarını.

Yok damatlarini sevdikleri için değil bosaniyoruz o evde kalacağımi düşündükleri için böyle yapıyorlar annem normalde sigara içme gece sigara içiyordu dedim ben bosaniyorum sana ne oluyor diyorki kes sesini o...... şok oldum sanki kocami aldattım o nasıl kelime anlamadım diyorum ki kocam keşke boşanmasa bende ailemin eline kalmasam o kadar çaresiz artık

Ben ayaklarım üzerinde çok rahat Durabilirim ama ailem ne ayrı eve çıkmama nede calismama asla izin vermez

Öyle ama sanki kendisi haklı gibi benden ayrılmak istiyormuş evliliğimiz yurumuyurmus ailemde benim destekcim değil ne yapıcam bilmiyorum
Zannetmiyorum ama eğer kocanız boşanma davası açarsa, siz de boşanırsınız.

Siz koca kadınsınız; bu saatten sonra kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için ailenizden izin beklemeyin. Boşanma gibi bir durum olursa açarsınız evinizi, girersiniz işinize. Aileniz de nasılsa zamanla alışacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…