- 5 Mayıs 2013
- 33.903
- 41.559
- 798
Öyle ama sanki kendisi haklı gibi benden ayrılmak istiyormuş evliliğimiz yurumuyurmus ailemde benim destekcim değil ne yapıcam bilmiyorum
Iste bende onu anlatamıyorum aileme ben değil o beni istemiyor diyorum
Ailenizin destek olmaması neyi değiştirir ki boşanmak isteyen eşin olduktan sonra?
Kayinvalide sorunu da var ilk günden beri laf sokar sevmez beni kardeşinin kızını alamamis diye kocama aramızi bozmak için iftiralar atıyor sürekli eşim belli etmiyor ama bence annesi de doldurusa getiriyortartışma neyden çıktı da boşanma noktasına kadar geldiniz?
Önceden sorunlarınız olsa gerek, yoksa bir tartışmada bu noktaya gelmez.
Ailem dışarı çıkmama bile karışıyordu bekarken ayrı eve beni öldürür yine için vermezler babam çok huysuz bir adam annem desen beni evlendirmek için 40 takla attı şimdi de diyor sen istedin evlendin halbuki eşim beni isteyince annem bana dedi ki hayır deme sakın sırf kız kardeşlerim var evde kalırız korkusuZannetmiyorum ama eğer kocanız boşanma davası açarsa, siz de boşanırsınız.
Siz koca kadınsınız; bu saatten sonra kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için ailenizden izin beklemeyin. Boşanma gibi bir durum olursa açarsınız evinizi, girersiniz işinize. Aileniz de nasılsa zamanla alışacaktır.
Yok damatlarini sevdikleri için değil bosaniyoruz o evde kalacağımi düşündükleri için böyle yapıyorlar annem normalde sigara içme gece sigara içiyordu dedim ben bosaniyorum sana ne oluyor diyorki kes sesini o...... şok oldum sanki kocami aldattım o nasıl kelime anlamadım diyorum ki kocam keşke boşanmasa bende ailemin eline kalmasam o kadar çaresiz artık
Yok daha önce olmadı böyle bir konu kayinvalidemle anlasamıyoruz o tartışma oluyordu bazen ben bi kere ayrılalım dedim eşim ağladı bi daha böyle konu açma dediBen daha da şaşırdım şu an. Evliliğinizde başka sorunlar var mıydı? Bu kadarcık olayda herkese ne oluyor böyle yani?
Ailenize, annenize ne desem bilemiyorum. Bu kadar büyümesi olayın garip geldi. Daha önce de boşanma meselesi olmuş muydu peki?
Hiç deme çok şaşırdım Yalanla biz senin arkandayiz diyorlar ama iş boşanmaya gelince Hemen laf sokmalar basladikız evde kalacak korkusuyla davar güder gibi kışeleyip evlendiren ana babalar utansın diyeceğim olmayacak gene olmayacak geneeee
Bana da öyle geliyor ailem bana kizsin diye yapıyor Bence annesiyle de aram bozuk ailem annesini alttan al falan desin diye yapıyor Bence anneminde iki lafindan biri damada bişey deme konusunca ters konuşma ben seni biliyorum sen dayanamaz sin falan ya diyorum anne tamam bi daha başlıyor eşime tepki göstermek istiyorum aslında beni rezil etti diye ama annem izin vermiyorCanım eşin blöf yapıyor .. boşanmak o kadar kolay mı yaa.. Boşanmak isteyen adam çeksin gitsin. Niye bekliyor o zaman.. Naza bak. Senin gözünü korkutmaya çalışıyor.. Niyetin varsa çeker gidersin. Avukat tutar boşarsın..
Hemde çok yanlış yaptı benide çok küçük düşürdü aileme ve kuzenime karşıEşiniz yanlış yapmış.
Ben ayaklarım üzerinde çok rahat Durabilirim ama ailem ne ayrı eve çıkmama nede calismama asla izin vermez
Ailemi tanısaydiniz fikriniz değişirdiYetişkin bir insansınız. Buna aileniz değil, siz karar verirsiniz.
Ailemi tanısaydiniz fikriniz değişirdi
Haklısın ama eşim cok ii bi insan ve nazik boyle yapmasina anlan veremedim simdi de pişman oldu sanırım 3 gundur sürekli benle konuşuyor tabi ben cvp vermiyorum ilgileniyor allah beni aileme muhtaç etmesin emin ol daha mutsuz olurumÖyle bir şansım olsa tabi ki tanımak ve ona göre yorum yapmak isterdim. Sizi eleştirmiyorum. Ama gerekirse rest çekmesini bileceksiniz. Kimse için mutsuz olmaya katlanmayın.
ailenizin yaninda koz vermeyin esinize. kayinvalidenizi de alttan almicaksaniz gene almayin. Blof yapiyo resmen. Hic umursamayin bile. Bosanicak yurek oldugunu sanmiyorum esinizde. Bayan gibi triplere girmis, inceden inceye hesaba yatmis.Bana da öyle geliyor ailem bana kizsin diye yapıyor Bence annesiyle de aram bozuk ailem annesini alttan al falan desin diye yapıyor Bence anneminde iki lafindan biri damada bişey deme konusunca ters konuşma ben seni biliyorum sen dayanamaz sin falan ya diyorum anne tamam bi daha başlıyor eşime tepki göstermek istiyorum aslında beni rezil etti diye ama annem izin vermiyor
muhtemelen hassas noktanizi iyi yakalmis, sizden iyi bir intikam almis. Muhtemelen diyer sorunlariniz olduysa onlarin toptan intikami olmus.Hemde çok yanlış yaptı benide çok küçük düşürdü aileme ve kuzenime karşı
Haklısın ama eşim cok ii bi insan ve nazik boyle yapmasina anlan veremedim simdi de pişman oldu sanırım 3 gundur sürekli benle konuşuyor tabi ben cvp vermiyorum ilgileniyor allah beni aileme muhtaç etmesin emin ol daha mutsuz olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?