Bayram ziyareti ikilemi

E desene 'dayim seni seviyorum ama yengem böyle böyle dediğinde bir kelime etmemistin,ben o eve nasıl geleyim? Sen bir iş çıkışı bana gel,ben sana en sevdiğin xy yemeğinden yapayim'
Bu kadar basit.
Annemle konuşmuşlar annem niye gelmediğimi anlatmış. Hos o da biliyor ya.tekrar mevzuyu açmak istemiyorum açıkçası. Watsap tan mesaj atayım diyorum olmadı. Karşılıklı uzasın istemiyorum mevzu

Annemle konuşmuşlar annem niye gelmediğimi anlatmış. Hos o da biliyor ya.tekrar mevzuyu açmak istemiyorum açıkçası. Watsap tan mesaj atayım diyorum olmadı. Karşılıklı uzasın istemiyorum mevzu
Whatsapptan mesaj atma, karısı telefonu karıştırır, iş büyür
Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyordur:) ara söyle bence

Orası öyle. Gün doğdu kadına dayımın başının etini yemek için. Hem üzülüyorum hem kızıyorum dayıma aslında ama yapacak bir şey yok. Herkesin kendi tercihi. Gidip de asık suratını çekesim yok hiç. Kendimi de biliyorum sinirlenirim bir şey derim veya ben de suratlanirim iyice, ne gerek var diyorum

Baba faktörü haricinde bir dayımın eşiyle biz de sülalecek aynı seyleri yasadık biz dayımin evine gidip eşini görmezden geliyoruz kuzenlerimi dahi doldurmuş onlar da bize yakın değiller dayımla muhabbet edip kalkıp geliyoruz onun evi olduğu kadar dayımın da evi bence siz de gidin dayınızın hatrına

Whatsapptan mesaj atma, karısı telefonu karıştırır, iş büyür
Herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyordur:) ara söyle bence
Karistirsin ya, okusun. Karşılıklı hislerimiz sır değil. Aradığımda da yanında olur ztn ayni şey. Dayım onun yanında bana sitemli konuşursa onu da istemem. Ya watsapp tan yazacagim ya ölü taklidi yapacagim sanırım...

Arayın o zaman tekrar. Ortalığı boş bırakmayın.

Asla gitmezdim. Telefonla arayın yeterli. Gitme ihtimali bile sizi germiş ki konu açmışsınız hiç gereği yok gitmeye. Dayınız da sizi çok seviyor düşünüyorsa anlayacaktır. Anlamıyorsa yapacak bir şey yok siz kendinizi düşünün.

Dayini seviyorsan yarım saatte olsa git.İnsan sevdiği için kimlere kimlere katlanmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…