Esim boşanmak istediğini söylemişAnnenlere mi geldi.yoksa kendi evinizdemisiniz simdi.sonuc ne?
Kime soylemis?Esim boşanmak istediğini söylemiş
KuzenimeKime soylemis?
Sizce yapar mi?Kuzenime
Evet yapar babamda istemiyor annemde beni rezil etti öf ayrilirsam ailem her günümü zehir eder şu an kocamla uyuyorum o uyuyo ben netteyim ne yapıcam bilmiyorumSizce yapar mi?
Ne desem bilemedim. Galiba sen istemediğin halde görüştüğü için suçluluk psikolojisine girmiş, bağırıp suç bastırmış.
Şimdi sen de sinirle üstüne gidersen, işler içinden çıkılmaz hale gelir. Pire deve olur yani. Bekle bakalım bir müddet, ortalık sakinleşince alır karşına konuşursun. Sen benimle böyle konuşmazdın, sadece aradığım merak ettiğim için bu kadar kızmış olamazsın. Canını sıkan birşey mi oldu? Diye sor. O dökülür zaten , sende alındığın noktaları anlatırsın.
İş karşılıklı üstün gelme noktasına gelince haklı cıkabilme uğruna sert çıkışlar yaparız. Çoğunda da pişman oluruz. Eşinin de sakinleştiğinde pişman olacağından eminim. Kendini cok üzme canım.
Evet yapar babamda istemiyor annemde beni rezil etti öf ayrilirsam ailem her günümü zehir eder şu an kocamla uyuyorum o uyuyo ben netteyim ne yapıcam bilmiyorum
Bende aynı düşüncedeyim fakat babam yüzüme bakmiyor annemde surekli bana bir suru laf soyluyor kiz kardeşlerimde aynı anlayacagin çok çaresizimAyyy o ne be, hem suclu hem güclü, kadindan beter, ev terketmeler, naza cekmeler, cok yüz vermissiniz siz esinize.... Bosanmak mi istiyormus, bosansin, eyvallah etmeyin, belli blöf yapiyor, sizi dizginliycek, sus pus oturaysiniz diye üste cikmaga ugrasiyor.... Ay sinir oluyorum böyle tiplere, hem erkek hem kadin, bosanmak istiyorum deyipte yine esin yanina dönmek nedir yahu...Bosanmak isteyen bosanir, toplar pilini pirtini defolup gider...
Haketti"Animal" senin kocan kusurabakma canim hak etti
Bende aynı düşüncedeyim fakat babam yüzüme bakmiyor annemde surekli bana bir suru laf soyluyor kiz kardeşlerimde aynı anlayacagin çok çaresizim
Yok damatlarini sevdikleri için değil bosaniyoruz o evde kalacağımi düşündükleri için böyle yapıyorlar annem normalde sigara içme gece sigara içiyordu dedim ben bosaniyorum sana ne oluyor diyorki kes sesini o...... şok oldum sanki kocami aldattım o nasıl kelime anlamadım diyorum ki kocam keşke boşanmasa bende ailemin eline kalmasam o kadar çaresiz artıkAy yok artık. Anne babanız neden yüzünüze bakmıyor, hadi onlar seni baskılayıp sorun çıkmasın diye yapıyor diyelim. Kardeş noktasında şaşırdım iyice.
Benim de kardeşim var suç ortağı gibi hareket eder planlar yaparız gerekirse. Onlar neyin tavrındalarmış acaba? Sizin aileniz gerçekten de çok sevmişler damatlarını.
Ben ayaklarım üzerinde çok rahat Durabilirim ama ailem ne ayrı eve çıkmama nede calismama asla izin vermez'Ayrılırsam ailem her günümü zehir eder' gibi düşüncelere kapılmayın. Ne yani Boşanmanız gerekse aileniz size surat asmasın diye boşanmayacak mısınız? Eliniz ayağınız tutuyorsa, kimseye mecbur değilsiniz. Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz pekala.
Eşinizin de davranışları çok gıcık. Kendince sizi tehdit ediyor ve ona karşı adım atmanızı bekliyor. Sakın taviz vermeyin.
Öyle ama sanki kendisi haklı gibi benden ayrılmak istiyormuş evliliğimiz yurumuyurmus ailemde benim destekcim değil ne yapıcam bilmiyorumEşinin yaptığı büyük saygısızlık. Kavganızı ailene yansıtmamalıydı.
Zannetmiyorum ama eğer kocanız boşanma davası açarsa, siz de boşanırsınız.Öyle ama sanki kendisi haklı gibi benden ayrılmak istiyormuş evliliğimiz yurumuyurmus ailemde benim destekcim değil ne yapıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?