Bayram ziyareti

anneadayi30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
65
13
98
44
Selam bayanlar.Size bişey danışmak istiyorum, sözlüm ve ben istanbulda çalışıyoruz;ailesi konyada yaşıyor. bu bayram sözlü ilk bayramımız sizce bayramda bizim eve gelmesi gerekirmi, cumadan ailesinin yanına gidecek,otobus bileti alacak bugun. benim ailemi ziyaret etmesi gerekmezmi, tamam o da ailesini kırk yılda bir ziyarete gidiyor ama benim ailem de bekler sonuçta. siz ne düşünüyorsunuz

normalde bitek sözlün değil ailece size yani kız evine bayram ziyareti için gelmeleri gerekir ama mesafe biraz uzak olunca nasıl yapilir bilmiyorum
sözlün tek gelse sonra gitse ailesnin yanına nasıl olurki aceba?

BENCE AİLENİN BAYRAMINI ŞİMDİDEN KUTLAMASI GEREKİYORDU DÜŞÜNMEMİŞ OLABİLİR. SEN BİR HATIRLAT İSTERSEN KİMSE KIRILMADAN ÇÖZE BİLİRSİN. GİTMEDEN BAYRAMINIZI KUTLASIN. ERKEKLER BÖYLE İNCE DÜŞÜNMEZLER CANIM a.s.

kesinlikle.. sonuçta sözlenmissiniz.. bir değil iki ailesi olmuş artık.. ailene görünmeli ziyaret etmeli..

tabii ki
ailecek onların size gelmesi lazıım
öyle telefonla olacak iş değil
sonuçta daha yenisinz

mesafe çok uzak olduğundan ne yapılır bilmiyorum ; ailesi ne zamandır bekliyor; bide şimdi cumartesi pazar bekleyip p.tesi bize gelip sonra oraya giderse bütün bayram tatili yollarda geçecek
ne yapmalı hiç bilmiyorum. benim durumumda olan başka kimse yokmu arkadaşlar?

canım bak
szölü iseniz benm bilidiğim oğlan evi kız evine gider
bayram ziyaretine siz uzak olduğunuz için gelemeyebilirler
ama sen sözlüne hatırlat gitmeden aileminmde bayramını kutla al bi çiçek çikolata gel flan de akıl edememiş oalbilir onu yönlendiren kimse yoksa
belki gelmke istiyorladır ailecek ama kalabalık etmekten çekiniyorlar da olabilir. sözlün memleketine gitmeden isze gelsin bayramını kutlasın ailenin sonra da bayram bitmeden dönmeye çalışır sizleri birkezde bayam da ziyaret etmek siterim desin ve mümkünse bunu yapmaya çalışsın...

Keşke ailesinin yanına gitmeden önce gelip senin ailenle bayramlaşsaydı.Hem ailenin hemde senin gönlünü almış olurdu.Döndüğü zaman tekrar gelirdi.

bayramın ilk günü bize gelip sonra ailesinin yanına gitmesi daha doğru olacaktır bence. ama bunu ona nasıl söyleyeyimki,hem ailesi de bekliyor. 2 arada kalacak

cuma günü yada perşembe akşamı gelsin bayramınızı kutlasın sonra gitsin konyaya.bu kadar basit
neden bu olayı bu kadar taktın kafana anlamadım..sonuçta ailesi konyada imiş.onlarında gelme ihtimali yok..bayram sabahı ya siz ya onlar arar bayramlaşırsınız

canım sözlünü sen yönlendir bu konuda o şimdi aile özleminden dolayı heyecan yapmıştır ayrıntıları düşünemez. bayramdan önce veya bayramın ilk günü ailenle bayramlaşması ve daha sonra konyaya gitmesi uygun olur. bunu ona tatlı bir dille anlatabilirsin.

