- Konu Sahibi anneadayi30
-
ayy evlenince de bu sorunları yaşarsak çok kötü olur
hiç aklıma gelmemişti. Ama haklısın; ama evnelince benim ailemin bayramını kutlamadan gitmeyi teklif etmez umarım.işte o sorun olur
canım ben eşimin ailesiyle aynı şehirde oturuyorum ailemi sadece tatillerde görebiliyorum tatilim nezaman başlarsa ozaman ailemin yanına giderim hemde ertesi günü bile beklemem iş çıkışı giderim eşim bana gelip bekle benimkilerle bayramlaşalım öyle gidelim dese büyük olay çıkarırım onları hep görürüm buda bayram falan deme diğerleride onun ailesi onları özlemiştir gitmeden önce size gelsin ama sakın bekle deme boşu boşuna onun hakkını yeme
onları sürekli görmeniz başka , saygı gösterip bayramlaşmak başka..ailenizi özlüyorsunuz anlıyorum ( benim ailemde şehir dışında) ama her zaman görüyorum diye bayramlaşmadan gitmekle ayıp ediyorsunuz..hele hele bunun için olay çıkarmanızda ayrı bir mesele..yola biraz erken çıkıp giderken uğrayabilrsiniz.bence yanlış yapıyorsunuz
canım ben eşimin ailesiyle aynı şehirde oturuyorum ailemi sadece tatillerde görebiliyorum tatilim nezaman başlarsa ozaman ailemin yanına giderim hemde ertesi günü bile beklemem iş çıkışı giderim eşim bana gelip bekle benimkilerle bayramlaşalım öyle gidelim dese büyük olay çıkarırım onları hep görürüm buda bayram falan deme diğerleride onun ailesi onları özlemiştir gitmeden önce size gelsin ama sakın bekle deme boşu boşuna onun hakkını yeme
benim sevgilim böyle yapsa çok bencil olduğunu düşünürdüm:1no2:
inşallah ilerde böyle bir durumla karşılaşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?