nişanlın otobüs biletini buğün alacakmış.ben söyleyeyim anca cuma gününe bulur zaten bilet..sonraki gübnnler zor.hadi olsun c.tesi pazar..ama bayram p.tesi ve sen bayramlaşsın öyle gitsin diyorsun..iyi de güzelim o zaman boş yer bulabilecekmi? boş yer bulabileceğini hiç sanmıyorum...
ayrıca yollar çok kalabalık olur.10 saatlik yolsa gider 15-20 saate
cuma gitmesi bence daha mantıklı..gitmeden de gelir seninkilerin elini öper

doğru olan bayramın ilk günü bize gelmesi değilmidir?, hiçbişiy söylemeyeceğim ben.
eger o akıl edipde gelmez se ailem de çok kırılacak ve problem yaşayacağız.

doğru olan bayramın ilk günü bize gelmesi değilmidir?, hiçbişiy söylemeyeceğim ben.

güzelim tabii ki bayramın ilk günü size gelmesidir doğru olan..
ama ortada şöyle bir sorun var.aileler aynı şehirde değil..aynı şehirde olsa idiniz bayramın ilk günü ailecek size gelirlerdi..ama ailesi şehir dışında imiş.
o zaman yapılacak şey şu: dediği gibi trafiğe takılmamak ve rahat bir şekilde gitmesi için cuma günü yola çıkacak..ya perşembe akşamı yada cuma günü gitmeden gelecek ,bayram kutlamasında bulunacak..giecek..sen de diyorsun ki , bayramın ilk günü gelsin..güzelim nasıl bilet bulacak..cuma gününe bile zor bulur..bayramın ilk günü için hayatta bulamaz bilet.2 günü içinde 3. günü içinde bulamaz..çok kalabalıktır.ayrıca uçakla gitse gelse ,dieyecem ki o zaman bayramın ilk günü gelsin ,uçağa binsin ,gitsin , sonraki haftada p.tesi sabah biner ,gelir , işininde aksatmaz..ee otobüsle gidecekmiş..olmaz ki...
o yüzden aman sen benim ailemin yanına bayramın ilk günü gelmedin diye sorun çıkarma.ailende sorun yapmasın bunu..sonuçta şartlar ortada.....otobüs firmalarını bile arasan bilet falan bulamazsın o istediğin güne..
sakın bu durumu büyütüp sorun haline getirmeyin

nesrin111 çok haklısın aslında biaçıdan bakılırsa. çok olgun düşünüyoosun. keşke bende sein gibi her konuya bu bakış açısıyla bakabilsem
ne mutlu sana.

doğrusu elbette ki ilk günü gelmesidir ama sonuçta ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve onları zaten kısıtlı zamanlarda görebiliyor..sen de illa ki ilk gün gelsin diye tatilinin 3 gününü çalıyorsun,kaldı ki arkadaşların dediği gibi bilet bulmak da kolay olmayacaktır zaten o güne...bence problem çıkartmana gerek yok..

nesrin111 çok haklısın aslında biaçıdan bakılırsa. çok olgun düşünüyoosun. keşke bende sein gibi her konuya bu bakış açısıyla bakabilsem
ne mutlu sana.

şekerim sende benim yaşadıklarımı yaşasan ooooooooooooooooooo:))) olgunlukta beni de geçersin...:)) sonuçta bunlar ufak tefek şeyler..büyütmeye gerek yok..eğer ki aynı şehirde olsa idiniz ve sözlüm ve ailesi bayramlaşmaya gelmedi deseydin yada sözlüm geldi ama ailesi gelmedi dese idin o zaman sorunluk bir durum ortaya çıkardı:)) ayrıca kısmet olurda evlenirseniz , sakın önce benim ailem sonra senin ailen kavgasını yapmayın kaydirigubbakcemile3
ha bir de belki ist da yaşayacaksınız onun ailesi yine konyada olacak ve sana diyecekki bu bayram konyaya gidelim.eee o zaman mecbur yine erken yola çıkacaksınız ve bayramdan önce ailenin bayramını kutlayıp gideceksiniz..karşılıklı anlayış ile çözümlenmeyecek sorun yokturkaydirigubbakcemile5

ayy evlenince de bu sorunları yaşarsak çok kötü olur
hiç aklıma gelmemişti. Ama haklısın; ama evnelince benim ailemin bayramını kutlamadan gitmeyi teklif etmez umarım.işte o sorun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…